netrebam odigrat igru da bi shvatio da je 100 dmga manje od 150dmga...za to mi netreba kalkulator i excel tablice
jao samo da se dočepam igre pa da ti dokažem da se blamiraš bezveze
:D
Printable View
netrebam odigrat igru da bi shvatio da je 100 dmga manje od 150dmga...za to mi netreba kalkulator i excel tablice
jao samo da se dočepam igre pa da ti dokažem da se blamiraš bezveze
:D
bitno da ste na pocetku rasprave srali da elemental damage nije potreban a sad se izvlacite na hurr durr netrebajumi excel tablice da izracunam dps MOGU NAPAMET, isuste jebo kako bezobrazno. nije stvar u razlici od 100-150 dmg-a nego je naprimjer razlika u tome jel ti 15% CA dmg-a daje vise dps-a od 6 crit chancea, sto kod ljudi koji imaju dobar gear znaci jer je razlika od 100-200k dps-a. kako serete .
ja se blamiram?
ovo gore je samo primjer koji sam bezveze dao i nije nuzno tocan, nemojte mi sad o tome pocet srat.
Gotovo ti je sad, sad si zajebo s tim jer je to netočno -.-
Lol, hansi, koliko je teško jednostavno shvatiti da ću ja i većina drugih upalit igru i uzet crusadera, ima lightning skilove koji mi se sviđaju po izgledu, i ako mi dropaju itemi koji nude increase lightning damagea, stavit ću ih, i bolit će me đoko za sve ostalo, ako budem brzo ubijao, znači da je dobro, ako ne, znači da treba još, i dobro, ništa drugo mi ne treba, nikakva objašnjenja i tutoriali, nisam toliko zagrizao, i to nije nužno, amen.
Rekao sam na početku ove rasprave samo da se Igora ne treba zamarati s tim, nek stavi ako mu je korisno, ali ako mu je bilo nejasno to s postocima, di ga treba uvlačit dalje u kalkulacije, nek equipa item ako mu paše i baš ga briga.
Kakvo jebeno zamaranje? Čovjek je pitao što mu taj stat točno donosi i objasnio sam mu. Onda ti uletiš s preseravanjem kak ništa nije bitno i bljezgaranjem o kalkulatorima i excelu.
Ne kužim zašto je bitno s čime je hasni uletio kad znamo da igra dotu.
Poanta je da je u RoS-u bitan elemental damage jer se dogodi da s itemom koji ti poveća DPS na papiru radiš manje štete baš zbog tog stata. Rasprava završena. Pozdrav i doviđenja.
svidaju ti se po izgledu? igraj tetris
nece ti droppat lightning damage itemi jer neznas koji uopce itemi imaju elemental damage ni kako ih dobit, vjerovatno ni neznas da postoji rerollanje statova, jer opet pricas bez da si igru jednom u zivotu upalio.
ne trebaju ti objasnjenja i tutoriali? ocito da ti treba, da ti nisam sad srao 3 strane o elemental dmg-u nebi uopce znao za njega ni njegovu vaznost. to nije nuzno jer ti nisi toliko zagrizao? onda igraj na jebeni hard difficulty 2 mjeseca i odustani od igre ili dodi pitat za pomoc. ne treba ga zamarat? jel covjek pitao za pomoc? jesmo mu pomogli? sta da nestavi item koji mu 20% fire dmg-a a ide na fire spec jer je tebi pretesko izracunat da to daje 20% vise kompletnog dpsa? kako si iritantan isuse kriste, ko da se sam sa sobom svadas i kompletno me ignoriras. ako mu je nejasno to s postotcima objasnit ce mu neko kome je jasno i onda ce i njemu bit jasno i bit ce bolji igrac. opet, koji je problem ukucat 2 broja u kalkulator? koga ti zajebavas s tim? baš ga briga? da, nek bude ko i ti i nek radi sve na svoju ruku, bez da slusa nekoga sa vise iskustva, sigurno ce daleko dospjet. kupi lijepo RoS skupa s flanderom pa cete se pokrit ušima.
sta glumis s tim diabloprogressom? jel toliki jebeni problem otic na tu stranicu, ukucat si battletag i vidjet si dps? koji kurac glumite?
Poanta je da se ne treba zamarati s time i ić na sajtove i kalkulirati, stackas ele/elite dmg i boli te k za detalje.
Bok, pusica, pozdrav!
da, dosli smo na zakljucak da je ono sto ja cijelo vrijeme tvrdim zapravo tocno, ali smo jos i uz to zakljucili da ti je tesko podijelit i pomnozit 2 broja u kalkulatoru
Zašto bi igrao sa skillovima koji izgledaju ko govno? što je tebi hahahahha?
Naravno da znam da postoji rerollanje statova, naravno da sam igrao igru, nemam je ali sam je igrao, a i da nisam, gledao sam toliko materijala da znam sve što se ingame u igri može znati, pa tako i da postoji rerolanje statova i čemu služi, jbte to je prva stvar koju su reklamirali za ekspanziju uz novu klasu.
Zašto bi igrao na hard? zašto ti misliš da svi koji ne kalkuliraju igraju na hard, jesi li ti pri sebi lol, pa torment 1 je sasvim taman težina za solidan prosječan gear, kakav hard te spopao?
Hex mu je objasnio, ti si stavio link.
Di sam ja rekao da NE STAVI item koji mu daje 20% fire damagea više i di sam 'ne znao izračunati' da to daje 20% increase kompletnog damagea, o čemu ti pričaš lol?
Nemam potrebu ić na diabloprogress jer mogu sasvim efikasno napravit build i klati i bez te stranice, ako ti nemožeš, žao mi je.
A teško tebe iziritirati jebote, danas si makar 5 puta ljudima jebo mater na forumu/poslao ih u kurac, što je za tebe neki dnevni prosjek, tako da se tu ne uznemirujem previše, dapače, volio bi da se ne zamaraš toliko lol, zdravlje će ti otić.
hansi direktor
da, sad znas sve sto se u igri moze znati, iako si maloprije tvrdio da elemental damage nije bitan. kako je govnarski ovo dalje, isuse.
nisam nikom jebao mater niti poslao u kurac, trenutno raspravljam s tobom i najradije bi tukao sakom od zid koliko si iritantan
>>>>>>"De samo ga bunite, totalno je nebitno koju vrstu elemental damage radiš, samo gledaj dps u char screenu i to je to, Diablo 3 je totalno marginalizirao sve te 'buildove' - ako mobovi padaju brzo, dobro je, i to je sve što ti treba. Ja ga igram godinu dana, nikad nisam mario za tim koju vrst damagea radim, i za koliko % više s tim i tim itemom, facerollo sam sve svejedno, takva je igra."
opet ovo mogu efikasno klati i napravit build, a tip mi prije par sati tvrdi da elemental damage nije bitan, da je samo sheet dps bitan, da nije bitno koju vrstu elemental dmg-a radis, i da ubije bijelog moba za 3 sekunde i elita za 45
>flander
"baš ovo što mravojed veli, gledaš glavni dps i voziš dokle ide, a i ne vidim poantu u računanju toga kad bar ovdje na forumu kolko sam primjetio svi igraju hard težinu"
od tipa koji nema igru
ti
"Ne treba mi digitron da brzo i efikasno pokoljem bilo šta u ovoj igri, ekspanzija ili ne, samo se največi hardkoraši, da ne koristim ružniji naziv, bave s tim. Kakvo jebeno računanje vas je spopalo u najobičnijoj pve igri di obični mobovi padaju u 3 sekunde a elitni u 45 sekundi, kao propast cu ako elite pack ne bude mrtav za 42 sekunde uuu."
citiram vas.
Jebo te elemental damage daj odi van ili igrat nešto. :rotfl:
A ja se baš pitam što je tema živa danas. Oh.
Tako je, ides ides hop, padne item s tim i tim ele incresaom, equipaš, ako paše na skill super, ako ne, promjeniš skill ili ignoriras, i ides dalje dok ne dropa opet neki item s istim ele increasom, pa equipaš i njega. Sva filozofija za efikasno igranje, bez sajtova, kalkulatora i svih drugih nepotrebnih stvari za koje ti čak briješ da su nužne, a nisu.
:*
Ne, nego ciljas na 1 specifican build (iako znaju past itemi koji te forsaju da odes specifican build, nije bas idealno odraden loot sistem, cak bi vise rekao da ti itemi definiraju build, ali to kod recimo DH nije tocno jer imas jedino fire/phys rutu, kod koje je fire dosta vise dostupna i popularnija) i gamblas u kadale odredene iteme dok ih nedobijes, i pratis tocno gdje mozes imat ele damage i ako ga mozes rerollat, napravis to. nije ovo vanilla jebo ga ja, bas vidim da imas stav osobe koja ne igra RoS nego vanillu. Efikasno igranje i kalkuliranje koji item daje vise je nepotrebno? neznam vise ni sam sta da kazem, ovo je uvreda za svaku imalo informiranu osobu koja igra ovu igru s ciljem da progresira i igra torment, uzivaj u diablu i javi se za koji mjesec kad kupis RoS, i slobodno mi linkaj profil.
"Mene bi bilo sram igrati Dotu. Ili bilo koju drugu Mobu." Neznam, sta da mu kazem na ovo, da je legenda? tip je odrasli covjek u formi attention whore curice od 13 godina
jel me prca i trolla? mozda, jesam idiot jer stalno biteam? vrlo vjerovatno jesam
Jeste se raspisali nije normalno, hehehe.... Nema šta biti komplicirano... ako mač ima + postotak na neki damage prebaciš skill na taj damage, ako želiš ekstra damage i ako ne briješ na neki poseban build pa rokaš sve sa fire na primjer...
Uglavnom ako želiš izvući max damage iz mača koji daje dodatan postotak na fire damage, brebaciš skillove, na taj damage. Ako te to ne brine previše ostaviš sve kako je bilo i bok, teši dalje....
Ne kužim ćemu rasprava ili se role-player ili power-player, vrlo jednostavno... i samo si prema tome biraš skillove i opremu....
Isto tako ovo kad ti padne item sa specifićnom runom, pa možeš imati dvije aktivne rune, zašto ne? Ja sam samo zbog toga znao promjeniti skill.. i svidjelo mi se pa sam igrao onda na taj način malo...
Dobivam ROS tek krajem ljeta, ali flander puno ranije pretpostavljam pa si možete nastaviti s ovim. U svakom slučaju ja nisam tvrdio da ne treba opće imati ele/eli damage jer ffs i na ovom sadašnjem vanilla liku imam oboje iako ne moram, već samo da se ne treba zamarati sa brojevima, ko ekipa šta ide u teretanu pa si doma važe hranu da ne bi slučajno koji gram previše ili premalo, da 'maksimizira' učinak svog treninga i prehrane - al onak, to nije za svakoga, i masa ljudi ima vrlo dobre rezultate i bez tog cjepidlačenja oko sitnih detalja, često i bolje.
Tako i ovdje, ti možeš lijepo na sve paziti i kalkulirati, ali svako ko zna igrati ne mora ulaziti u samu matematičku podlogu igre da bi bio uspješan u njoj, to je zbilja istina za ovu igru.
Kad dođe PvP..e to je već nešto drugo.
Kad dođe PVP hehehe, ti si isto naivan.
Nadam se još šta ću :(
rekli su da nista od PvP-a zasad, fokusiraju se na sezone i tierane riftove. iako to traje max tjedan dana za napravit, al staces.
A jesu se usporili u zadnje 3 godine nenormalno...bolje im je da Titan bude neš dobro.
nvm
Joj Fatal pa ti još uvijek misliš da MMO žanr nije dotaknuo dno. Slatko.
Naravno da nije, 85% sam siguran da će tek blizzard svojim projektom Tajtan dotaknuti dno. Al ono, nada?
a da mi netko odgovori na jebeno pitanje bez da izaserete dvije, tri stranice nebuloza?
zašto ja kod sebe nemam ovaj kurac koji piše ispod rune:
"Whirlwind's damage turns into lighnting."?
Privitak 432
to je sve što me faking zanima... :(