ja sam nedavno pročitao većinu zagora iz slobodne dalmacije, naletio na neku dobru stranicu :D a sve zato jer sam u bakinom stanu našao 20ak zagora za koje sam mislio da su izgubljeni ili bačeni :D
Printable View
ja sam nedavno pročitao većinu zagora iz slobodne dalmacije, naletio na neku dobru stranicu :D a sve zato jer sam u bakinom stanu našao 20ak zagora za koje sam mislio da su izgubljeni ili bačeni :D
Heh, kako mrzim kad čujem priče o bačenim stripovima. :/
Pitam ljude ako imaju kakvih stvari što im više ne trebaju, dobijem odgovor: "baba ih koristi za potpaliti vatru zimi" ili "imali smo, ali smo nešto čistili pa sve stavili u kutiju i sve zapalili." :cry:
A ni ova današnja djeca mi nisu jasna.Čitam Marka ili Alana Forda u busu ili nosim doma Zagora sa kioska, ekipa (12-16 godina) me gleda kao da sam uzeo neki udžbenik iz kvantne fizike ili nešto. Ono, "kako ti se da to čitat", "pa ajde još da su u boji, al crno-bijelo!? :o :shock: ", "ma štreber, daš mu knjigu i on miran"
Kriste... :hangin:
Heh.
Ne bih mogao čitat ništa u busu, ali na nekom dužem putu logično je da se uzme koji Alan Ford i sl.
A za to bacanje se slažem, ove duple Dylane i Zagore ne bih bacio da sam lud, radije ih nekome dam/jeftino prodam za koga znam da ih neće bacit. Žao mi da se uništi :(
A mislim, tko nije čitao to barem kad je bio malen... U bolnici mi se dogodilo da je svećenik iz bivše župe (preselio sam se nedavno u to vrijeme) donio hrpu stripova djeci da čitaju ako im je dosadno, da nitko nije uzeo. Meni ostavio sve. Ja sretan ko malo dijete i zabavljen na 2 dana :D
Ma lako još da oni to rade s duplićima, oni spale i pobacaju čitave kolekcije. :/
A ne znam, nekako sumnjam da su ta djeca ikad čitala išta od toga. Njima su izgleda pojmovi čitanje i zabava nespojivi.
http://www.darkhorse.com/Comics/22-824/ ... unge-cover
Pročitajte opis.
Nije normalno kolko taj SW mrcvare, kako sa spinoffovima, tako i sa whatifovima.
Stari i stric skupili stotine stripova dok su bili mlađi, onda je deda jedan dan popizdio iz nekog razloga, uzo stripove i napravio lomaču u dvorištu :pray: Jebeno nenormalan čovjek, a to nije jedino što je spalio. Pričali su mi da je lik jedan dan kupio čovječe ne ljuti se, i kad mu je neko srušio figure uzeo je ploču i zagurao je u šparet.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Also, drugi deda imao kolekciju Alan Forda, ali to je sve nestalo u požaru. Našao sam 5-6 brojeva i odlično su očuvani.
Kao i više-manje sve veće američke stripovske franšize.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Još samo čekamo epski susret Batmana i Zagora.
Martin Mystere/Hulk
Kakav je Hedge Knight algoritmov?
Windwalkeru mislim da sam negdje vidio da si ti kupio, daj u 2-3 rečenice opiši jel se isplati kupovat.
Evo recenzije, a dolje imaš i moj komentar i ocjenu.
http://www.stripovi.com/recenzije/lutaj ... itez/1598/
Drugi dio je nešto slabiji, ali i dalje je dobar.
Meni nije žao što sam ih kupio.
No, bilo je to na akciji, pa me koštao oko 50kn svaki strip.
A jel se tebi isplati za 130kn, to ti ne mogu reći.
Možda da pričekaš još neku akciju.
Ili vidi jel ih ima u knjižnici.
Samo da još naglasim da ne očekuješ GOT od ovoga.
HK je prema GOT-u otprilike kao Hobbit prema LOTR-u, no još udaljeniji (budući da je sam GOT daleko brutalniji od LOTR-a).
Meni je žao kaj sam na toj akciji uzeo 30 dana noći, baš su loši stripovi.
Ni ja ne kužim zašt su tak razvikani.
Film je bolji.
Čitam Civil War.
Capov badassery u spoileru.
Tu se Spider-Man zesce zajebo.
Žešće se zajebao par brojeva kasnije u One More Day :)
To je bila posljedica zajeba u Civil War-u :D
Jel kupuje netko od vas u Stripvi na kvadrat?
Ponekad.
Zašto?
Gledam malo cijene na njihovoj stranici pa me zanima jesu li njihove cijene najisplativije tu u Zagrebu?
Domaća izdanja ili strana?
Domaća koštaju svugdje isto.
Strana su možda nešto jeftinija od Algoritma, ali mislim da je lošiji izbor.
Obiđi SNK, Algoritam i Strip-knjižara Asteroid B612, pa usporedi.
Hvala. ^^
Završio Y - The Last Man.
Lagan, zabavan, zanimljiv, sa kul likovima. Kraj je bio blago razočarenje ali ono, naviknuo sam se da krajevi budu takvi.
Kolko bi došao shipping stripa iz US preko Amazona? Piše da naplaćuju 4$ po knjizi ali sam nešto čuo da se na to još nadodaje toliko po svakom predmetu? Halp.
Provjeri si jel imaju taj strip na the book depositoryju, dostava je besplatna i stigne dost brzo.
Mislim da je BD skuplji, pa zakamufliraju dostavu u okvirnoj cijeni.
A Amazon naplaćuje manje za dodatne predmete, ali ipak na kraju ispadne dosta.
Mislim da ako naručuješ nekih 6 stripova, prvi je 4 dolara, svaki sljedeći po dva ili tako nešto.
Ali nisam siguran.
Možeš i ovo provjerit:
http://www.tfaw.com/
Ima ih na obadva, ali na amazonu ima korištenih koji dođu manje. Uglavnom hvala, provjerit ću još.
U pitanju su Superman Chronicles izdanja, zapravo me iznenadilo jer su u boji i papir je solidan, a koštaju puno manje nego recimo Marvelovi reprintovi starih brojeva. Trebam nabavit to.