Fora, nema šta.
E3 2010: Bounty Armor Trailer
:pray:
Printable View
Fora, nema šta.
E3 2010: Bounty Armor Trailer
:pray:
Most impresive...
Mada dole vidim release date q4 2010...sesu li stavili neki generic RD, ili ono znaju nešto što mi ne...
Pa igra bi trebala doci krajem ove godine, najkasnije pocetak iduce. Ja se jos uvijek nadam da cu upast u betu^^ :)
Dojmovi čovaca koji su zaigrali na E3-u.
http://www.tor-aid.com/20100616226/TORO ... swtor.html
http://www.tor-aid.com/20100616227/TORO ... ggler.html
Može, bar nema auto attacka.= Citat =:
-Saber combat was awesome. You can really feel when someone blocks your attacks, or vise versa. Right click was to attack with a basic attack, and it almost felt like an action game. It took a bit to get used to it though, because your "normal" right click attack almost counts as an ability, in that it activates a cooldown on your special abilities. So if you keep spamming what would be the Auto-Attack in other MMO's you wouldnt be able to use any special abilities. You have to make the effort to stop attacking that way and attack with a special ability instead. Long story short you cant be attacking with a basic attack and spamming special attacks at the same time, you have to choose between one or the other.. every half second!
Oooh.= Citat =:
The second attack was an explosive AOE grenade fired from his gun which required four ammo points. This leads me to the Troopers’ third ability, Fast Reload. Fast Reload quickly loads six ammo points into the chamber of the Trooper’s gun. Ammo points are required for the Trooper to use certain abilities like Fire Grenade.S Fire Grenade did a decent amount of damage to the main target, where everyone around him seemed to take about half give or take a few points. And finally the most enjoyable attack of the trooper, Stock Strike, slamming a mob in the face with the butt of your rifle had some awesome enjoyment to it.
Čitam sve hands-onove i niko nije igra ni sjednim jedijem...Jel niko ne želi igrati s njima, ili jednostavno BW na dopušta...Boli me briga za iskustva klasa koje planiram rezat, želim znati kako je jedijem igrati...
BTW saber combat, ako je upola kao što piše...jednostavno zakon
A kak je plaćanje riješeno? U stilu wow-a ili se još uvijek nezna...
Onda bi dobar i besplatan trening bio Allods Online :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Uglavnom, pogledao sve filmiće koje ste postali. Jednostavno zakon!
Još samo da mogu igrat kao opaki Jawa SW i moći ću sretan umrijeti :P
Novi demo part^^
Budem pogledao kada dodem s faksa :)
Sveta kravo!!
ovo je neopisivo zarazno...a još nisam ni igrao...koliko vidim grafika je loša prilikom dijaloga, kad je zumirano, kad se ovako igra i ne smeta puno...
Release date spring 2011.... :twisted:
Jap, načekat ćemo se :(
Nemoj grafiku spominjat, pliz :eyebrows: Kakva god bila nije bitno, važno da se igra. Osobno mišljenje, izgleda super i lijepo dočarava ono kaj treba.= Citat =:
Izvorno postao Srle
do onda možda i kupim komp koji uspije ovo pokrenut :)
Jebem si srecu. Prvo cekam starcraft jebenih 10 godina i onda dvije igre koje me najvise zanimaju otkad gejmam izlaze u svega 6 mjeseci razlike. I kak da ja to sad stignem?
O tome da ce i DeusEX isto izaci necu ni pricati :(, kao ni o cinjenici da napokon dolazi normalni NFS :/
Izgleda da ni necu traziti posao vise...sto sam radio u zivotu radio sam...
@aral
pogrešno si me shvatio...rekao sam da grafika malo "bode" oči pri zoomu, nisam rekao da će zbog loše grafike igra biti loša ili da je grafika najbotnija (u rpg-u ponajmanje)...I da izgleda sjajno, osim pri dijalozima...
Razmišljaju da bude free to play, ali da bude hrpa mini transakcija (kupiš armore i sl. za prave pare, recimo).= Citat =:
Izvorno postao Aral
Vjerojatno i više, zna se što se dešava release dateovima :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Mene jedino muči što igra ima 0% blood 'n' gorea po do sada viđenom, bojim se da ju ne pretvore u igralište za djecu :/
Pingu, nemoj se šalit sa riliz dejtom! Nedo im Bog da ga pomaknu! Mogu ga jedino pomaknut ranije :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Što se druge rečenice tiče, nažalost se slažem s tobom. Vjerojatno ciljaju na 12+ ESRB rejting kao što WoW ima :(
Bar ce easy biti detektirati klinca ili starijeg igraca. Ono kakve su sanse da ce klinac od 13 godina igrati sa Smugglerom recimo?
Zato će svi jediji koji bi inače trebali biti mudriji od ostalih stanovnika galaksije svi pričati "omg, pwnd u lol kkekekekekekkkk"
Ma bmk za ostale, imat ću svoju ekipu kul ljudi kao što sam imao i u drugim MMO-ima i gg :)
Mislim da neće.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Po onim dijalozima ima i riječi "neprimjerenih djeci".
Mass Effect isto nema krvi ako se ne varam pa je 18+.
I ja se nadam da neće izaći prije 2011.
Hmmm, zato možda ja ne volim MMO-ove... Jedini MMO koji sam igrao s frendom je sakao.
Možda ti frend saka ?
"Svaka osoba koja mi želi popušiti kurac je dobra osoba."
~Alan
Laseri, sablje... instant krpanje rana, John Rambo style. :)= Citat =:
Igralište za djecu bi trebao biti Clone Wars Adventures, ali igrat ćemo i mi stari hrgani :D
EDIT: @Xero: Frend je bio odličan, ful uživljen i to, ali stvarno, igra je sakala. A ne vjerujem da ću ga uspjet natjerat da igra SW:CWA sa mnom...
O, pa to bi bilo super, valjda bude postojala i opcija da igraš makar niti jednu transakciju ne obavio. Baš će bit gušt ovo igrat!= Citat =:
I smell ultra n00b pcplay guild ^^
Damn right :)
Sažetak E3-a za TOR. Moći će se companionsima zamijeniti party memberi ako zatreba.
E3 2010: Multiplayer Dynamics Interview HD