Igra će bit odlična.
Samo, nešto mi je zapelo za oko, ono kad baca granatu pa se vidi trag. Moglo je i bez toga...
Printable View
Igra će bit odlična.
Samo, nešto mi je zapelo za oko, ono kad baca granatu pa se vidi trag. Moglo je i bez toga...
Da, krivo sam se izrazio, mislio sam na shotgun.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
prelijepa mi je mapa,velika,podsjeća na divlji zapad,bude odlicna za jumpanje.= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Stvarno super !!!= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Prije nisam igrao sa shotgunom, ali ovdje sigurno hoću.
kaj ne...shotgun rules..samo..treba znat s njime.... :D
Puno lajkaam zvuk pucnjavi i onu mapu na krovu sa uredima,ma koju god mapu igrali čini se da če to biti pravi mali ratovi :D
Zasto nisu napravili jedan veci video umjesto cetiri manja? Moras stalno ici unatrag i ponovno odabirati drugi video. Steta. :(= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Copycat mi se cini fora. Onaj laptop sa guided missile je zakon za neku buksu na vrhu zgrade.
Respawn u SDu? lol. To ti je Sabotage.= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
Inace volio bi vidjeti onaj mod u kojem se zasta nosi sa jednog kraja mape na drugi. :pray:
evo novi procureni video
favela episode 3
xu_-QbGq ... re=channel
mali gameplay
(dio 2 qoelFUx5 ... re=channelSdio 1 UDcC87js ... re=channel)
Dosadno je malo nema onaj cod4 duh
Ehm, ne.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Ima x10000 vecu igrivost od CoD4.... barem meni. :D
Meni se isto to čini,e zaboravio sam dodat da PREDATOR MISSLE owna :D.
Meni se cini ok, iako malo OP.
http://modernwarfare247.com/news/team-d ... rt-setting
afghan mape :bravo:
Istekao edit.
Demolition Gameplay Part I (Cam)
Demolition Gameplay Part II (Cam)
Demolition Gameplay Part III (Cam)
Ajde koliko još tih videa. :(
Ma neću ih više ni gledat, kad izađe igra neće mi bit gušt istraživanja maksimalan. Hebeš ti to...
Kolko vidim igra je gotovo gotova i igriva je. Vjerovatno se jos ispravljaju bugovi i uskoro bi mogla na umnožavanje :)
Užasno mi je iritantno što su stavili one kapljice krvi kada si ranjen, kurca se ne vidi na ekranu.
I dosta je iritantan trag koji ostavlja granata, crveni trag ono wtf... to moraju maknut... :(
sve pet ako nebude airstrajka
Iskreno, koliko sam vidio, lagano mi sucka :(
Previše onih sranja dolje nabacano na ekranu, ovo sa krvi je bezze, recoila nema itd.
Što je nabacano po ekranu, nema recoila?= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
Wait... wtf si ti gledao? xD
bice al ces si sam konstruirat svoje streakove npr.= Citat =:
Izvorno postao bananac
namjestis si 7 ubojstava prvi 9 drugi i 11 treci
i imat ces samo tri to je sluzbeno potvrdjeno evo filmic kad Robert BYowling prica o tome
edit link trenutno ne radi kasnije cu ga stavit
nisu lose te kapljice,dobro izgledaju ali ih je definitivno previse i prebrzo se pojave.Zatim,predator missile mi se ne sviđa,prelagano je ubit vise njih s tim i sto je najgore nikad neznaš kad ce te pogodit a i kad ga vidis nema ti spasa.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
mape ove koje sam vidio su neke ok a neke bezveze,uglavnom ni jedna me nije odusevila,a ako me ni u finalnoj igri ni jedna nebude odusevila nebude dobro,zatim,ova igra je raj za kempere,ali jbga,to je jednostavno neizbježno zbog veličina i količine detalja na mapama.
Ma, mene igra sve više oduševljava i nemogu je više čekati. Po ovim trailerima se vidi da je gotova i igriva, al valjda dodaju neke nedostatke i ispravljaju bug-ove.
Ovaj mp je užasno jebena stvar, biti će veća zaraza nego u cod4.
Jesam li ja to doživio de javu kod čitanja ove teme ili,ne ipak nisam= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Jbt uber tsar rekao si isto što i RIDER32 samo kasnije,xD :rotfl: .= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ups, valda sam preskočio taj post tokom čitanja.
sorry
Morat cu postavljati Copyright na svoje postove :rotfl:
© by RIDER32
:pray: :(
Ali majke mi, kada sada procitam vase prijasnje postove...
Rider što prije zaštitiš svoje postove to bolje xD,haha.
pa shotguni su super