doh, pa spojis ugodno s korisnim i radis chest run. odes nahpui na HM i pichis= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Printable View
doh, pa spojis ugodno s korisnim i radis chest run. odes nahpui na HM i pichis= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
nema se para xD= Citat =:
Izvorno postao Kron
inace sve pare koje zaradim trosim na unid iteme...ATM na 5200 (chest na 1500 - sve kroz igru, nula na chest run)
btw monk sam
pa reko sam ti vec kako runnat sa monkom.
ti mozes sebi farmat lockpicke, meni u gates padnu 1-2 lockpicka po runu. koji unid i to je to. a u nahpuiu mozes dobit celestial iteme, i ako ti padne nesto uber cool, onda to das meni...
ma iamma ja vec nekoliko dobrih lokacija za chest run s monkom, ali prvo idem wisdom title maxati pa cu onda tek ici na chest title. ali prije toga moram zaraditi josh nekih 2000k da maxam wisdom title= Citat =:
Izvorno postao Kron
po koliko kupujes unide?
7kom=4.5-5k max unid gold= Citat =:
Izvorno postao Kron
a slusaj, u chest runu ima sanse da ces nesto zaradit...
jaaaako male= Citat =:
Izvorno postao Kron
chest run se ne radi radi profita, samo radi titule
vece su sanse da ces spusiti lovu (znam frenda koji je kupio 1000 lockpicka i iz 1000 chestova ispala mu 2 dobra itema 100k+xx ecto i kada se i ostali dobri itemi zbroje bio je i dalje u minusu)
ali ako ti nakon par chestova padne neki uber item onda ti se isplati ali na velike staze definitivno ne
A u GWENU kad radiš ove dungeone kakvi se chestovi dropaju na kraju?
na kraju ti se stvori boss chest= Citat =:
Izvorno postao Thrall
mozes dobiti gold item (za sada sve smecha koja su mi dropala), ili green oruzje bossa ili rare item (saphire, ruby, diamond ili onyx gemstone)
pa jbt, sad bi on i title i džabe... meni je chest run gušt. uz to buildam wisdom i reasure. nemoze bolje. build imam. i iskusan sam= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
samo mi nemoj reci da radis fow run
fow run sam prije radio. sada nema bas ljudi i moram preci NF. ali u njemu sam par puta ubrao dobre modove
Koje chestove runnas u NF-u?
pa ovisi sta oces da ti dropa
ja sam planirao raditi chest run u podrucju gdje dropa elemental sword
vidis di pada koji rare item pa u tim pokrajinama probas
elemental perfect Q9 (znaci i moddan) ide za 150k
Čovječe ovaj GWEN služi samo za lako zarađivanje para,sviđa mi se.... :D
Zna tko u kojim podrucjima ispada elemental sword?
Stvarno moram ic u nabavu :D :D :D , a trenutacno mi se neda kopat po wikipediji.
guildwiki zna :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Commander Shadow
Negdje u desolationu koliko se ja sjećam ima neki locked chest koji zna čuvati elementala.
ma farma se sa assa/ele build slican solo greenu. a ovaj gore sto misli da ce uspijeti to sfarmati bez da ode na wiki se vara jebeno
:-x kako zaspamase moju temu :yuck:
sad me zanima sto preporucujete za necromancera (mislim koje oruzje)??
te di da ga nadjem??? jer me tuku opet samo sto ih ima puuuno vise :(
za pocetak si kupi green woe spreader
pretpostavljam da igras kao MM
to je green weapon i mozes ga kupiti za nekih 5k
= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
ok samo sto je MM i di mogu nac green woe spreader tj. kupit ??
pa kupiti ga najlakse ti je u glavnom gradu (ili nekom vecem gradu u svakom svijetu)
MM = minnion master (http://gw.gamewikis.org/wiki/Minion_master)
woe spreader (http://gw.gamewikis.org/wiki/Woe_Spreader)
Ili nek si kupi Ghial staff.
dal ima ikakve veze,ako sam napravio akunt i stavio krivu email adresu,mislim sam kliknem continue kod loganja,mogu to nekak promijeniti da ispravim tu pogrešku u pitanju je samo jedno r.!
Ovaj moj frend je kupio si Properchies i sada mene zanima mogu li ja nekako i gdje mogu da igram sa njim u Factionsu tj. ja imam Factions pa me zanima gdje se možemo naći i igrati?
Properchies :pray: !
Ne,neko od vas mora kupit Kampanju koju ima ovaj drugi da bi mogli igrat skupa.
damn...btw pogresno sam napisao zar ne? :( znaci ništa od igranja zajedno...a kada bi uzeli eye of north? onda bi mogli zajedno igrati?= Citat =:
Izvorno postao Pro n00b