-
Re: Kad ste zadnji put nadogradili računalne komponente?
Kod mene je kućište na malom stoliću pokraj stola sa monitorom i periferijom. Naviknuo sam se na takav setup pa mi je i bitno da kućište lijepo izgleda. Doduše, na R4 sam prvenstveno išao zbog toga što bi trebalo biti jako tiho. Dogodilo mi se jednom dosad da ga ugasim iako je već bilo upaljeno :P, ali nije baš to takva "nečujnost" kao što neki tvrde. Naravno moguće da je problem i u komponentama koje imam. Pretpostavljam da prvenstveno napajanje i grafička rade tu primjetniju buku kad je komp u idle stanju ili sam ja picajzla. Vidjet ću na proljeće sa novom grafom i napajanjem kako će biti.
-
Prodao GTX 760 i za 200 kn nadoplate kupio GTX 770. Fino se osjeti boost u najzahtjevnijim naslovima. Grafa je zvijer.
http://www.pohrani.com/f/3a/rI/1BuLn...c2oc-2gd5-.jpg
-
Jebeno...
Ja prije 5 dana kupio u Extreme digitalu 2x4gb HyperX Fury ram kit za 550kn. Jebeno sam ga skužio jer je idući dan cijena otišla na skoro 700kn.
Odmah sam skužio da jedna pločica ne valja jer u biosu matične očitava samo 4gb , a sa ugrađenom jednom neispravnom sistem ne boota. Uzeli su memoriju natrag tj. poslali su transport na moju adresu odmah idući dan tak da ništa ne plaćam poštu. Jedino je bad kaj ide na servis u mađarsku i čeka se minimum 2 tjedna na odgovor. Eto, ak neko misli od njih šta uzimat sad sve zna.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Vedro
Jebeno...
Ja prije 5 dana kupio u Extreme digitalu 2x4gb HyperX Fury ram kit za 550kn. Jebeno sam ga skužio jer je idući dan cijena otišla na skoro 700kn.
Odmah sam skužio da jedna pločica ne valja jer u biosu matične očitava samo 4gb , a sa ugrađenom jednom neispravnom sistem ne boota. Uzeli su memoriju natrag tj. poslali su transport na moju adresu odmah idući dan tak da ništa ne plaćam poštu. Jedino je bad kaj ide na servis u mađarsku i čeka se minimum 2 tjedna na odgovor. Eto, ak neko misli od njih šta uzimat sad sve zna.
Zato je uvijek bolje ram kupovati module odvojeno nego u paketu. Ode jedan stick, ne moraš slati i drugi.
-
Isti takav modul košta više od 300 kuna posebno, kužiš? Mogu se strpit 2-3 tjedna, ok?
-
Javi kako je na kraju sve to prošlo. Uglavnom se ljudi žale na dio sa reklamacijom kod ED.
-
Upravu mi je na pcekspert tržnici za dlaku promakao SSD 240 GB za 500 kn :(
-
= Citat =:
Izvorno postao
Hexfire
Javi kako je na kraju sve to prošlo. Uglavnom se ljudi žale na dio sa reklamacijom kod ED.
Čuo sam da ima problema, ali ne moram se valjda bojati jer je memorija neispravna. Mislim da je problem kod njih samo vrijeme. Odmah sam opisao problem i javio njihovom servisu, tako da su uzeli artikl natrag i kazali da se odgovor čeka minimum 2 tjedna. Np, javim kak je na kraju sve prošlo.
-
Jebo sebe ako taj ED ima više od 2 artikla ispravna u skladištu. Neznam ja kad sam kupovao neke dijelove pred godinu dana pratio sam te dućane i komentare na njih. Na bugu je tema bila preplavljena negativnim iskustvima za ED. Uglavnom čeka te jebada bojim se.
Tamo kod njih u skladištu se nezna tko pije, a tko plaća. Kad dobiju povrat robe jer je neispravna prvo to šalju ovdje u nas kod servis da se popravi, pošto gotovo nikad nema dijelova onda šalju u Mađarsku, tamo dobiju robu pa je vrate nazad u HR jer je naljepnica od artikla poderana, a poderali su je ovi iz servisa u HR. Pa oni to šalju natrag u Mađarsku s pojašnjem zašto je naljepnica skinuta i tako u krug s tim idiotima.
Nadam se da će ti sve uredu proći ali bojim se da ćeš izluditi s njima. Jedini ljudi koji su tamo zadovoljni ostali su oni koji nisu ništa morali slati na reklamaciju.
-
Na listu preuzimanja piše da je odredište Budimpešta. Adresa je kao glavni servis u Mađarskoj. A ne znam, baš me zanima kolko ću čekat.
-
Nedavno uzeo ovo čudo. Sad su mi igre nezamislive bez njega, neznam al meni je puno bolji nego oni xbox gamepadovi.
http://gaming.logitech.com/assets/47...pad-images.png
Igranje na PC-u je opet u igri.
-
-
Prodao svoju GTX 560Ti i ugrabio Gigabyte R9 280X sa Windforce hladnjakom i garancijom. Grdosija. Imao sam samo oko 1200kn za trošenje, pa mi nije imalo smisla čekati nove grafe. Radije ću za godinu i pol - dvije uzeti neku punokrvnu DX12. Samo da prođu ispiti, pa se bacam na gejmanje :D
-
= Citat =:
Izvorno postao
Izgubljeni_v2.0
Nedavno uzeo ovo čudo. Sad su mi igre nezamislive bez njega, neznam al meni je puno bolji nego oni xbox gamepadovi.
Igranje na PC-u je opet u igri.
Nasljednik chillstreama, samo sa PS layoutom. Ne znam, meni je sada previše neudobno kad gljiva nije gore.
-
Meni je baš obrnuto. Imam i X360 gamepad al mi on nikako nije sjeo. Ono naviknuo sam se gotovo odmah na meni novi raspored gljiva al nije mi to to. Puno mi se više sviđa PS layout. Ovaj F710 je jeben. Imao sam davno prije isto neki Logitechov, pa neki Hamin, pa između neka kineska smeća i sad ovo. Probao F710 u par igara i evo dojmova:
+ Wireless
+ Rumble feedback
+ Automatsko prepoznavanje u igrama bez ikakavih muka (dodatni bodovi za XInput/DirectInput switch)
+ Jebeni triggeri (super mi je što ima dozu otpora, pa možeš odmjerit koliko ćeš ga stisnut, idealno za trke gdje je RT/R2 gas)
- Dpad, zasad nije mi nikako sjela ta floaty fora. Daje dojam jeftine izrade.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Kostolomac
Prodao svoju GTX 560Ti i ugrabio Gigabyte R9 280X sa Windforce hladnjakom i garancijom. Grdosija. Imao sam samo oko 1200kn za trošenje, pa mi nije imalo smisla čekati nove grafe. Radije ću za godinu i pol - dvije uzeti neku punokrvnu DX12. Samo da prođu ispiti, pa se bacam na gejmanje :D
Još ti samo SSD fali. ;-)
-
= Citat =:
Izvorno postao
Izgubljeni_v2.0
+ Wireless
Jel ti trebaju baterije ili se puni na kabel?
-
@marijanovic, yep, ali morat će još pričekati. Btw. stara vs nova grafa u 3dčmarku: http://www.3dmark.com/compare/fs/4026366/fs/2608756
-
= Citat =:
Izvorno postao
Kostolomac
Više od duplo jača. Jesi probao što od Mantle igara, mantle vs DX?
-
Evo, odvrtio kljasti benchmark od Dragon Age Inquisitiona jer drugih Mantle igara trenutno nemam:
fps |
DX11 |
Mantle |
avg |
64 |
86.3 |
min |
49.3 |
71 |
Čini mi se da je više AMD šrot u DX11 nego što je Mantle dobar :P
Btw. ovo je bilo sa opcijama od 560Ti, ona je imala nekih 30-tak fpsa avg.
-
Kupio nove sluške Sony MDRXB 700.
Totalno ludilo od udobnosti i fenomenalnog zvuka. Baš se osjeti da su klasa iznad polujeftikanera. 50 mm driveri, ogromni jastuci od memorijske pjene koji su nešto najudobnije što sam probao, fenomenalan jasan i snažan zvuk uz odličan bas. E sad fora je u tome što slušalice nisu nove nego stare dvije godine ali čovjek ih je probao i vratio u torbicu, skroz su nekorištene ovi otisci su od mojih prstiju jer sam baš lopatao snijeg iz dvorišta :D. Meni ih prodao za 300 kn a on ih platio u Svijetu media 600. Malo sam gledao cijene i vidim da idu po 370$ dok se polovne prodaju za cc 200$.
http://www.amazon.com/Sony-MDRXB700-.../dp/B001UE6PE0
Nikako mi to nije jasno a ove su garantirano original, sony knjižica, torbica, upute račun itd. Nisu mi trebale ali morao sam uzeti kad asm vidio cijenu. Uglavnom G430 ću koristiti samo za igre a ove za muziku. Ostale slušalice sam i tak pohabao. Sve u svemu turbo sretan :D
http://www.pohrani.com/f/3W/pB/28Ajwh6r/dsc0001.jpghttp://www.pohrani.com/f/2t/zy/3TrspSjU/dsc0002.jpg
-
Jebenih stvarčica se može nać po oglasima ak si ostaviš nešto keša uvijek sa strane.
Ja očekujem uskoro odgovor od ED. Ako se ne jave za dan dva šaljem im neki bezveze glupi mail da potjeram to malo :)
-
Sad više ne priznam ništa osim FLAC-a :D.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Sad više ne priznam ništa osim FLAC-a :D.
Nemoj tako, di ti AMP/DAC. XD
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Jel ti trebaju baterije ili se puni na kabel?
Ide na baterije. Al uzet ću nekakav recharger za baterije tipa ovo:
http://www.links.hr/?naziv=punjac-ba...kl=481.500.071
-
Konačno pala cijena G13, stalno je bila preko 600 kn. Aj maknuto i to sa bucket liste :D
http://www.pohrani.com/f/f/qv/1TFB0izQ/1.jpg
-
-
350 kuna mi i dalje izgleda puno. Doduše, nervira me ponekad Illuminated što ne radi shift+w+space kombinacija, ali za sve ostalo mi je odlična. Možda bi mi neka cheap verzija tako nečega bila korisna.
Daj malo dojmova. Ovo s desne strane je kao zamjena za miš? Kak točno to funkcionira uz standardu tipkovnicu? Uključuješ to po potrebi ili je stalno uštekano?