I dont care no update for me :P no update for you...Jopax dere WoT pa sam si ja tuzan i nemam volje raditi update.
Printable View
I dont care no update for me :P no update for you...Jopax dere WoT pa sam si ja tuzan i nemam volje raditi update.
:(
Dont make war make updates!
@Outmind:hmh,pa mi smo vec prosli kameno doba,sad smo u antici,ti budi Grcka.Polis.
To dobro zvuci,jedan od dva centra znanja.
Sori Foregner vec sam vam dao update ispred vremena. And you became picky.
Ok,nije ni da bas nesto dugo cekamo :D .
Nego me zivo zanima sta su moji naucnici postigli.
Rolls:5,1..valjda su nesto postigli
Uradio si rollove?
Btw:.....ne...ne!NOOOO
Ajd mi reci da je ova jedinica roll za alat.
:(
Ne za hranu je.
Woooh dobro je.
Lakse mi je,kad sam opet pomislio da cu morati da radim jednu istu akciju 3 puta... :(
Oš reroll :P?
A di smo mi od antike još. Tu smo negdje u neolitiku. Nemamo ni metalni nakit a kamoli nekaj pametnije.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Lol nemamo još ni bronzu,tucemo se dugim drvecem
Polako,ali sigurno napredujemo.
Realno,imacemo prva velika kamena zdanja-(ja i outmind barem,ne znam kako ce drugi odluciti) imacemo vojsku,ja cu najverovatnije krenuti sa razvijanjem pisma i nauke,Sick ima rudnik,polako ali sigurno mi napredujemo.)
Ali kad smo već kod metala, kako će implementacija istog bit riješena? Ne možemo svojim plemenjacima reć idite i tražite metal jer ovi pojma nemaju kaj bi to uopće trebalo biti. Hoćemo li morat dostići određeni stupanj razvoja tehnologije, li jednostavno istraživat mapu?
P.S mislim da sam ovo već jednom pitao. ako je ovo prvi put da pitam zanemarite ps jer mi se često desi da napišem post koji mi se ne sviđa pa ga izbrišem.
Trebat ce biti razvijena tehnologija i trebat ce se naci ti metali i trebat ce se naucit koristiti and so on.
To što ja imam rudnik neznaci nista.Tko zna oce li ista biti u njemu anyway
Metal=najvaznija stvar.
Dakle,imam svoj novi prioritet.Posle kule.
I da,sick,jesi ozbiljno mislio za one rollove? Ili si stavio 1 da me uplasis :D
No kako ce tvoji seljani znati sto im treba? U tome je poanta svega. Stvari kao drvo i kamen vidiš u prirodi, druge neobične stvari ti sick i jopax kažu da si otkrio, jer si ih vidio. Metale ne možeš baš vidjet, a da i možeš (kao npr bakar) ne znaš, odnosno eljani ne znaju čemu služi.
Znace,ne gradim bezveze kulu,to ce biti nesto slicno kao i tvoja kuca znanja.*Cim stvorim pismo,odmah saljem istrazivace da obidju okolinu i da dokumentuju svoja otkrica,da zapisu na sta su sve naisli.Kasnije cu ja odabrati za cim cu krenuti.
Ništa neće biti kao moja kuća znanja!!!
BTW, evo kak si ja zamišljam taj tvoj budući toranj, baš mi leži nekako kao kamenodobna struktura:
Metale ces vidjeti za nekoliko mjeseci Foregner :P po tvome bi vec imali tenkove XD
Bezi! :D ici ce u visinu.To na slici ce vise biti kao podnozje.
Ovako je ja zamisljam:http://farm2.static.flickr.com/1250/...b788e6f88e.jpg
Samo sto ce biti veca.
Fun fact - raspravu prošlog tribes-a smo nadmašili za 100%! Nadajmo se da ćemo pravi game barem za 200
edit 2 , a sry, vidi se.
Ispričavam se zbog čekanja i sve ali ovih par dana mi je čitava zbrka oko državne mature tako da nemam previše vremena za pisanje (također WoT)
Isprike isprike :P.Kad sam ja pripremao drzavnu maturu ucilo se samo na vikend.
Mogao bi doci update danas?Osim ako niste i jedan i drugi zatrpani obavezama.
Like I said..nedam update..dok ne dobijem svoj od prosle godine..end of story :P Ja mislim da je to sasvim uredu posto radim vase updatove godinu unaprijed nego sto dobijem svoje,,kao sto vidite u proslom updatu nema mojih rezultata a ipak sam vam posto. 2 godine unaprijed neidem to sam jedino napravio sa Azerom jer njemu kasnije mogu polako zaostale godine srediti ako on to bude htio.
Party pooper...
Evo mene napkono online. Sori što sam vas sve zajebo, im'o sam nekih problema sa netom i slična sranja. Ugl valjda ste uspjeli bez mene. Još jednom sori i sretno sa daljnjom igrom.
(nisam gledo šta ste napravili sa mojim plemenom, no nemislim više igrat, čisto da se ovakve situacije ne ponavljaju)
Oke tvoje pleme je konfiskirano i bit ce dato novom igracu koji ce dobiti neke random bonuse na pleme ofc....oce itko?
Edit:oh cool dve jedinice...back to typing.
Nek se njegovo pleme rasprši i krene u pet smjerova, a mi ćemo drage volje prihvatit novo stanovništvo
:D
Odlicna ideja.
Ali bih radije jos jednog igraca.
Btw:sick,kakve jedinice?Radis update ili...?