Zašto je tu spomenut zakon velikih brojeva?= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
EDIT: Yay, otvorih 43. stranicu.
Printable View
Zašto je tu spomenut zakon velikih brojeva?= Citat =:
EDIT: Yay, otvorih 43. stranicu.
Zašto je spomenut? Iz zezancije, parodiranja ekonomije/marketinga na osnovi matematike, kako da ti drugačije objasnim.
Prodaju miševe s 500 i 1000 Hz poolingom i na njima to ima neke veze, pa su počeli slično i s tipkovnicama (na kojima to ama baš ništa ne znači).
Naime, tipkovnice nisu uređaji kojima je bitno kontinuirano očitavanje nečega već po potrebi registriranje pritiska tipke.
Ali opet, s 1000 Hz signalu od tipkovnice do računala treba najviše 1ms dok kod 125 Hz (standard USB-a) 8ms.
No ja ne znam nikoga tko tipka toliko brzo da unutar 8 milisekundi pritisne više od jedne tipke zaredom, a kamo li 1ms...
Evo nešto na što sam nabasao, rejtinzi mehaničkih switcheva za gaming, tipkanje i opčenito:
http://mechanicalkeyboards.com/mechanical_switches.php
Wow http://www.anandtech.com/show/6358/logi ... e-review/4
= Citat =:
but I can tell you the G710+'s feedback feels more like stiff membrane keys than the other mechanical keyboards I've used
Teske rijeci su pale...
Meni je to pak super, u biti kaže da ima osjećaj kao da tipka po tvrdoj membranskoj tipkovnici s dubokim hodom tipki.
To je baš ono što tražim. XD
Onda kupuj i ne razmisljaj vise.
Svi pijemo Karlovačko, samo Petar Pan.= Citat =:
Izvorno postao Vedro
Pa, ja sam odlučio odavno. Samo čekam novce. No to ne znači da ne postoji nešto što bi mi moglo promijeniti mišljenje do dana kupnje.= Citat =:
Izvorno postao Vedro
U biti tražim takvo nešto, ali se nadam da neću naći. I za sada nisam pronašao.
Na kojem je planetu plavo osvjetljenje prednost pred bijelim? Lol= Citat =:
Na Zemlji. Gledajući Zemlju s velike udaljenosti vidljiv je plavkast sjaj. Slobodno progooglaj.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Mislim da je objašnjenje atmosfera i velike površine prekrivene vodom.
Ček malo, što točno je odlučio?
It is simple: Odlucio je kupiti G710+,ali ce jos traziti i mozda u meduvremenu naci nesto (dok ne sredi financije) takoder dobro i cjenom prihvatljivije.
G710+
Točno. :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Vedro
Eventualno se možda nešto promijeni početkom mjeseca, cijene i slično. Spadam u one koji žive u zabludi da će se nešto na području cijena IT opreme promijeniti ulaskom u EU...
Mislio sam da smo zaključili da izgleda ko govno.
Kada je to mene spriječilo?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Za sve što sam za računalo kupio barem 1 osoba je rekla upravo takvo nešto, najčešće W3DR4N.
I te stvari što drugima "tak" izgledaju mene dobro služe već godinama, manje problema s njima nego s onima koje ne izgledaju tak.
Ja ne patim od izgleda ako je funkcionalnost tu. G710+ je jedina s MX Brown na našem tržištu, dakle jedina opcija kad sam naumio MX brown.
Zasto ne gledas tipkovnice iz EU koje se mogu dostavit kod nas?
Će biti carine sad od 01.07 ako naručujemo iz EU?
Jer mi je jedina opcija plaćanje pouzećem, a nitko izvana neće poslati ako prve ne platiš.= Citat =:
Izvorno postao Carp
I recimo da mi je jamstvo bitna stavka.
Mislim da neće, no nisam siguran. Hoću reći neće biti na ono što je iz EU ali i dalje će se morati platiti porez i to...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Platit ćeš dodatno razliku njihovog i našeg poreza (jer je naš među najvećima u EU), a ako zemlja iz koje naručuješ ne uračunava porez u cijenu, plaćaš najnormalnije još 25% PDV-a. Rineca mane.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
http://www.bug.hr/forum/topic/periferij ... 72184.aspxS :pray: :pray: :pray: :pray:
= Citat =:
Kad smo kod tipkovnice da ozivim temu.
poslao sam upit logitechu jel bi mogao kupiti tipku od njih ili da me proslijede na ducan sa dijelovima gdje da ju uzmem,dobio sam poruku da ce se oni pobrinuti za to...
danas dolazi ups i donosi mi paket a unutra NOVA tipkovnica sa pismom isprike sto sam imao neugodnosti sa njihovim proizvodom, te isto tako placena postarina 60 eura
od nizozemske do mene doma, znaci novi proizvod,placena postarina i isprika, ja sam se smrzo od zbunjenosti da moze postojat u danasnje vrijeme takva firma...
nesto fantasticno, mislim da nikad vise nece biti dvojbe ciju cu periferiju kupiti, najbolja firma s kojom sam se susreo...hvala logitech
Poznato mi je to od Logitecha. Izvrstan support.
Trebao sam dobiti G9x zbog oštečenja G9, no Overseas je imao drugačije mišljenje (plati carinu, pdv i usluge Overseasa).
To je inače i jedan od glavnih razloga zašto je G710+ manje ružna u mojim očima. XD
Da, izvrstan support.
"Tastatura mi guta baterije, moguće da je nešto otišlo?"
"Da. Promjenite ju. Pozdrav"
Izvrstan support.
Loš pristup, očekivan odgovor.
Loš support, očekivan odgovor.
Doduše nije bila mehanička...
Pa neće ti na osnovu takvog pitanja poslati novu. lol
To se da koja fotografija (ili drugačiji prikaz) kvara, preslika računa, detaljan opis problema te navede razlog zbog kojeg ne može reklamacija preko uvoznika/distributera.
U tom slučaju, ako je jamstvo važeće ili tek nedavno isteklo, Logitech ti šalje drugo/mijenja.
Meni su iz Corsaira odobrili zamjenu napajanja (iako je isteklo jamstvo i iako sam pitao samo za drugi ventilator), no za razliku od Logitecha oni prvo traže da se neispravan proizvod njima pošalje.
Da ne bih zbog ventilatora od 50 Kn slao napajanje od 3Kg za Nizozemsku (ili gdje već) - s svim troškovima to napajanje koje bi mi oni poslali izašlo bi me kao da ovdje kupujem novo maltene...
Logitech u 99% slučajeva ne traži da se njima proslijedi stari/neispravan proizvod. U onih 1% možda, ovisi koji agent ti obrađuje upite.
Pa nije doslovno takvo pitanje bilo, tokmaku jedan. Jebote.
I čovjek nigdje nije rekao da je očekivao novu keybu nego samo odgovor dali treba na popravak ili je tolika potrošnja uobičajena.
Moze pojasnjenje rijeci "tokmaku". Hvala.