Cera <3
Printable View
Cera <3
LOL, tek sam na kraju trailera skužio tko glumi lika u vojnoj manduri :D :D :D
Bome su Sleigh Bells postali popularni za trailere u zadnje vrijeme. Nije da se žalim :D
Danas su pustili ovaj trailer u kinu, gg je.
Jim Carey je dotaknuo dno. Prvo Burt Wonderstone, sad Kick Ass 2. Šteta solidne karijere.
Ovo će mu biti drugi najbolji film u kojem glumi.
speaking of the devil...
http://badassdigest.com/2013/06/23/j...ws-kick-ass-2/
= Citat =:
Who ever would have thought a fella who thinks vaccines cause autism would demonstrate poor judgment in other areas?
Go figure!
Svi su pre savršeni :pray: :pray: :pray: :pray: :rotfl:
http://www.24sata.hr/fun-video/pogledaj ... eni-321002
Noice...
prve kritike na film su bile super, sad ćemo vidjet šta će na kraju od tog ispast
Može.
E da, jučer na Pacific Rimu pustili Hobite 2 trailer, nisam znao da su ga već izdali. Šteta što će film vjerojatno biti smeće kao i jedinica :(
Bolji od Pacific Rima 10000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000000000000000000 puta.
Kod Pacifica znaš što očekuješ i to dobiješ, kod Hobbita očekuješ vrhunsku pustolovinu, znimljive likove i dijaloge, a dobiješ qurac od ovce, ništa od toga :D Milijun dwarfova, svi do zadnjega nebitni i prikazani u šaku minuta iako film traje 2ipo sata :D
Pa svaki dwarf pojedinačno nije bio važan ni u knjizi, ko će to sve popamtit.
Ma najteže je u Silmarillionu. Tko će upamtit sve one bogove i općenito bilo koga, trebao sam se vraćat na neka poglavlja nekoliko puta da uberem sve :D Ali neka.
Pa de sjeti se LotRa, prvi film isto nista nisu prikazali, al su ubacili masovnu makljazu sto je zacinilo taj film. Hobbit je nasprem pacific rima remek djelo.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ha čuj, sve je remek djelo naspram ljetnog kino blockbustera, glupo je uopće uspoređivati te filmove kad nit je žanr sličan, nit je kalibar sličan.
Bumo vidli, ako sam mogao Harrye pogledati, pogledati ću i Hobbite u nadi da će postati zanimljivo. Ne uspoređujem sa LotRom, ali taj film je rulao od prvog do zadnjeg nastavka i tamo su svi likovi fino prikazani i svima sam zapamtio ime pošto su bili zanimljivi. U Hobbitu se ne sjećam niti jednog jedinog dworfa, čak niti onog ljepotana koji je dworf samo na zelenoj karti.
Jel moguće? :O
We just saw the first mighty teaser for the Warcraft movie!
= Citat =:
The filming starts in early 2014.
:friends:
De se može to pogledat.
Nadam se da ce radnja biti fokusirana na Arthasa (i da ce biti Illidana)
Ne znam na koga jos moze biti fokusirana osim na Arthasa.
ima pun k toga u warcraft svijetu :) (azeroth, elfovi, orcovi, scourge i ta sranja)= Citat =:
Izvorno postao Carp
Za to nikog nije briga.
Also,
ARE THEY FUCKING SERIOUS
http://i.imgur.com/oIvtO04.jpg
= Citat =:
Zack Snyder just confirmed that Batman/Superman movie at Comic Con.
= Citat =:
The biggest deal was, Snyder brought out Man of Steel actor Harry Lennix (General Swanwick) to use his cool voice to read the following piece of dialogue:
I want you to remember, Clark…in all the years to come…in your most private moments…I want you to remember…my hand…at your throat…I want…you to remember…the one man who beat you.
Još se sjećam te rečenice iz The Dark Knight Returns Part 2 animiranog, trnci prošli odmah..
Ma mogu se svi ostali pokopati pred ta dva lika, nek naprave film, može jebemu :D
Ak ga radi Snyder, bit će jedva prosjek.