Ja se danas nemogu uopće loginat,stalno mi izbacuje da mi username ili password kriv ali nije...to mi je i jučer bilo ali nakon 10ak puta mi je ušlo al danas nikako.
Printable View
Ja se danas nemogu uopće loginat,stalno mi izbacuje da mi username ili password kriv ali nije...to mi je i jučer bilo ali nakon 10ak puta mi je ušlo al danas nikako.
Mozda zato jer je server offline od 11-16h jer rade na njemu :)
Čru,= Citat =:
Izvorno postao Zica
čitajte malo službene forume.
Il bar samo posjetite stranicu i pogledajte novosti.
cherry zašto me ignoriraš na xf, koji si lvl i opčenito koji ste lvli...
rangerica, guess koja classa, lv7, sinoć malo neš igro, čak sam i reputaciju nafarmo na respected kod survivora, pa sam si blue gear nakupovo... igra je vrlo exploitabilna, npr. onaj repeatable quest kod survivora, da skupljaš onu marihuanu ljekovitu, kad stisneš aktiviraš na random biljku, odma nakon što se onaj bar napuni do kraja, stisneš još jednom na biljku i tako 10 puta, možeš pobrat istu biljku gotovo za pol minute, 1000 repa :>
Jer te volim ignorirati.
Nisam bio doma..
lv8, igram tu i tam.
Kad uhvatim vremena.
I žao mi je što nemam više vremena,
žao mi je vidjeti njube s višim lvlima kako koriste njubasto spellove i sve ostale đinđe minđe.
Slakaš Cherry :(
Uvelike,= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
prvi MMO koji igram od početka a da nisam bar u koraku s ostalom ekipom.
Žalosno po mene xD
Ja sam ti na Xfire,
pa kad budete igrali mi pošalji porukicu,
il me sam cimni s mobitelom.
Imaš broj ; )
Uskoro 15lv, treba mi jos 10% al necu jer mi je fatigue pun XD
Strava je igra, guild je super, ma savrseno :D
Mi smo u Empireu morali ubijat štakore di bi dobili rep :(= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
morali ste se međusobno ubijat? :O
lv9, bleh taman mi dosadilo lvlat, onda sam otkrio čari leatherworkinga.. netrebam niš gatherat samo se šečem od AHa do lw trainera, ludnica :D mislim da sam do 35 nabio, sad moram čekat da bidovi završe da dobim još materijala.. sutra ću valjd do 100 natjerat... crafting system je vrlo zanimljiv, napokon neš novo i ne tolko grinderski orjentirano, doduše nemam pojma di i kako prodavači na AHu nađu te leathere, al ono to nije moj problem dok god prodaju 1 leather za cca 5 brassa xd
Evo prije par sati nabio lvl 12. Croata - scout :P
Nego samo da pitam jel ima tko ovdje iz Tenacity guilda?
@Rang€r-u bez vrijedjanja molim ;)
evo danas prvi put stigao uci u igru :P idem nabit barem do 15. lvl-a i nemogu se odlucit koju klasu uzet hilera ili magia :P
igram i ja Arisen Mage lvl 6
jedno pitanje... dokad cu bit u onom gradu? jedva cekam da izadjem na veliki prostor :C
a nisam mogo odolit ^^= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
btw, kakva je gužva na empire strani, kad su svi govorili da će omjer emp:liga bit 2:1, a liga je prekrcata...
Ne igram sad, ali kakve su inside reakcije na cash shop? Komuna izgleda podivljala. :)
http://www.massively.com/2010/02/19/all ... rs-insane/
Neka, neka. Barem se svi itemi iz CS mogu dobiti putem questova i isntanci tako da je gg.
Čruu,= Citat =:
već par puta sam dobio Iron Chest od običnog monstera.
GG
@Rang€r ajme pre velika i u gradu i vani srecom pa znam napamet Questove i brzo sam se rijesio ovih pocetnih 10lvl-a pa odlutao malo dalje od ovih pacova :) al stvarno ima ljudi i previse ;)
Meni je igra nekako,
ne znam..dosadna..
Kad si sam + ne igraš samnom = not good :rotfl:
Slažem se. MIS je nezamjenjiv <3
LOL @ Server Queue. Da ne bih čekao... Jbte, kad će više ZAK u pogon -.-
na kojem levelu cu dobivat questove izvan onog grada?= Citat =:
Izvorno postao astralus
10.-11.
Evo par dana Scouta igram i mogu reći da je igra odlična. Napokon sam upgrejdo gear :PBOOM(lvl 1 je skill xD, Ide i preko 900 ali shvaćate xD)
to je onaj skill, 3 red, dila pun qrc dmga, treba lv13 za njeg jel tak?
i mislio sam si da je imba ^^
btw, vidim da si i ti išo na heartbreaker enchant, mada mi se to čini kao fail za lvlanje, pogotovo kad imaš sakativ gear ko ja :(
Jok, ja idem odmah na svoj pvp build. Radije ću uzet enchant sa nekakvom vrstom CC (knockdown) nego dot enchat koji je beskoristan kasnije + heartbreaker arrow je jako dobar za lvling.
Zapeo sam sam na Empire questu za patron :( Zadnje što sam napravio je da sam skupio onih 5 kristala i kad sam predao quest nisam čitao i sad ne znam šta dalje. Nemam nikakav quest niti išta. Jel zna netko? Jel ima veze što sam tek lvl 14.?
da samo što uz 35 % šansu pogodi svaki 5 hit, i to hit, a moj fula svako malo :(= Citat =:
A gle, meni lupa i knocka žešće (ponekad ne želi jednom u 7 strijela ali sam si uzeo enchant arrow speed boost sa rubijima pa mi to ne smeta više jer ipak se to desi 1 u 40tak fajtova). Onaj fire arrow je beskoristan (badava meni 50 damage-a svake 2 sec ako mogu critat bolje i uradit 1k+ sa steady shotom).