Ona ženska što je ubijena na prosvjedima prije nekoliko mjeseci u Iranu, dosta zanimljive priče ljudi koji su bili upleteni i koje mjere je država poduzimala da informacije ne procure u svijet
Printable View
Ona ženska što je ubijena na prosvjedima prije nekoliko mjeseci u Iranu, dosta zanimljive priče ljudi koji su bili upleteni i koje mjere je država poduzimala da informacije ne procure u svijet
Pijem čaj, bacam pogled na forum, pjevušim Hoist the Colours.
Gledam Jurski park
Daunlodam mount and blade, malo ću to derat pa se ode bacit pod tuš i na spavanje.
Ustvari gledam Jackie Brown na HRT1,dosadan Jurski park
gusim se u pm-ima lika koji je prvim postom otvorio temu o krekanoj igri te sam mu prigovorio, vald me nece razbit,osjecam se lose :rotfl:
Samo mu reci tko si, gdje sviraš i gdje si bio. Odmah će se uplašiti i odlutati 8)= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Surfam po netu i slušam K-On! pjesme. Rula. Super mi je.
Argh!= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Trebao sam ostavit post da sam ja lockao temu, želim vidjeti taj pp, proslijedi mi? :D
Proslijedi i meni molim te :D= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
I meni će on, potrošio sam 50 kuna na telefon kada je bio na supertalentu :)
grimu sam sendo pa nek objavi ak je legalno pmove objavljivat.:P
završio s igranjem arhitekta i crtanje mape mrtvačnice za moj sljedeći projekt.
A sad, najvjerojatnije, na spavanje :D
Na netu sam,čudim se kako je Inter doma protiv Siene koja je zadnja u zadnjih 3-4 minute dobila utakmicu...baš su paštari.Sad namjeravam pogledat koji nastavak Seinfelda i spat.Osjećam se dobro.
baš sam pogledao district 9,vgg film,sad idem pogledat Taken drugi put pa na spavanje.
Taman se istuširao i obrijao, onda sam imao nindža epizodu sa sestrom i sad se osjećam svježe :D
Bio kod rodaka i popio 3 gemista koja su fakat bila jaka. Zato se sada osjecam odlicno :D
a nis, odlucio sam se vratit tu na forum malo...
sad cu se uclanit u xfire pcplay :D
i morat cu malo pregledat po ducanima kakvu cu si konfu slozit :killyou:
I ja bi.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
ninja epizodu sa sestrom?
deliverao sam gore, sa mini-pingu sekcijom koja mene prilicno odusevljava. e i da, ima onakva slika :D
Nabavio sam si Wu-Tang Clan diskografiju i trenutno letim u oblacima čistog liričkog savršenstva, ne marijane prljavi umovi ^^
Also, instaliram Widows Se7en.
Vis dobro si me podsjetio, moram i ja idući tjedan nabacit, još furam rc verziju od prije godinu dana skoro.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Vratio se iz grada, par piva, fileti, zajebancija sa prijateljima sve super večer tekla, kad se vratim kući stara me napadne što sam sestru podjebavo kad sam je sreo vani, i svađa koja usljedi mi pokvari večer, u pičku materinu
Slusam glazbu i odmaram glavu od ucenja. Muci me zgaravica :|
Od jebenog dorucka= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Bit ce od klipica sa sirom. Nije bilo sira u njemu. :(
Sada sam se probudila, bila sam noćas vani, i mislim da sam trajno oštetila sluh. Čujem samo zujanje i muk... Valjda će proći :( danas, nadam se :|
Oce, oce. I meni je znalo duze vrijeme sumit u usima...
Inace, radio neke obveze na netu i gledam dal me tko treba. Ostatak dana trebam provesti uz knjigu, a navecer cu mozda malo u grad na cugu. Pise mi u horoskopu da cu veceras biti neodoljiv. Pet zvjezdica :eyebrows:
Evo trebao bih čitati U Registraturi ali mi se neda, umjesto toga gledam HIMYM i razmišljam koji film da pogledam, imam fin izbor između Ip Mana, B13, Brazil, Taxidermie i 500 days of summer.Ili da gledam još HIMYM ili Generation Kill ili Band of Brothers, stvarno sam neodlučan i dosadno mi je