Odi na moj link, tamo ti piše champions guide, nađeš munda i pogledaj priložene guidove. Ja nisam igrao sa njime, tako da ti ne mogu ništa konkretno reći.
Printable View
Odi na moj link, tamo ti piše champions guide, nađeš munda i pogledaj priložene guidove. Ja nisam igrao sa njime, tako da ti ne mogu ništa konkretno reći.
Nema tu mudrovanja. Warmongs je core item dok ostali zavise o pritvničkom timu. Po defaultu ideš na neki tank build sa masom hpa zbog ultija a ni to nije zacrtano. Dps build sam zaboravio kako ide, da, dps build je mnogo viable ako znaš igrat :D (ne znam kako sam ga buildo prije kao dpsa, browsaj malo :p)
Također i Spirit Visage je must have za njega jer onaj 20% boost na heal dodatno poboljšava ult koji je jako dobar
yes, i medju preporucenim ti je itemima.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Jopax, htio bih igrati sa tobom, napravi si eu account :)
Nego, Ashe mi je tako super sada, bas ono, uzivam igrati sa njom. 4x wina zaredom.
Jednu sam igrao prakticki bez cipela jer sam uvijek imao love za nesto bolje ( b f sword, infinity edge i sl ) pa mi je njubic yi stalno prigovarao za cipele jer sam ja njemu jednom prije rekao da sto se zaletava sam medju njih 4.
Al imao bih samo Kog Mawa X(
Imam previše stvari na US serveru, možda drugi put kad budem imao vremena da to sve izgrindam XD
ja sam bgjkjkj in game
pa me add :D
inace sam iz Oska i fb mi je Kristijan Hegeduš Kićo :ekipa:
imam 8 winowa u solo q, za redom. sta se desava ? :D
e a kakve ja imam retardirane ranked gameove... tako dobro pocne, vodimo i onda shen mora ici jer mu se komp gasi automatski (ili je jednostavno morao na wc XD)
plus cijeli tim je malo poblesavio, pantheon poceo previse solo odlaziti i rushat na towere ( jos su nam samo baze ostale ) i ovi su se pametno regrupirali te unistili nasu bazu. gg..
ashe sam igrao.
A kad su pomaknuli ranked na 30-i lvl?
neznam, mogao sam ja i od 20tog na ranked, ali nisam igrao sve do 30tog i dok nisam neke rune sakupio, iako mi te rune bas i ne koriste za heroje koje igram. (critical chance imam najvise)= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Meni je moglo od dvadesetog ali mislim nekad nakon ovog halloween patcha da ne mogu više :/
msm istina u igri je 85% noobova
(ja nisam medu njima)
kupia sam Olafa i pocea igrat s njim, zasad mi odlicno pase, sto se tice toga mu je sve brzi napad sto manje healtha ima, jako me podsjeca na huskara iz dote, s tim da je meelee. i da, jedino mi je sjebano sa sjekirom jer ja gadam smjer ali uvik je bacim prekratko pa se ukopa :S. Mada sam jedan put na slipo bacia u sumu, di mi je lik biza i pogodia san ga haha :D.
ugl gg je, samo jel zna tko koji build za njega, jos neznan sto da mu sve kupujem
evo tu si nadji, imas buildove za sve heroje na ovoj stranici :) http://www.mobafire.com/league-of-legen ... style-1188= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
Lord Coldwolf tnx i meni si pomogo BTw odakle si ja sam iz Osijeka :)
E da, zaboravih reci, od svih stvari na LoLu, najvise me zivciraju idioti koji kad ih krene vicu svima noob noob, i onda kad ih docekam negdje bez ekipe, onda lipo govore kako ce me uvatit, kako ce me nac, ovo ono, i nakraju ga jos par puta u rundi ubijem, tek toliko da skuzi da nije kul govorit svima nako su noobine, i kako ownaju :/
pa mene uvijek stane u team noobova mrzim to i onda na krajui pola njih izađe -.- :kill: :kill: :kill: e odakle si ti ? :)
Ja više volim profinjeno podjebavanje, ALL OF YOU ARE MY BITCHES, YOUR FEMALE RELATIVES TOO!!!!
Pogotovo sa Mordom koji to povećava za još par nivoa jer je prokleto moćan :D
zd. e da, zivcira me leavanje pogotovo, al jos gore, jedan je afk cijelu partiju, drugi leava, i onda odvazni seronja iz druge ekipe govori kako su nas ownali, a to sto ih 3v3 oderemo ko male bebe, al jbga nemos 5v3 uvik dobit
Maknuto je tjedan dana nakon pocetka rankeda zato sto bi uvijek izgubio ako bi u timu imo lvl 20.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
To su bili meni jedni od najgorih dana u LoL-u jer jebiga ne moze se lvl 20 sa 100 gameova nosit sa lvl 30 likom koji ima preko 200 gameova i tier 3 rune.
Znam da sam svaki put poludio dok bi vidio lvl 20 u timu.
Nemoj ljude zvati nubekima, zovi ih botovima jer stvarno AI igra bolje od mase njih :rotfl:
Igrao sam jučer sa nekim gangplankom koji je imao 4 mana regen itemima (ap itemi sa mana regenom) i 1 bf i kažem ja njemu: Ovo ti je savjet: nemoj nikad takve mana gluposti radit na gankplanku a on meni, nije on heroj za to + ima score 0 10+ <5: YOU NOOB, YOU KNOW NOTHING, I NEED MANA YOU XXXXXXXX XXXXXXX XXXXXXX NOOB, L2P. Dakle dolazim to zaključka da su najopasniji oni koji misle da znaju igrat a failaju žešće (noobovi).
jebote lesi, 8 ujutro je :D= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
ja sam iso vadit krv, koja je tvoja izlika ? :D
Posao srce, posao. Bezveze sam Siona kupio, malkice je dosadan.
Bome jesi, još i fejlaš s njime :D
Nitros, mi smo igrali jucer ? =) neznam tko si tamo, forgot
MiS, tebi skoro svi dosadni :P
Evo, dobio ranked, kako je lijepo dok je tim dobar, u suprotnome previse zivciranja majke mi.
Failam? =_=
Uvjek me razvali metko sa drugog lane-a ali se ljudi brane da oni nisu fidali, poznato? :)
E da, igrao sam prije koji dan game, i u protivnickoj ekipi je bio Sion, u pocetku sam ga ubijao stalno, al kasnije su postali prejaki, i nafeedali se na ostalima iz tima, i nisan mu moga nista, al bas nista :S
I da, pocea san junglat s olafom, i veoma me dobro ide :D.
Btw zanima me jos jedna stvar, koji je heroj slican olafu, tj po nacinu igre, da znam da probam ? Ako mi dopizdi da imam drugu opciju :)
A zajebavam se. Pa mi nismo feedali jer smo skupa bili u laneu.= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Anatryx mi je name u igri.
E da, šipak me razvalio ujutro, skoro sam zakasnio na posao :rotfl:
Uf, još me trbuh boli.
Ja nemam pojma tko priča na tsu ili skypu te tko je tko u igri, ja samo kazem miss i to je to, tko je čuo čuo je :oops:
Hahahhahaha, a još si nam svima nabijao komplekse s tim šipkom, kao fini je bla bla bla :D
Eto ti ga sad :D