lol arale popušio si sa tom prednaruđbom PS4= Citat =:
Izvorno postao Aral
GTA V nebu na PS4 bar koji mjesec nakon izlaska za ovo kaj su najavili xD
Printable View
lol arale popušio si sa tom prednaruđbom PS4= Citat =:
Izvorno postao Aral
GTA V nebu na PS4 bar koji mjesec nakon izlaska za ovo kaj su najavili xD
>kad tad ćemo sve ps3 igre moć igrat na četvorci
Hehe. To su i za PS3 rekli, ako se sjećate.
Tek sam sad skužio da na traileru neki NPC vozi čamac na prikolici
Bilo bi fora ako se bude moglo pokupiti brod iz vode pa ga vozati kamo već treba...
Na tom screenshotu se baš vidi ta fenomenalna grafika koja traži 32 gige rama, 8 jezgri i 4 grafičke.
= Citat =:
Izvorno postao Xero
da LOL to bi i PS2 mogal pokrenut xD
@cham3leon joj kako bi volio da budu prikolice u igri :D kako za obične aute tako i za šlepere :D
Pa bit će ih u igri, vidi se da postoje i prikolice za kamione i za aute. Tamo negdje u drugom traileru neki tip vuče agregat, negdje se mislim vidi i neka obična prikolica, a sad i ova za čamce. Samo je pitanje što će se moći s njima. Uglavnom R* nikad još nije išao u takve detalje, pa ne znam da li će biti moguće po volji kopčati prikolice i tovariti brodove na njih.
Redizajnirana je GTA V stranica.
Check it out.
Zvuči mi malo preoptimistično.
Neće PC verzija prije onih za Xbox One i PS4.
Ne znam zašto ne bi, a i ne znam zašto svi očekuju da će se pojavit verzije za nove konzole? Rockstar do sad nije imao tu praksu, a ako i budu radili portove onda tek malo kasnije, kad se tržište novih konzola proširi.
vjerojatno samo wishful thinking ali kak bi bilo dobro da rockstar iznenadi i izbaci igru za pc sad na zimu... :cry:
Zaobišao me taj hajp. Zapravo, ne sjećam se kad sam zadnji put jedva čekao da nešto izađe.
San Andreas je izašao isto netom prije novih konzola. To su igrači izmislili da dolazi za nove konzole jer bi kao Rockstaru bilo isplativo. Trenutno ima u opticaju oko 180 milijuna Xboxa i PS3, a nove konzole se budu prodale oko par milja svaka. Baš i ne vidim dugoročnu isplativost.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Pa to i velim. Ako će i doć na novu generaciju onda će to bit u sličnoj maniri kao što je sa PS2 nastavcima na PS3 - u digitalnom obliku, koju godinu kasnije.
Oko sat vremena blebetanja o detaljima koji se mogu pronaći na redizajniranoj stranici.
Dolazi malo nakon petice...
GTA Online Not Launching with GTA V, Debut Trailer Released
koja boleština od igre isee :D
To ce bit jos jedna kampanja unutar MPa, ako sam dobro skuzio.
Ačivmenti za IksBoks.
http://www.xbox360achievements.org/g.../achievements/
Alieni, rampages, morski psi, scijentologija(epsilon ili kako već), letenje ispod mostova avionima...
I jedno poznato prezime.
Jako to lijepo zvuči, ali SAMP sa boljom grafikom svejedno ne bih igrao.
Sviđa mi se što gunfight dosta podsjeća na MP3. Vidi se po ovim ačivmentima da će igra bit natrpana sadržajem, što je odlično.
A u četvorci nije ni bilo garaže (bar je ja nisam našao).
Ispred nekih stanova si imao parking mjesto za aute.
da, ispred svakog save pointa si imal 2 parking mjesta= Citat =:
Izvorno postao Carp
ali garaže doslovce nije bilo
Pa znam to.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Stvarno napredak je bila ta igra u odnosu na stare GTA.
Navodno još informacija s neke ruske stranice.
http://take2games.ru/2013/08/prevyu-...ioznaya-zhizn/