E ali ja mogu izvršiti combo, a da ostanem živ dok u 90% će SP BoA combo ubiti onoga na kome je izveden.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
P.S.: Piše se empathy
Printable View
E ali ja mogu izvršiti combo, a da ostanem živ dok u 90% će SP BoA combo ubiti onoga na kome je izveden.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
P.S.: Piše se empathy
Znam samo sam krivo napisao. :yuck:
Ali BoA prebrzo napada tako da ga bez problema interuptam ,tako da...
Da ako ga cijelo vrijeme držiš kao metu, ali prebaciš li se da pokušaš interuptat monka on te napadne i dok ti naciljaš njega njegov combo je gotov.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Istina. A šta ćeš, još je najbolje kad imam lagg sve mi zašteka , a 100 napada na meni učinjeno lol.
prodajem svoj gw account.... viewtopic.php?t=11583
heh baš sad razmišljam... žao mi al odlučio sam :)
i to znate kad, lol.... planiram ja kaj ću bit i radit kad kupim nightfal.. ja reko dervish i tako gledam po gwwikiju o svom scytheu kaj sam ga kupio unaprijed i gledam kak da ga poboljšam nadograim grizem nokte i tako pol sata i odjednom stadoh i gorane pa šta ti to radiš :shock: , zbog ***enih obojenih piksela se tolko živciraš trošiš toliko vremena.... i odlučih. prodaću ovo i držati se igara di nema itema golda farmanja i sl s.ranja... dakle fpsovi i nfs :wink:
predomislit ces se brzo :D
@gogo
sjebo si igru. kupio si acc pun love. jebes to. nisi iskusio ni 20% onoga sto igra nudi
ovo si dobro rekao :wink:= Citat =:
Izvorno postao Kron
lol njubare kaj vi znate kaj sam ja iskusio joj kako volim ovake mudre momke :kill:
je kupio sam nedavno account prebacio 30 i nešto k na svoj account i nekoliko greenova i onda prodo taj account.... s tim parama sredio svog wariora.... a sad iam prek 100k(nie od prodaje tih greenova, farmo sam zadnjih mjesec dana fow i uw i otud te pare), otkrio sam sve čari igre 100% prešp proph dva puta factions jednom i sve kužim i jebeno je i previše sam igro i zato prodajem. odsad igram igre u koima nema para golda itema farmanja i sl sranja jer je to zlo jedno....
slusaj mali ako sam ja noob onda sam ja za tebe najveci moguci bog :wink:
btw u svim igrama ima ''para'' :D znaci prestajes sa igranjem :killyou:
da osim fps :wink:
ja namjeravam kupit GW, pa da pitam par pitanja:
1. jel je ranger isto što i archer
2. koji GW preporučate za početak
3. ako imam instalirane sve 3 'expanzije' koji da CD/DVD stavim u rom
EDIT: kako su podijeljene pare(mislim jel postoje samo goldi ili goldi i silveri ili nijedno od navedenog...)??
tooo jes jes daj kupi od mene pliz em što je jeftinije dosta neg novo a ono dobiš 3 20lv lika pun k golda i itema itd :wink:
1. je
2. prophecies, fino kupiš od mene prophecies + factions i spreman si totalka za guild wars :wink:
3. bilo koi
samo goldi... 1000 golda je 1 platinum, 1k
Vjeruj mi, jedini ovdje si ti noob, nisi okusio niti 20% igre k?= Citat =:
Izvorno postao Gogo
Igram malo poduže igru, imam iskustva podosta u pvp-u i pve-u i sa sigurnošću ti mogu reć da nisi ništa još isprobao pravo.. tak da gg
moj savjet ti je da kupis prophecies u algoritma. kupnjom accaunta sa drugim likovima i lovom je glupost. jebga
ma daj bok odi doma kaj ti znaš kaj sam ja probao. pvp nisam igro. pve znam sve 100%.= Citat =:
Izvorno postao noda
a ti kron kaj kenjaš koi k? po čem je bolje kupit proph u algoritmu? pljune 300kn a da kupi od mene da 100kn više i dobije i factions koi bi ga došo još 300kn... pliz ne jebi mi moguću trgovinu ok?
dečec budeš vidio ako kupiš novi account i ako te igra uzme i kad vidiš kolko je teško zaradit pare kad si početnik za običan armor i oružje(a odma na početku nakon par misija moraš promjenit armor jer jednostavno nemoš ić dalje, prebrzo crkavaš...) bu ti bilo žao kaj nisi moj uzo sa pun k golda i itema... uostalom i sam možeš skužit kae profitabilnije, kupit moj il novi.
gledaj, ja i kupujem GW zato da bi zarađivo pare, mučio se s jadnim armorom i oružjima, to je i bit igre, nije bit igre imat puno para i ubit svakoga tko ti se nađe na putu(barem ja tako mislim), za to postoje šifre
ok. onda fino kupiš moj i zbrišeš sve likove i baciš pare(mogu ti i ja to uradit prije davanja accounta :wink: ), opet će ti bit profitabilnije neg kupnja nove igre.
drago mi je sto cemo dobiti novog Gw igrača ;)= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
znači ovako odgovori na tvoja pitanja:
1.Da ranger je isto kao i Archer.Imaju luk i strijelu te mogu imati i ljubimce.
Skillovi od Rangera su super i ta profesija je najbolja za početnike ;)
2.Znači igram gw 8 mj imam sve nastavke i sve sam prešao(ne sa svim charovima naravno ali to trenutno radim)Znači najbolje za početak je uzeti novi iz trgovine Gw:Propechies.Jer tamo je najbolje objasnjeno kako igrati,ima brdo skillova....A ostale chaptere ako želiš kupiš kasnije
3.Znači ti staviš CD od bilo koje expanzije.On će instalirati ono potrebno a sve drug će ti skinuti sa neta(vjeruj mi brdo toga ;) )
4.Novac je podijeljen na Gold i Silver.1000 Golda je 1 Silver sto mi sa radosću kazemo 1k ;)
Imas li bilo jos pitanja slobodno pitaj.Ako želiš vidjeti kako Gw izgleda postaj tu pa ću ti staviti linkove od nekih filmića ;)
@Gogo
Njubaro začepi.Još jednom napises da prodajes account početi ću ti brisati postove :-x
A što se tiće Gw-a nemaš pojma niti šta znaći to ime :rotfl:
@Noda
Ćuješ ako ti nije problem volio bih malo skupiti fame-a pa me slobodno WSP-aj kada igras HoH.
IGN Black Knight Cro
Unaprijed hvala :wink:
joj kako me prcate u mozak. al aj, suzdržavam se, chill gogo chill... dam mu i ja sve ko iz trgovine manuale fino objašnjene cde, sve.
Gogo, ako je itko ovdje njubara onda si to ti, kažeš da znaš sve o PvE igri a uopće nemaš NF u kojem je DoA za koju se može reći da je najelitnije PvE područje u igri zato ne seri puno jer ljudi ovdje znaju puno više nego ti.
Noob si i zato jer prodaješ igru a da nisi ni probao PvP igru koja je u GW stvarno odlična i po zabavi koju nudi čini oko 60% igre, ali ti samo PvE tank Warrior noob kojeg bi u PvP igri tako zgazili da nebi znao svoje ime zato začepi.
ma kakav tank warior imam 3 lika 20lv ja sam ih doguro do tih lva warior ranger i necromancer. i monk mi je na 16lv. odoh ja s ove teme, poosa everybody
:pray: Govor http://djforum.free.fr/smileysmileys...ley.com.54.gif= Citat =:
Izvorno postao ssalG
:pray:
A za DoA imas pravo jer je facking tesko :roll:
Teže od Uw-a 100 puta :wink:
gogo, imaš 'Oš kupit ciglu' podforum i tamo prodaj svoj acc, ovdje samo zagađuješ temu.
e imam jos jedno pitanje: jel u GW isto kao u wow-u postoje igrači podijeljeni da dvije 'vojske'(horde i alliance u wow-u) ili su svi frendovi i svi zajedno surađuju. bit pitanja:ak ja npr. vidim nekog lika na cesti jel ga mogu napast??
Da i Ne. Inače priča u PvE-u nema nikakvog djeljenja na dvije strane, ali zato imap Ab.Aliance Battle, gdje se bore 12vs 12 igrača što spada u PvP. Ili možeš biti Kurzick ili Luxon što ovisi o tvom guildu. Ali za AB trebaš imati Factions.
znači ja stranu mogu promjeniti kad god hoću? to je bolje nego u wow-u.
Jel ja mogu normalno igrat iako nisam u guildu?
EDIT: jel se ja mogu na cesti pofajtat skim god hoću?
Da, možeš u PvE-u , ali u AB ne možeš i ako je tvoj guild kurzick ti ne možeš biti luxon.
e a sad ono glavno: što je to PvE?? PvP znam, to je fajt Player vs. Player
PvE je Player versus environment. To jest to ti ajmo reći kampanja, misije i questovi i sve što nije PvP koje prolaziš s drugim igračima , a da se ne boriš protiv njih.