skoci u sijeno i ubije ovog pored 5 ljudi ne primjecen,to me najvise smeta,kuzim da su htjeli uvest taj novi potez ali stvarno ono,osim toga framerate je dosta nizak tamo kod one prve scene,ali sve ostalo me je odusevilo i jedva čekam igru :)
Printable View
skoci u sijeno i ubije ovog pored 5 ljudi ne primjecen,to me najvise smeta,kuzim da su htjeli uvest taj novi potez ali stvarno ono,osim toga framerate je dosta nizak tamo kod one prve scene,ali sve ostalo me je odusevilo i jedva čekam igru :)
bit će bolje od jedinice, ali će i dalje biti mainstream.
Nikad nećeš vidjet hardcore multiplatform naslov.= Citat =:
Izvorno postao Insert
ne tražim ništa hardcore, ali je assasin's creed prelagan čak i za prosječnog igrača= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
prelagan da, to mi je jedna od rjetkih mana jedinice, bar da stave težine u obliku nekakvih maximuma na hp, težeg penjanja, šanse za padanje i pucanje onih neobično tankih greda i ostalog, onda svaka prokleta kuća koju sam dosad vidio u trailerima je onak u savršenom stanju, ko da je napravljena prije tjedan dana, bilo bi realno bar da koji crjep fali ak niš drugo... zatim ono najgluplje, da je teže ubit neprijatelje ili da dilaju više dmga ovisno o "ranku" što i nebi bilo tako glupo
da, bilo bi dobro
Meni su stražari u jedinici bili pravo iritantni posebno u ovim zadnjim djelovima kad trebam ubit Roberta u Jeruzalemu nemogu proć 100m bez da me skontaju i kako onda mene oni mogu pratit uopće po tim krovovima mislim lik trči 50km/h i skače 5m u daljinu ko od šale , a ovi stražari ga prestignu :? istina da se stražarima lakše pobjegne igra bi bila prelagana , ali ovako mi samo dođe da jednostavno pobijem sve živo , a to mi baši i nije želja pošto hoću bit stealthy ko pravi assasin , a ne Rambo s mačem.
A ne, niti ja nisam nikada skužio kako se stražari parkurče po zgradama pod oklopima i sa mačem od 2 metra te bez treninga :D
Trebali su rađe napraviti da Animus ima "bug" pa da proizvodi Agent Smith Assassine koji te proganjaju :D Čak bi i to imalo više smisla od stražara xD
hmm da, stražari mogu parkourat i sve to, al mene nema boga da uvate, jer oni čim dođe do nekog zaokreta il nečeg malo zastanu, ko da misle kak sad dalje chaseat, tak da mi je bilo lakše pobječ im neg ih klat sve jer zahtjeva više vremena... ovo kod roberta je oke da te prepoznaju, pogotovo ak uzmeš u obzir da si im do tog djela desekriro pola vojske s obje strane i gadno lupio templare, a onaj lik robert se i ne čini tako glup jer je znao da al mualim želi gral za sebe... onda npr. nakon atentiranja mete pa bježiš onda te isto čim te ugledaju krenu ganjat, al to bi mogli malo poboljšat tak da diljem grada stražari "privode" il tak neš rade svima koji izgledaju ko assassin, tamo bi bili oni monkovi, ovdje u dvojci ko god bi ličio opisu ezia... to bi bilo onak na onu foru ubijanja sibranda, kad on ubije monka misleći da je assassin :D
Da, jebiga, meni se čini da AC nije niti zamišljen da bude sneaker iako ima elemenata "uklapanja" sa okolišem. Glavni adut igre je parkour i brutalna koljačina, nikakav sneak. Usporedi samo Thief 3 i AC, Thief je po meni najbolji sneaker, ali da tako nešto uvedu u AC, igra bi izgubila dinamiku i smisao. Isto kako bi Thief izgubio smisao da tamo ima parkoura i krvavih okršaja :D
A stražarima nije teško pobjeći, ali sam pred kraj igre volio trčati dobar dio mape da me što više njih počne loviti i onda stati da ih masovno sve pokoljem. To mi je pre veliki gušt bio, pogotovo sa Short Bladeom koji je jedno 10x bolji od Long Bladea :pray:
igro bi thief,jel mogu samo pocet 3 nastavak ili bas moram odigrat prva 2.?
@tema,stvarno se nadam da su povecali realnost u ovom nastavku ali sumnjam.
kad se sjetim onog trailera što je prikazivo prvu verziju igre, accra je totalno drukčije prikazana, atentat na william of montferrata, i na kraju jade ubiju jednim hitom, da su tak igru ostavili, ja sam siguran da bi dobar dio nubova koji su igrali igru odjebali istu, al bi ju zato hardcore igrači puno puno više cjenili...
Meni je igra super nemojte me krivo shvatit atmosfera je zakon najrađe bi samo trčo po krovovima , al nemogu jer me stražari 20 metara ispod mene vide :( i onda još prestignu.
Heh, meni je čest obilo zabavno klati stražare.
Kreativnost ftw.
Bacao bih ih sa što veće kuće i tražio bih što kreativnije načine za ubijanje.
Lijepo sam uživao u igri.
Najluđe mi je bilo dolaziti u dokove u Acreu, pa onda bacat ljude u čamce.
Da vidiš kako bi se čamac popunio.
Onda kad bi jednog gurnuo, krenuo bi domino efekt.
Ali dobro, sad već pričam o jedini.
Nadam se da duja bude još zabavnija.Jedinica dosadi nakon nekog vremena.
Novi video kojeg preporučam da pogledate jer otkriva dosta toga o samoj strukturi misija u igri i kako se ovaj put teži više k cinematic prezentaciji:
Dev Diaries Part III: All Roads Lead To...
joj dokle će više ovo, sam nek daju igru da se igramo i gotovo :D
ona zadnja scena sa assassinom(nekak ima svjetliji ten od ezija) je prezakon, crn plašt i kapuljača i ima bradu, al im i onu posjekotinu, što je imo i altair i desmond i ezio, ona posjekotina po brku pa preko usne i ispod usne onak se vidi. ok je da čemo moč mjenjat obleku i izgled ezija, al kako pobogu ima drukčiji ten kože :S
Da ova brada potvrđuje naše sumlje...Ezio je peder...
Šalu na stranu, simpatični novi dodatci igri, emterijeri izgledaju zanimljivo, barem onaj dio s tajnim grobnicama, ono, kao učiš povijest koju "oni" hoće da ne znaš
Generalno, igra svakim novim trailerom izgleda sve gore i gore.
Od prvih ushićenih i ušminkanih trailera, svaki novi je sve sličniji jedinici. Na pravom je putu da ponovi paradu monotomije i površnosti prvog nastavka.
Meni zgleda sexy igra. Grafika u AC1 je bila genijalna, ovdje mi se čini kao da građevine imaju još bolji volumen i opipljivost. Nekako mi se čini i da je atmosfera bolja, mističnija. Igrivost može biti samo bolja pošto ostaju stari elementi i dolaze hrpa novih.
Side misije će ziher biti monotone, u to nisam niti sumnjao. Da bi Side misije bile zabavnije, igru bi trebalo odgoditi još na par godina i unajmiti scenariste koji bi izmislili 10-20 sporednih pričica u igri, pa sve to implementirati u tako otvorenu, a opet katastrofalno linearnu igru. Nema čanse, biti će isti drek kao i u AC1. Ali zato vjerujem da će glavna misija biti zanimljiva, isto kao i parkurčenje po gradu. Još su uvedene čari PoPa i trčanja po sexy interijerima, tako da će i to osvježiti gameplay.
Za sada još nisam izgubio hype za naslovom :D
Ne bi trebalo. Side misija je side misija, ne treba imati ne znam kakvu priču već samo kako i zašto. Kao da kažeš da se RPG-ovi razvijaju dvadeset godina, jer imaju stotinjak side questova.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ovisi o definiciji: side misija kao misija koja je totalno nepovezana sa glavnom radnjom i koja može biti kakva ili side misija u svrsi jednog kratkog ogranka glavne radnje, ali koja ipak istovremeno ostaje izborna stvar.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kada pogledaš trenutne side questove od AC-a koji se svode na spašavanje građana ili skupljanje zastavica, onda kužiš da bi im trebalo dosta vremena da naprave kvalitetan side quest. Po meni bi kvalitetan side quest trebala biti kratka pričica za sebe, a to nema šanse u arkadnoj avanturi poput AC-a. Čak nema niti smisla ubaciti kako i zašto na questove kakvi su u AC-u, niti to nebi pomoglo kada quest traje par sekundi :D
Eh...
Ja sam inače u jedinici bio kolekcionar.
Skupljao sam zastave i ubijao križare.Ubio sam skoro sve.
Da vidite gdje ih sve ima, uffff.
Ali to postane dosadno ajme.
Prešao sam igru, pa sam krenuo u skupljanje, ali dosadilo...ono, što će mi?
Side misije vjerojatno će isto biti monotone naravno...
Samo se nadam da nešto učine s onim ''saznavanjem'' položaja žrtve prije ubojstva.
Dosadno je bilo ono trčkaranje i ubijanje stražara.
Odgođen Assassin's Creed 2 za PC
Evo, došlo je i na AS2 da bude odgođen, ah, što reći, bilo je očekivano da će ga odgodit.
UBI soft ponovo epic faila.
A razlog manje-više isti kao i za Splinter cell. Žalosno.
Samo neka bude odlično optimiziran kao prvi dio i ja im opraštam. :D
Jesam vam rekao? Ha!= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Znao sam, Ubi UVIJEK odgađa veće igre...Još će odgovdit, vjerujem...
Za PS3 dolazi normalno, a i da ga kupim, nebi ga upalio do ljeta zbog MW2... Al ću ga ipat uzet za one trenutke kad je internet u kvaru...
više je iggy failo kad je reko da je crysis optimiziraniji od ACa, kad je AC u odnosu na grafika-optimizacija jedna od najboljih igara ikad izašlih...= Citat =:
Izvorno postao Srle
mene uopče ne peče što su ga odgodili, svejedno imam jedno 9 igara na kompu za igrat, a cjelo vrijeme samo WAR igram xd
možda je omjer izgleda i zahtjeva u korist AC-a, ali crysis je puno bolje optimiziran jer koristi dosta zahtjevnije tehnologije= Citat =:
Izvorno postao Rang€r