-
Re: Kakve patike furaju PC Play forumaši?
@kroati
Ja volem uske hlače. <3
Ma bjež, žute su gadost bez obzira na kome su. Bodu u oči. Plus žene koje ih nose obično ispadnu neke mutave šminkerice ili štaveć, koje eto prate "modu". Rofl.
Što se tiče boja općenito, ne znam, ja osobno nemrem smislit za obuću ništa osim crne. :( Smeđe mi je previše kaubojski.
... Čime ih glancaš? :o Ja sam ovim mojima nekidan uspio ogulit na prstu površinski sloj kože na jedno mjesto, fakat nemam pojma kako, ko da sam ih negdje žešće nabio. :s Bacam hejt.
@Razzarach
Al zato izgledaš ko klošar, to je puno bolje. ;D
Srsly, one šuze mi, prvo po obliku, a drugo što su još onako isfucane boje, fakat izgledaju ko neki opanak kojeg bi Chaplin skuhao i pojeo.
@Niko Bellic
Lolol, ajde malo još naglašavaj da hoćeš bit colorblind gengsta niger bez ukusa. ;D
Udobne su i meni moje, pa šta. Ne moram ih ni vezat jer se zatvaraju na zipper s druge strane. A ove žute Timberlandice, bodu u oči ko zadnji drek. Majke mi ne kužim kako je to postala moda.
@Dania
Fala. <3
... Btw primjetio sma vrlo brzo da žene jizzaju na njih. :D Evo i danas su mi 2 random cure s faksa rekle kako su im awsum.
-
Nego kad ti se malo isfuraju namazi ih sa crnom pastom za cipele i dobro iscetkaj. Budu ko nove... I nemoj pustit da ti se cijele izgrebu jer onda ih nemos sredit vise... Tako sam ja sjebo jedne.
-
Ti.. ih mozes nositi? :(
Zute su fajn ako se nose neke lagane boje, glavno da ne bodu u oci. Svjetlije jeansice su gg primjer za to.
Primjer Kanye na prosloj strani, posteno je skombinirano u jednu cjelinu.
Uh, znam da sam uz njih kupio bas jedan sprej za to, nemam pojma kako se zove. Imam neku gumenu spuzvu za to, oblikom podsjeca na zeljeznu vunu, ali je naravno od gume. Ne strugati kao idiot.
Nasao sam tocan model, ovaj, ali su sa vremenom poprimile ovakvuSkoloraciju.
Ti si ffzg, tako da bih mogao stavit u pitanje njihovu pristranost. Tamo ima svakakvih ljudi.
@ razz- Imas tri opcije kako izgledas u njima:
1) Hipster. Toliko hipsterstine da boli.
2) Klosar, dakle svakodnevna odjeca kao i svaka druga osoba.
3) Student sa oksforda ili tamo negdje. Nemoj se niti truditi, sve dok ne nosis prave hlace i kosulju svaki dan nemas sanse da prodes sa tako necime.
-
-
@Kroati
A mogu, samo je pitanje dokad kad se svaki dan nažderavam u menzi. ;(
No da u biti non-stop furam uže hlače, samo to zna bit očajno u kurcu kad si dlakav. :(
Jebeš Kejna kad je cijela kombinacija homićka. Bijelo. ;(
Ja imam neku baš spužvicu s onim crnim sranjem u sebi. Al neće mi to pomoć za ovo konkretno što sam razjebo. </3
Što se tiče ženskih, a onak, uglavnom metalke i tak to.
A po pitanju tih kategorija za Razzaracha, ne preklapaju li se one malo.? :'D
-
Kroati to su ti od kise vjerovatno dobile boju, imam jedne smedje cipele koje su isto potamnile za poludit jerbo sam pokiso s njima jednom.
-
Ja ako nemam lufta ne mogu zivjet u takvim hlacama vise od 15-20min.
Ajde jos to i reci za one svijetlo roza kosulje. :(
Bijelo moze bit najhomo ikada, ali i poprilicno manly ako ti dobro stoji.
Ne preklapaju se te kategorije, ne mogu ti opisat koliko znaju sitne razlike mogu cinit nebo i zemlju. Ili peder-zgodno obucena osoba.
Opet, sve ovisi za koju priliku si uzeo tu odjecu.
@razz- Objasnilo bi dosta toga. Nvm, izgledaju posteno takve.
-
Mene samo dlake znaju smetat, inače ok. :/
Pogotovo sad u Zg zimi kad još nosim nešto ispod pa me jeans ne iritira.
A onak, ne kažem ništa protiv urednog tipa u odijelu sa bijelom ili rozom košuljom, ali ulickani kreteni s kilom gela u kosi, preogromnim DOLĆE GABANA cvikama i takvom rozoj košulji/uskoj majici mi automatski život zgade. A nisu gej (osim možda latentni), već najžešći homofobi.
Al opet ja sam u Dalmaciji komotno trap pa ono. ;D
-
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Ja ako nemam lufta ne mogu zivjet u takvim hlacama vise od 15-20min.
dis.
Predo, kaj nisi ti prije neke 2 godine zagovarao brijanje a sad tu vajnaš kako si predlakav?
-
W3DR4N AKO CITAS OVO
Preporuci mi koje da si najkice kupim
moze i adidas.
-
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
= Citat =:
Predo, kaj nisi ti prije neke 2 godine zagovarao brijanje a sad tu vajnaš kako si predlakav?
Ne kužim što hoćeš reć, pa upravo zato sam zagovarao, tj. zagovaram? :s
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
A onak, ne kažem ništa protiv urednog tipa u odijelu sa bijelom ili rozom košuljom, ali ulickani kreteni s kilom gela u kosi, preogromnim DOLĆE GABANA cvikama i takvom rozoj košulji/uskoj majici mi automatski život zgade. A nisu gej (osim možda latentni), već najžešći homofobi.
Sa jedne strane oni, a sa druge tvoje čizme. Meni baš i nema razlike.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
= Citat =:
Ne kužim što hoćeš reć, pa upravo zato sam zagovarao, tj. zagovaram? :s
lol
Šta se ne obriješ onda?
-
@Kostolomac
Ima u tome da ja uglavnom nisam mutavi idiot za razliku od spomenute populacije. ;D I moje žene imaju veći IQ. <3
Also, kaj fali čizmama ono, isti drek ko marte samo još imaju buckles jer sexy.
@Stormcr0w
Imam pičkastu osjetljivu kožu, što mi je i inače problem; bilo bi mi najbolje pod laser, ali novci. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@Kostolomac
Ima u tome da ja uglavnom nisam mutavi idiot za razliku od spomenute populacije. ;D I moje žene imaju veći IQ. <3
Also, kaj fali čizmama ono, isti drek ko marte samo još imaju buckles jer sexy.
@Stormcr0w
Imam pičkastu osjetljivu kožu, što mi je i inače problem; bilo bi mi najbolje pod laser, ali novci. :(
:( Makes me sad.
-
Na zenama.
Glossy i vizualni dodatci.
Usput, IQ je bitna stavka kod zena. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@Kostolomac
Pročitaš li ti uopće ono što napišeš, ili si jednostavno ignorantan? Vjeruj mi da ne želiš ljude suditi po načinu odijevanja jer ćeš se kad-tad pošteno iznenaditi. ;D <3
-
E, čuj ti njega. Naravno da ima iznimki, ali uglavnom se (izuzmemo li ne znam genijalce prosjake i slično) može dobiti neki generalni dojam o čovjeku na osnovu toga koju odjeću bira nositi. Dapače, velik broj ljudi bira odjeću upravo na osnovu toga jer žele istaknuti svoju pripadnost nekoj društvenoj skupini. I onda, ak imam generalni vizualni profil retardiranog cajkića, od osoba takvog profila naravno da ću se klonit. Istina, neki put ću se vjerojatno zajebat i propustit upoznat nekoga tko je ok, ali u globalu je više koristi nego štete.
@Kroati
Ako misliš actually s njima razgovarat a ne im samo metnut, da. Koliko godina imaš jebote mutavog. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
E, čuj ti njega. Naravno da ima iznimki, ali uglavnom se (izuzmemo li ne znam genijalce prosjake i slično) može dobiti neki generalni dojam o čovjeku na osnovu toga koju odjeću bira nositi. Dapače, velik broj ljudi bira odjeću upravo na osnovu toga jer žele istaknuti svoju pripadnost nekoj društvenoj skupini.SI onda, ak imam generalni vizualni profil retardiranog cajkića, od osoba takvog profila naravno da ću se klonit. Istina, neki put ću se vjerojatno zajebat i propustit upoznat nekoga tko je ok, ali u globalu je više koristi nego štete.
@Kroati
Ako misliš actually s njima razgovarat a ne im samo metnut, da. Koliko godina imaš jebote mutavog. :(
Ovo mi specijalno ide na kurac, kao i ljudi koji po odjeci klasificiraju ljude u te neke skupine. Ali stvarno.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
velik broj ljudi bira odjeću upravo na osnovu toga jer žele istaknuti svoju pripadnost nekoj društvenoj skupini.
Um, ne, to se odnosi na klince od 13 godina koji se isfuravaju na rap ili metal. Po tome bi ja trebao nosit lance, marte i satanske majice. Isto tako znam puno ljudi koji se oblače kao prije spomenuta cajk ekipa i vidi vraga, ni jedan ne sluša cajke i super su osobe.
-
-
Fora su šuze od Predatora...vjerojatno bi se okrenula za njim .. da bolje pogledam šuze:D
-
@Stormcr0w
E da bar bokte. Bar nema wannabe gengsta klošara od 25+ godina na primjer. Ili ne znam, hipsteri. Metalci su isto često takvi, no oni su još ok ak nisu previše nabrijani (ili pak, barem su uglavnom pametniji od gengsta ekipe).
Što se tiče ovih u uskim rozim majicama, sunčanim naočalama, kilom gela i ostalim, čak i ako nisu cajkići ih izbjegavam, cuz mater im ružnu neukusnu odvratnu. ;D
Ne znam što mi se od navedenog više vizualno gadi. S osobama koje to s ponosom furaju ne bi komunicirao samo zbog toga.
Also inb4 sranja sad, koga uopće briga što se s nekim ne družim? Ko da ima 50 ljudi na svijetu bokte. Ko da ću neko neopisivo svjecko znanje izgubit. Svatko ima neku selekciju, ova je istina površna- i tu i tamo se kroz daljnje informacije pokaže krivom, ali uglavnom funkcionira. I šta sad?
-
Dobro, ne kažem da nema gengstera, ali sad ispada kao da svaka druga osoba spada u tu kategoriju.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Što se tiče ovih u uskim rozim majicama, sunčanim naočalama, kilom gela i ostalim, čak i ako nisu cajkići ih izbjegavam, cuz mater im ružnu neukusnu odvratnu. ;D
Ne znam što mi se od navedenog više vizualno gadi. S osobama koje to s ponosom furaju ne bi komunicirao samo zbog toga.
Pretjeruješ, ovakvi ljudi postoje samo u nju džrziju.
-
Pa ne spada, ali one koji onak ful očito spadaju automatski zaobiđem, dok su ostali neki gray area dok se ne pokaže drukčije.
Nisi ti puno po Dalmaciji, a?
-
-
E ono, da ti je znat koliko tamo ima takvih likova. :D + forsaju teretanu da se mogu kurčit u spomenutim majicama. Al vježbaju samo ruke. :'D
I da, iz mojeg osobnog iskustva praktički svi su cajkići.
To je tako tamo doduše, ovdje je možda drugačija situacija pa ću morat prilagodit parametre. Al ono, nije da izlazim naokolo, a takvih se baš ne nagledam na FFZG. Prije strojarstvo, ako su uopće došli do faksa.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
E ono, da ti je znat koliko tamo ima takvih likova. :D + forsaju teretanu da se mogu kurčit u spomenutim majicama. Al vježbaju samo ruke. :'D
Ok, ovo je i meni presmiješno. Kad se lik skine gol do pasa i još se napne pa se slika za profilnu na fejsu :pray:
Ili ona poza, uska majica + prekrižene ruke. Ima takvih likova ovdje ali se i sami zajebavaju i šale na račun "bildanja".
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Toročeš brezveze. Kad jednom odrasteš, shvatit ćeš da IQ nema veze s tim kako se osoba oblači. Još si mlad pa ti se može progledat kroz prste, ali pun si forsa da to nije normalno. Molim te da prvenstveno zbog sebe prestaneš svoj doživljaj ljudi prezentirati kao neki fakt, jer to djeluje tako ograničeno da boli glava i samo ispadaš redikul. U stvarnom svijetu ljude boli smoki da li imaš na sebi košulju bijele, roze ili crne boje.
Oduvijek su mi bili smiješni ljudi koji se silno trude svojom oblekom drugim ljudima dati do znanja koliko su ograničeni po pitanju glazbe. Ta faza (ako je i ima) uglavnom prođe do kraja srednje i nakon tog shvatiš ili jednostavno nastaviš biti "pojava" koja privlači pažnju.
P.S. Man up! Don't be a pussy.
-