to sam se i ja nadal da ce bit neki CHARGEEE !! scena, bar na minutu dve da dobim taj neki doživljaj, al eto valda su to ostavili da si zamišljamo ^^
Printable View
to sam se i ja nadal da ce bit neki CHARGEEE !! scena, bar na minutu dve da dobim taj neki doživljaj, al eto valda su to ostavili da si zamišljamo ^^
Također. Kako su izbjegli masovne scene, mamu im jebem škrtu :(= Citat =:
Izvorno postao Grim
@Flander: U knjizi bude
Vidiš, to si nikako ne mogu zamisliti jer je previše klišejno, a klišeja nema kod Martina. :)= Citat =:
Izvorno postao Grim
Ja još nisam pogledao devetu epizodu prokleti bili, ali osma je zato zakon bila, Khal je prebadass da bi ostao živ do kraja X(
prije da ustede koji milijun :)= Citat =:
Izvorno postao flander
bas me je razocara taj nedostatak prikaza borbe, mozda u drugoj sezoni budu trosili vise
Meh, u knjizi se tyrion onesvjesti tek negdje u pola borbe. Također, ona scena kad zarobe jaimea je preloše napravljena. U knjizi je to jedan od napetijih dijelova, a u seriji je skraćeno i jeftino. Ova epizoda me razočarala.
Da, mijenjanje knjige nikako nemoze bit lose... Ljudi nemaju stomak za maloljetni sex i tak to?= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Bitno da vas je Cherry napomenuo gro puta da ovdje ne pišete o knjigama. :)
Kakve glupsoti pišete... Najbitnije je da serija prati knjigu najbolje što može. Ne mogu vjerovati što su sve uspijeli pokriti.
I nemojte mi s tim senzacionalističkim krepom - JOŠ BORBI ili da se lik zadere WINTER IS COMING... U dovoljnoj mjeri pokazuju borbe i sve.
djelomicno je problem sto bi to bilo kontraveznije, drugi problem je sto bi tribali angazirati mladje glumce, sto je nezgodno, sve u svemu time se ne narusava prica ni nista, al je prihvatljivije i lakse za izradit i pa bolje je tako jer neke godine su pa upitno je kako bi to funkcioniralo ako nis= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Ne uspoređujem seriju sa knjigama, niti ne namjeravam.
Stoga je meni ova epizoda bila kao i sve prošle, vrh.
Uglavnom, pregršt zanimljivih scena.
IMA POSEBNA TEMA ZA KNJIGE STOGA VAS MOLIM DA JU KORISTITE!
OVA TEMA JE SAMO ZA SERIJU.
WE WILL KILL THEM ALL !!
Jebote, ovo će biti jako dug tjedan.
pa zar nije vec ^^
a kaj kad ova sezona završi, ko zna kad bu druga krenula....
Druga sezona bi navodno trebala početi u proljeće 2012.
ma odem ja u knjižnicu i ubim knjigu ^^
rofl
"They Killed My Nigga Ned"
:pray:
Koji kralj!
Aaa daj ne seri! I video i slika :pray:
And this
"George RR Martin, you are a sick, cruel, twisted individual and may God have mercy on your soul"
ahahaha xD
Pogledajte i ostale videjčeke od lika;
http://www.youtube.com/user/OtakuASSEMBLE
Upravo pogledah epizodu i ono wtf, predobar twist. :pray: :pray:
Jedva čekam iduću sezonu.
Izgleda kao papa Benedikt XVI. :)
Ovo mi je daleko bolje;
Guile's theme goes with EVERYTHING.