Mass Effectu takvo nešto nije ni bilo potrebno, dok je kod Skyrima to druga stvar. Ovo je čisti, free roam RPG za razliku od ME koji je zapravo bio porilično zatvorena igra.
Printable View
Mass Effectu takvo nešto nije ni bilo potrebno, dok je kod Skyrima to druga stvar. Ovo je čisti, free roam RPG za razliku od ME koji je zapravo bio porilično zatvorena igra.
E ajde mi ti, All-seeing-eye, reci koje to igre imaju fenomenalnu odličnu neznamkakvu grafiku da izgledaju bolje od ovih.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ajde, samo jednu.
Ovaj Metro (iako odlična igra), ima lošije animacije likova i teksture nego Dead Space 1.
Ima odličan dizajn levela, ali bome imaju i DS i ME.
Ja to više ne kužim.
Pod gaming općenito čitam svačije postove o svim novim igrama i ispada da NITI JEDNA (!!!) igra poslije Crysisa nema dobru grafiku.
WTF???
Pa koji su to 'današnji standardi'???
Crysis i možda još 2 shootera???
S tim da Crysis uopće nije impresivno lijep. Sve je već viđeno u Far Cry-u.
Ma odustajem!
Neznam jel se to meni čini, ili ona ženska na zadnoj slici skoro liči na nešto (poznato je da Bethesda nezna složiti zgodne ženske modele, sve moraju modovi).= Citat =:
Izvorno postao Durin
Flejm na Bartuca, ovo je neviđeno :pray: :pray:
@LorlonWarrior
Od svih zanimljivih sitnica koje nas mogu cekati.. mislim da je "mrdanje" trave najlosiji primjer. To nam stvarno nije potrebno... ionako je FPS-rpg, pa nije bas da ces vidjeti da se trava mice kad se kreces.
Imas travu koja se mrda u Two Worlds 2.. zanimljivo ali moze se i bez toga za potpuni ugodjaj..
@Windwalker...
Mass Effect 2Sima odlične in-game animacije dijaloga i to je sve sa grafičke strane. Texture su strašno loše, objekti su svi oštrih i pravocrtnih rubova kakvi su se koristili u doba Neverwinter Nights 1 (2002-2003 godina). Bump Maping uopće ne postoji. Čak je i spektar boja full hladan i monoton.
Dead Space 2Sima odlično dizajnirano odijelo koje zbilja djeluje opipljivo i to je praktički to. Puno mu pomaže fizika koja napravi iluziju "opipljive" grafike. Ali opet, texture su izuzetno loše, pogledaj samo oružja našto liče. Monsteri pokraj onih iz Metro 2033 izgledaju kao da imaju par milijuna poligona manje. Grafički ima praktički sve iste mane kao i Mass Effect.
Od boljih grafičkih primjeraka tu su ti - FarCRY 2, Crysis, STALKER Clear Sky, NBA 2010, Assassin's Creed 2, Metro 2033...
I naravno da se poteže Crysis kao benchmark za grafiku. Čim izađe 1 igra koja je grafički napredna i impresivna, ona u tom trenutku diže standarde. Mass Effect 2 i Dead Space 2 su oku ugodne igre, ali su realno grafički zastarjele. Dva potpuno različita pojma su "oku ugodna grafika" i "dobra grafika (tehnički)".
Hmm, onda vi stvarno vidite nešto što ja nemogu vidjeti.
A mislio sam da mi je vid dobar.
FarCRY 2 i Crysis mogu vidjeti kao vrhunac, no ostali mi nisu ni po čemu impresivniji od većine.
Pogotovo Assassins Creed (dvojku nisam igrao, no sudim po viđenom iz trailera) koji izgleda blijeđe i monotonije nego što je ijedan Mass Effect ikad izgledao.
No opet, ja bi reko i da Tomb Raider Anniversary ima odličnu grafiku, iako tamo mogu vidjeti da nema dosta tih poligona/čega već što ovi imaju.
Ontopic, Skyrim izgleda super. Gameplay će vjerojatno biti loš, no ne i tehnička prezentacija.
Da, upravo to. Odlicne animacije, fenomenalno osvjetljenje interijera i eksterijera, solidna fizika, ali su teksture katastrofa. A to mozemo zahvaliti konzolama. One imaju daleko inferiornije grafičke čipove, a i mutne teksture se uopće ne vide kada igras na velikom televizoru od kojeg si udaljen 4 metra.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Neće popuniti doživljaj... Al mislim da sam već spomenuo negdje gore. Ako naprave prekrasan okoliš, pa neko će htjeti putovati kroz njega i pješke, ne? A ako već putuješ kroz taj okoliš, valda ga planiraš napraviti što kulijim i da ima više interakcije s tobom a ne da bude "mrtav" i hladan ko u Oblivionu i da djeluje umjetno. Npr Far Cry 2 mi je :pray: , tamo se se mogo zabavljati kidajući grane, šišajući drveće, prolazeći kroz travu koja se mrda, paleći travu koja gori, itd... + naravno općenito grafika u FC2 mi je :pray:= Citat =:
Izvorno postao Megger
Još ako naprave da buš nestane kad staneš u njega :D Kako je bilo u Arcania demou :D
Sad sam baš pogledo :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A ne izgleda ni to čak loše XD
Iskreno, radije bi to nego da prolaziš kgoz grmlje :?
Ma daaj, ono je odvratno. Staneš na pol metra od grma i on samo nestane. Hvala bogu sa se to dalo isključiti u finalnoj verziji igre. Nešto najodvratnije što sam vidio. Ako to naprave u Skyrimu, igri iz 2011 ili 2012 (nemam pojma kad izlazi), onda neka idu k vragu xD
Pff,siguran sam da ce grafika biti odlicna,ali da budem iskren,vazno je da igra i da briljira u zaista vaznim segementima koji cine igru,ne tamo nekom zbunju i sl. :)
Istina, da. Morrowind je dokaz tome.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
A ako ćeš tako, već činjenica da nema koplja, shurikena, crossbowa, darts i sličnih stvari mi govori da će igra po pitanju sadžaja sakati :(
Neam pojma, mislim da su već usrali igru ali opet mislim da će mi se sviditi i da ću je igrati. Jer definitivno će biti bolja od Obliviona, a Oblivion sam konzumiro redovito. Oću reć samo da će moći bolje nego to što će napraviti, u to sam uvjeren :(
:?= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Uvijek može bolje, šta se duriš :D= Citat =:
Izvorno postao Goga Sekulic
To ti potvrđuje činjenica da izlaze tone modova za takve igre stalno :D
Nije to nego ja nisam razumio recenicu glupa je skroz.
@Lolron, ako ti je Oblivion bio toliko dobar, onda nema šanse da ti ovo neće biti dobro pošto imaš niske kriterije :D
Ili bilokoji Elder Scrolls
Bethesda ovdje prati politiku "Svako oružje mora imati nešto specijalno" (drugim riječima, niej kao MW gdje su sva oružja manje više ista po koristi). Ako nije specijalno, ne stavljaj to u igru. Odabralo se manje da se lakše balansira. Kako se specijalizacije oružja sada vrše preko Perkova, pretpostavljam da mogu dodati preko DLC-eva nova oružja ako baš žele.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
U globalu, količina sadržaja nije cilj dizajna. Kvaliteta sadržaja je cilj. A sad kakva će kvaliteta biti to ćemo vidjeti...
To je i jedino što me veseli :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Moja jedina zelja je da ubace,recimo,ogranak Imperijalne legija koja je sluzila u Skyrimu,ne moraju da budu fancy i vazni,naprimer,moze da ih bude malo,ali da sa njima mogu da caskam o Oblivion crysis-u,Imperiji,legiji i svemu tome,da imaju one 'Roman Empire' stitove i oklop.
Kakav bi to udar nostaligije bio, :) Odmah bi se mentalno prebacio u Ebonheart,Vvardenfell.
Bit će i dunmerski grad, so there's that.
Kad sam vidio tu sliku rekao sam sam sebi da bi bilo vrijeme da si nađem neki mod za to. Budem probao onda, thanks.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Sad sam na južnoj strani Cyrodiila pa mi nije hitno.
Sto se oruzja tice zbilja bi bilo super da dodaju koplje i shurikene itd.
Nisam siguran da li u Oblivionu postoji uopce kakvo unique oruzje ili armor. Mozda bi mogli tako nesto dodati.
Najbitnije po mom misljenju je da naprave dobar redizajn destruction spellova. Spelovi su monotoni u Oblivionu. Spellovi istog tipa su svi isti, mijenja se samo ime i jacina.
Treba dodati chain lightning, firewall, teleport, finger of death... :D
Sad sam se sjetio... ako cemo moci sa cone of cold da zaledimo dio vode pa da pređemo preko nje... :pray: jaooo
Postoji, zapravo sve nagrade za Daedric Lord questove.= Citat =:
Nisam siguran da li u Oblivionu postoji uopce kakvo unique oruzje ili armor.
Aha... to jos nisam pokusavao rijesavati. Ostavio sam to za poslje.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ovo je nešto epsko i bolja reklama za Skyrim nego bilo kakav trailer. :D
Ček, a onda je radnja u Skyrimu prije prethodnika? Mislim ako ima zmajeva i to.
Skyrim je 200 godina nakon Obliviona.
Da,ali se stamena grada Imperije idalje drzi.Long burn the dragonfires!!