= Citat =:
Izvorno postao Samael
ovak, profesije si dobro odabral, je točno je da Rogue može samo lw nosit, dodouše može i cloth, ali nemoj jer tebi netreba cloth lol
nadalje, profesije si za sada umi minning i još neku profesiju s kojom moš pare grindat, tek negdije na 55+ lvl se odlući za profesije koje želiš bildat zauvije, znaći za poćetak ti je dobra kombinacija minnig i herbalism,zašto? zato kaj sa oboje moš nabit para i para, samo skupljaš resorse i trpaš ih na aukciju, malo pomalo buš nabijal stash ;) uz sekundarne profesije kao što je Dr. Kam rekal (usput smanji sig,malo ga smanji) uzmi si FA i recimo cooking, FA je isto tako dobar za nabijanje para, napravi 100 zavoja i prodaš ih, recimo, nemoraš, ali ako ih imaš viška prodaj, ja uvuijek imam 60 svake vrste, dobro sad pošto sam 70, imam 60 Megawawe bandagea i stupanj ispod toga, neznam sad. Cooking je dobar kaj netrebaš trošit pare na hranu koju bi inaće kupil, ali opet sa druge strane treba kupovat zaćine i drva za vatru, i još bi dodal da ako planiraš imati Cooking treba ti i Fishing, jel ti na 225+ skilu kolko se sjećam treba jel da bi digal skill dalje svi su ti recepti vezani za ribe, dakle pecanje, ali opet moš pare zaradit,kako? sa onim Savior delite kak se već zove, pogledaj taj recept na aukciji paš vidik kolko košta, meni je dropal lol :D
što se questanja tiće, odi po redu, nemoj ništa ostavljat, i ucijek odi u instance ako netko zove, i dobro je kolega Dr. Kam rekal da uzmeš sve questove i sve obaviš pa nazat u grad ih predat, takav je moj naćin levlanja i funkcionira :D