sad ce ekipa mass pikat rikija..
osjecati cu se kao na gareni.
xd
Printable View
sad ce ekipa mass pikat rikija..
osjecati cu se kao na gareni.
xd
http://play.gosugamers.net/streams/269:joindota-1
stream eswc-kladite se i mozete dobiti jedan od 40 beta keyeva
dobro su napravili sva tri heroja.= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
qop i brood pogotovo <3
Monkey owno m5!
Sad trenutno owna ehome, branitelje naslova http://play.gosugamers.net/streams/269:joindota-1
je ovo slash ili onaj caster za mym?
premamuran da se sjetim imena
da syndaren
je to on?
back to topic
4GL rejpa, dobio navi
steta da nema mitcha
lol? pa igra mitch...
2Hpt9mArm2Q
evo ovaj prvi mrsavi, sta kopa nos u jednom trenutku :D
dada, sry
mali je pa nisam ga skuzio :D
koja siledzija ovaj gordan
G57Xp2BQ2T4
mič playing mirana
brijem da bi mogli osvojit eswc
ili oni ili monkey
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao sakondo
4gl i monkey idi doma
ja na 0 tangoa :D
ajmo dalje...
Da je magina kupila divine umjesto cuvanja para za buyback, dobili bi...
ma glupe gresku su radili monkeyi
ugl. sjebao sam si bootmng(jer xp i win7 nemaju iste nazive za particije), pa sam bootao linux s cda u ram, i sad gledam stream s linuxa :D :D
edit: dendimoj je prelud
imba..
1. Navi
2. eHome
3. 4GL
dobar rezultat susjeda + mitcha :)
List of Winners:
...
...
...
hellrom
rensgroot
scepa
zadnji hahah :D
da, laker scepa.
ocu jebeni key :( :( :(
uso sam u svaki giveaway, nijedan nisam dobio :( :(
HonTrash players Dominate Dota 2 Beta
Code:So much hate on HoN players in dota 2, kids holding up their pride high on being dota "pros", picks carry/mid and get roflstomped by hon players. Most play like 1600s, have no map awareness, and can't support/carry at all. Ofc some top tier dota players do extremely well, funny thing is they aren't the ones QQing abt hon
Code:Dota kids failed saying HoN wouldn't make it 2 weeks in dota 2.
Now they're backpedaling to international dota tournaments.
The hilarity ensues.
Systematic, jesi sreo kojeg HoN scruba poput KingRavena u doti 2? Jesu sredili unit response time napokon?Code:xfin crushed MYM when they met in a pub. was streamed by MYM, and you can hear their remarks of 'how are we losing to these pubs.'
nemojte se fidati iz toga, uvijek ima djece koji ce krajati 'hon players' i obratno.
vecina ljudi koji igraju hon su igrali i dotu nakraju krajeva. (i ja sam sam igrao i hon i dotu, i hon mi nije uopce losa igra samo mi je nekako dosadio bio)
ovo su gluposti, jednom pobjede nekog iz myma i odma su bogovi..
sta bi onda trebali ovi nepoznatiji igraci iz dote tek, koji takodjer tu i tamo stompaju par ljudi iz high tier timova..
to su sve gluposti i nemojte se uopce obazirati na to.
neznam sta su hon scrubs? neki proeri u honu? :D
unit response je gg.
i za kraj, ako itko dominira dota2 betu to su NAVI, i nitko drugi -_^
tako da ono, nije mi jasno zasto se neki toliko usrece kad u pubu dobiju nekog od jacih igraca..
+ nekuzim ovo za unit response?
odakle njemu takav delay u videu?
:0
pa cim stisnes unit krece, ovaj je valjda EU i igra na US serverima ili koji kurac?
Ma bila je neka caka u vezi unit delaya koji je bio ogroman u doti 2 prije zadnjeg patcha (barem su takve priče). Ma ovaj kingraven je lol xD (scrub=noob ako hoćeš + lik je čisti trol). Na hon forumu kenja kako je hon govno a na dota forumima kako je on hon pro igrač koji gazi sve pred sobomS(možeš si mislit xD).
Znaci gosugamers je podjelio najmanje 200 keyeva, playdota daje svaki dan 8 keyeva, tobi(shoutcaster) djeli keyeve svaki dan, gro drugih stranica djeli keyeve. Sta ti mislis da su te giveaway conteste samo proeri osvajali? Proeri su dobili svoje keyeve na pocetku, ovo ostalo su low skill-mid skill igraci dobivali, mozes vidjeti po forumima kako se svi zale da je sve puno livera i nabova, svaka igra to ima, te i tvoj hon. Zasto ih honeri dobivaju? Pa dota i hon su isti po gameplayu te naravno da ce jedan pro hon igrac dobit loseg dota igraca. Ovo za to da hon igraci nebi izdrzali 2 tjedna u doti 2 je cista glupost, ponovo zbog istog gameplaya. Ovo "bacpedaling to international dota tournaments" nisam skuzio, mozes to pojasnit malo? Ovo sta je xfin "crusho" mym, pretpostavljam da je xfin neki pro hon tim, mym suxa u doti 2, u doti 1 su rejpali sve zivo i nezivo i sad su se nedavno raspali, al ugl suxali su u doti 2, enivej svaka im cast na pobjedi, nek probaju dobit navi, makar ako im ostane koji vanjski twr nakon 20 min igre nek to smatraju osobnim postignucem.= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
hahahaha kako ga zgenkaju 20 puta na istu foru xd
koji rager omg:D
a los je lik u pm xd
@mym i to
mym vise nije mym jednostavno.
Ovdje se ne radi o pro hon igračima nego o low/midS(ne znam di sam ih nazvao pro igračima + evo ti još jedan primjer ravenovog skilla xD). Taj quote koji tražiš da ti objasnim je napisao kingraven (troll in the house), valjda je htio reći da će se sad ljudi sa uništenim egom vratiti na dota 1 turnire (barem meni tako taj quote izgleda).
hon ima najgori komjuniti koji sam ja osobno do sada vidio.
inace, totalan potpis na systematicov post gore u potpunosti se slazem sa svime. takve retarde je najbolje ignorirat.
btw, kada je release date ovoga otprilike ?
neke male sanse krajem ove godine, ali 100% u prvom kvartalu 2012.
nema jos nista official.
ja mislim da trebalo u prvom ili drugom mjesecu iduce godine.
poceli su mass invitovi za betu
Di se mogu prijaviti za CB? : )