neće to nikad bit
Printable View
I kakve su vaše prognoze za dalje? Sve je na kraju ispalo onako kako sam očekivao, mada nije bilo lako ni Njemačkoj, ni Brazilu, ni Argentini, a pogotovo ne Oranju.
Jel po vama ikako moguće da dobijemo europski finale Njemačka - Nizozemska (moja želja), ili će biti južnoamerički (Brazil - Argentina) kako su sve kladionice predvidjele još prije početka SP-a? Ili pak neka miješana varijanta?
Ja se suzdržavam od bilokakvih procjena, sve sam fulao do sad, sumnjam da je ovo svjetsko namješteno i da će finale bit Bra-Arg :D Nemogu bit tak očajno loši i onda doć do polu-finala/finala, jednostavno je nemoguće.
Jako teško za prognozirati ali nakako vjerujem da će Njemačka osvojiti prvenstvo.
Ja isto očekujem Njemačka - Nizozemska
Kad bih mogao ćorit po tribinama tražio bih ovakvo nešto :)
http://www.dodaj.rs/f/1p/yx/DbxM6mG/a2los.gif
Njemačka-Argentina finale.
Neka Njemacka izgubi i otvaram sampanjac, mrzim njemacku i njihov jezik zbog retardirane profe koju sam imao
Taj video s kaktusima je čisto zlato :pray:
Inace, ona promjena vratara sinoc je bila genijalan potez.
Finale Brazil - Argentina, Gaučosi pobjeđuju, izbija građanski rat.
E da, trčanje. Kad se osvrnem na sve ove tekme SP-a od osmine do polufinala, mislim da bi nas baš svi razmontirali da smo se nekako provukli kroz grupu. Ovaj nogomet koji su igrale najboljih 16 repki SP-a je fizički tako žestok, kako u trčanju, tako i u sirovoj snazi u duelima da je to nevjerojatno. Mislim da bi se većina naših igrača odbijala od protivnika kao od jurećeg autobusa, ili bi samo gledali za njima.
Gledao sam neke emisije u vezi starih SP-a prije nekoliko desetljeća. To sad u usporedbi s današnjim nogometom izgleda kao da su onda igrali kroz vodu. Zapravo ne kroz vodu, nego ko da su trčali kroz pola metra blata.
Stvarno se danas igra opak nogomet.
Pa normalno da se danas igra opako kada je ogromna lova u igri. Igrači bildaju, trče i što sve ne samo da budu što jači i izdržljiviji na terenu tak da si lakše spreme lovu u džep. Danas se vrti prevelika lova oko toga za razliku od prije 40 godina kada su igrači igrali za repku i morali moliti poslodavca da im da slobodno mjesec dana da odu odigrati turnir. :) Onda si možeš mislit kak su trenirali prije 40 godina.
Ma ima tu i dopinga ko u priči, što bi Overeem rekao... treba jesti puno konjskog mesa :D.
Privitak 500
:d
Rofl brazil
Predviđam 12-0 do kraja.
Hahahahhahahah...!
Isuse kako ovaj naš komentator ubija brazil.
Rezultat primjeren 2. županijskoj. Ali stvarno svemirska igra Njemačke. I fizički i u organizaciji, protoku lopte, sve.
Ovo mi je prva utakmica nakon Hrv-Mex da san bacija oko i naletin na ovakvo blago.
Kakvo blago bokte, ovo je smeće zadnje od tekme. Ja sam za kompom okrenut leđima tv-u i samo slušam.
No lajferu.
Ajoj bože. Pregazili ih ko tenk.
A i ovi brazilski navijači su gube, zvižde li ga zvižde.
Mislim da su Viking i moj stari trenutno u deliriju.