wotafuck are u bitches babeling about?
Printable View
wotafuck are u bitches babeling about?
Ček,ko je na drugoj,a tko na trećoj slici?
1. predator
2. smartass
3. predator
....
A na prvoj?
Yay, još malo 4Chan forsiranja... dodajem na random bitchanje popis.
Uputi me u detalje,pliz.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Bičam opet po Soniku, jer ga, opet, nema na emosenu kad ga čovjek treba za yuri rasprave. :)
Leonarde, napravi mi cijelu generaciju :pray:
Krepao mi vražji Corsair 8GB usb stick :twisted: Sad se moram jebavat sa garancijom, cjoj kako to mrzim...
ja imam neki kingston od 16gb,uopce mi ne treba,samo stoji uštekan za ready boost.
Pljujem po likovima koji imaju 22-3 godine a izlaze sa curama od 15-16 godina. Jebo vas svako, odrastite mutanti =( fuj
fakat :(= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
To je većini normalno.
Ali onak...nije. :(
Jao :)))))))))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Više manje.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Mislim, što ti imaš zajedničko s njom i o čemu možete konkretno razgovarati (yay, cura iz srednje sa čovjekom koji bi već mogao i trebao imati posao... ja sam želio našamarati većinu cura još kad sam bio u srednjoj koliko su im glupave teme i "važne" stvari u životu, kamoli da netko normalan iznad 20 godina drži to zanimljivim)? Naravno, ako ti daje to je onda već druga stvar, ali govori dovoljno o curi.
Bičam po forumu... jer ću potrgat F5 tipku jednog dana :(
Bičam... Čekaj, ne. JEBEM ti takvo ljeto. Nakon što 2 puta na isti način istegnem nogu, dogodi se sljedeće:
Zove me lik iz sela tamo negdje 7 km dalje da dođem na nogač. Reko, pa već sam bio danas tamo, šta ću opet vozit skroz tamo.
"Ma odi, daj, šta ćeš tamo, ..." Ajd, doći ću.
Vozim, dođem tamo, Već oko 7 i 15 navečer. Nikog nema.
- Pa di su?
- Ne znam, rekli su da će doć njih 3
Nema ih pa nema. Dođu dva klipana, treći je netragom nestao.
- Ok, idemo po Ivana C. pa će nas bit za 3 v 3.
Ali, mali klinjo imenom Ivan C. bijaše tog dana u lovu. Ne samo što je daleko premlad, nego je i rastom manji od puške. Za popizdit.
Ali krenimo igrati nas 5.
Lopta malo pušta pa je treba pumpat svako malo. Uzmemo pumpu. Pušta. Uzmemo drugu. Pušta malo manje, i nekako napumpali.
Krenuli igrat. Ali šta, već je mrak. I nismo igrali ni pola sata, mene majstor napuca ravno u ruku i savije mi je na isti način na koji sam dvaput savio nogu ovo ljeto.
Gotovo. Idem doma. Ruka boli da je jedva pomičem. Pa sad ti vozi. Pa reko, u drugoj sam, tako ću doć do doma. Aha.
Eto nekog iz drugog smjera. Jedva pretrpim šaltanje u rikverc, odem nazad, pa opet u prvu u muci.
idem dalje, još samo malo. I eto ti dvije srne na cesti. Morao sam se zaustaviti još jednom zbog njih jer su toliko glupe da se ne znaju micat sa ceste.
Pa, mislim si, dabogda ih Ivan C. večeras upucao.
ja sam istegnuo lijevu ruku. pa dva tjedna kasnije desnu. LJETOOOO SUNCEEEEEE TOOOOOO
Koliko sam ih vidio neki dan u Tuheljskim :shock:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Bičam po DoD : Source camperima koji na mapi dod_jagd koji ne poznaju ništa više od snajpa i MG-a igraju sa Njemcima, kojima je jedini cilj napadati u toj mapi, ne braniti se, naguraju se u *ebeni crkveni toranj njih 5, i guess what, izgubimo. Ne bih se bunio da imaju malo soli u glavi i da su se trudili i izgubili, to je ok. Igrali smo i izgubili, ali nemožeš mi provesti cjelu mapu u *ebenom Isusovom crkvenom tornju, i žaliti se što gubimo. Normalno, na drugoj strani odma "OMG, OMG, they r rly bad players", a ovi "LOL NOOBS u dont know how to play" itd. tako da me i to ubija u pojam. Ali nemožeš mi, stvarno nemožeš, igrati obranu sa ekipom kojoj je jedini cilj napad na mapi koja je vremenski ograničena. Danas nije dobar dan. Bit će krvi.
/disconnect anyone?
I nijeSNego= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
:)
Ma ne, rjetko igram dod_jagd, da bude bez ovakvih bulšita :)
Dobra je to mapa samo ju takve stvari unište.
u PcP grupi sam nick str1k3r(teško za pogodit :) )
bičam po AR-u filmova,ne kuzim zasto se svi novi filmovi jednsotavno ne rade u AR-u 16/9,odnosno 1,77 ili 1,85 nego bas mora kod svih spektakala i blockbustera bit AR 2,35 ili cak kod nekih novijih filmova kao sto su watchmen i 2,39 sto je jednsotavno glupo,cak i da imam 16:9 monitor,a imam 16:10(još jedan idiotluk) svejedno bi imao crne crte a ovako imam jos vece crne crte,drugo dok je film 16:9,onda mogu strechat sliku i distorzija je minimalna ali ako strecham sliku filma u AR-u 2,35 ili slično distorzija se poveća i likovi izgledaju izduženo pa sam prisiljen imati barem neke crne crte.
Isusehriste.
Bičam po nekome tko je opet zakurio a ja imao otvoren prozor :@
Cijela je ulica ko fakin Silent Hill od dima.
:(= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
EDIT:
Min. dob je na 15 pozakonu so... suck my goddamn balls nigga
………………….._,,-~’’’¯¯¯’’~-,,
………………..,-‘’ ; ; ;_,,---,,_ ; ;’’-,…………………………….._,,,---,,_
……………….,’ ; ; ;,-‘ , , , , , ‘-, ; ;’-,,,,---~~’’’’’’~--,,,_…..,,-~’’ ; ; ; ;__;’-,
……………….| ; ; ;,’ , , , _,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯’’~’-,,_ ,,-~’’ , , ‘, ;’,
……………….’, ; ; ‘-, ,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, , , , , ,’ ; |
…………………’, ; ;,’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , ,-‘ ;,-‘
………………….,’-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-‘ ;,,-‘
………………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,’
………………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’¯: : ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;’,
……………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’¯: ¯’’-, ; ; ;’,
…………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,_: : _,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : ; ; ; |
……………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,,_ : :,-‘ ; ; ; ;|
…………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-~’’ , , , , ,,,-~~-, , , , _ ; ; ;¯¯ ; ; ; ; ;|
..…………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’ , , , , , , ,( : : : : , , , ,’’-, ; ; ; ; ; ; ; ;|
……….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, , , , , , , , ,’~---~’’ , , , , , ,’ ; ; ; ; ; ; ; ;’,
…….,-‘’ ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’~-,,,,--~~’’’¯’’’~-,,_ , ,_,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
….,-‘’-~’’,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . . . . . . ,’; ,’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,_ ; ‘-,
……….,’ ; ;,-, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;’, . . . . .,’ ;,’ ; ; ; ;, ; ; ;,’-, ; ;,’ ‘’~--‘’’
………,’-~’ ,-‘-~’’ ‘, ,-‘ ‘, ,,- ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-,,,-‘’ ; ,’ ; ; ; ; ‘, ;,-‘’ ; ‘, ,-‘,
……….,-‘’ ; ; ; ; ; ‘’ ; ; ;’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,_ ; ; ; _,-‘ ; ; ; ; ; ;’-‘’ ; ; ; ‘’ ; ;’-,
……..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯¯’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,
……,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,
…..,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..’-,_ ; ; ; , ; ; ; ; ; ‘,
….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’’,-~’ ; ; ; ; ; ,’
…,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ;’~-,,,,,--~~’’’’’’~-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…..,-~’’ ; ; ; ; ; ; ,-
…| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
…’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,’….’, ; ; ; ; _,,-‘’
….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’~~’’¯
…..’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_,,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
………’’~-,,_ ; ; ; ; _,,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
………..| ; ; ;¯¯’’’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,-‘
………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
…………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|
…………’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ~-,,___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,
………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘….’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
………..,’ ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’……….’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
……….,’ ; ;’ ; ; ; ; ; ; ,,-‘…………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,
………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’…………………’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; |
……..,’ ; ; ; ; ; ; ;,,-‘………………………’’, ; ; ; ; ; ; ; ; |
……..| ; ; ; ; ; ; ;,’…………………………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’
……..| ; ; ; ; ; ; ,’………………………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,’’
……..| ; ; ; ; ; ;,’……………………….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
……..’,_ , ; , ;,’……………………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
………’,,’,¯,’,’’|……………… ……….| ; ; ; ; ; ; ; ; ‘--,,
………….¯…’’…………………… ..’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~,,
………………………………………… ’’-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-,,
………………………………………… …..’’-, ; ; ; ; ; ,,_ ; ;’-,’’-,
………………………………………… ……..’, ; ; ; ; ; ; ‘-,__,--.
………………………………………… ………’-, ; ; ;,,-~’’’ , ,|, |
………………………………………… …………’’~-‘’_ , , ,,’,_/--‘
Tvoj zivot je jedan veliki fail.Okoncaj ga :(
Pseto, makni se s foruma, molim te.