OMG spoiler!
Printable View
OMG spoiler!
kao da to vec nisi znao
Našao ultra greatsword. Jebote cepam atome.
Nabavi Purusers Greatsword.
http://www.asia.ru/images/target/img...9/11388946.jpg
odlucio sam ija spojlat igru
Baš si štoso.
Danas nabacio 4 sata u komadu.
I nit sam umoran, nit me oči peku, i hoću još.
Pali tri stoogesa, al sam si pozvao pomoć za njih, jer su gadni.
Pao i Sinner. Uopće mi nije izgledao kao neki mega-boss, za razliku od Nita, Seatha i Kingsa, koji su barem bili cool, iako slabi.
Za njega pozovem u pomoć dvojicu. I nismo mu niti pola oduzeli, a on ih obojicu zatuče, i do kraja ga uspijem sam sredit.
Sad sam u šumi, lutam po magli i našo sam glavu prodavača.
Digo sam si strength i detexterity za Drangleic Greatsword, koji se čini cool, ali se upgradea s twinkling titaniteom.
Tak da sam možda pogriješio, jer hoću faith build, a za njega mi je dosta običan claymore i puno manje strengtha i dexteritya.
Al vidim da će se moć respecat ak mi se build ne svidi.
U globalu bossovi su mi loši, osim Ornsteina (samo zbog nostalgije). Sve neki malo veći vitezovi i zombiji. A onaj dvostruki iz broda ima svoje manje verzije kao obične protivnike.
I još jedan problem igre je što je najlinearnija dosad.
Iako naizgeld ima više putova, zapravo postoji točno određeni zamišljeni put koji moraš pratiti.
Zapravo je Demon's Sould bio najmanje linearan.
Tamo poslije prvog područja imaš 5 različitih putova, i bilo koji možeš prvi riješiti, ak si daš malo truda.
Pa nije toliko linarno. Moš u šumu, u bunar, u one ruševine. Samo što si nub pa ideš linarno.
U Deamon Soulsu si mogao birat koji od 5 linearnih puteva ćeš prvo obavit.
Koji bunar? Onu veliku rupu?
Nisam se usudil skakat dolje.
Mislil sam da treba posebni item ili nešto.
Zapravo možeš u šumu i ruševine. Al u ruševinama umreš, pa možeš samo u šumu i prema Undead Burgu.
A kad tamo ubiješ dva bossa i ne možeš dalje, ideš u ruševine pa sve do Sinnera.
Tek kad njega ubiješ, otvori se novi put (odkameniš statuu).
A newb si ti jel igraš COD umjesto DS-a.
Pa ko je tu lud???
A ovdje ih ne možeš miješat?
Ne baš.
Mala šuma+undead tvrđava > ruševine > gusarska spilja > druge ruševine > maglovita šuma ...
Kaže Wedran da se može i u tu rupu, al pitanje jel se može na početku napredovat tamo.
Možeš odmah u "ruševine". Imaš dva puta u Lost Bastile i onda još možeš u Huntsmans Copse odmah poslje "ruševina", ako hoćeš.
Ima tri puta u Lost Bastille.
U rupu ne možeš odmah. Trebaš kupiti od mačke u kući do Silvercat Ring koji smanjuje falling damage. Također moraš skinuti opremu jer i to utječe na snagu pada. Trebaš oko 800 HP-a da bi preživio prvi pad, dok su ostali dosta manji. Na dnu je odmah bonfire čisto da ga povežeš. Područje dolje je dosta lagano, kao i prvi boss.
Došao do Sinners Rise.
Drangleic Armor, bastard sword +5, level 66.
13 i pol sati igre.
Onaj midget u Belfry Luni je uznemiravajuć.
E i brijem da bi Predator dušu dao za lijes u Things Betwixt.
Boriš se protiv amiša, lol. I patuljaka. Bartuc će biti sretan, pod uvjetom da je još živ.
A ko zna hoću uopće moć igrat danas, imam hrpu ppsla.
A ionak ćeš me preteć tijekom tjedna.
Pa nije upitno da ću te preći kad će ti igra postati preteška.
Uuuu, sick burn, +1 za originalnost ;)
Al ovaj Vedran je stvarno propao, prije je bar bio smiješan ponekad.
https://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/...6645470371.jpg
Sve na toj slici je istina.
Pogotovo dep plot
Da.
LOL, već sam dalje od vas obojice.
I još ću proći prije W3DR4Na.
Pa budeš jer ne igraš Call of Duty.