jesi dobio onaj bijeli router,takav i ja imam,gigaset sx763 mislim.
Printable View
jesi dobio onaj bijeli router,takav i ja imam,gigaset sx763 mislim.
E i ja imam taj isti. Radi savrseno, i ima dosta dobar domet za wirelles vezu.
Inace, jucer sam prvi puta naletio problem s nekom igrom na sedmici. Rijec je Neverwinter Nights-u 2, koji nije mogao prepoznati graficki akcelerator, tj. mucilo ga je dx11. Taj problem je naime ispravljen u RTM verziji, al sam se snasao sto sam skinio jedan dx file od viste i umetnuo ga umjesto starog.
I ono, pokrenuo sam update za igru, i jeba mi pas ako se nije minimalno pola sata updejtala, jedno 10-ak patcheva minimalno... :D
Jedan hint za vas korisnike gigaseta. Možete staviti žicu u gigaset i onda spojiti sa kompom. To je dobro jer je poznato da bežični routeri zrače jako puno. Ima to svojih mana. Ako koristite max tv i internet oboje preko gigaseta, problem će biti kako provući žice. Ja i stari smo izbušili par rupa i provukli, nije bilo preteško ali je potrajalo. Još jedna mana je da kada vam je upaljen komp, cijelo vrijeme gori internet. Dakle, samo za one sa nešto više vremena i sa flatom.
A šta to nemogu i ostali ruteri kao npr D-Link? :?
Bežični routeri...zrače...jako...pun..what is it that you say little one, I do not understand. What the...znači ja radim u Černobilu?
Da i umrjet ces za 2 mjeseca. Eo meni su vec nogu amputirali... mobitel mi cjelo vrjeme bio u đepu...
To znači da bih ja sa mrcinom poput N95 trebao dobiti četvrtu nogu? Kewl.
Probaj ga staviti u gače... možda ti izraste još koji kujac :rotfl:
Nah, kako radim u černobilu, ta zona već izgleda kao Cthulhuova faca.
Inače, amused query - Opet mi se počeo pojavljivati problem sa osvjetljenjem zaslona koji nestane nakon što par puta ukopčam i iskopčam punjač na laptopu. Any hints on that?
Nemreš u opcijama namjestiti osvjetljenje?
Nope. Čim krenem vući slider, bilo u Mobility centru ili u Control panelu, isti se ne miče ili se miče ali se u isto vrijeme i odmah vraća natrag. Tek nakon što nekoliko puta ukopčam i iskopčam punjač u određenom trenutku, dobiojem 100% svjetline. Dotad bude na nekakvih 30%.
Radi li zadnja verzija riva tuner-a na sedmici?
A radi sigurno al ne radi sa novijim nvidia driverima već neko vrijeme.
Ocito nista od posebne Windows 7 E verzije(ona bez vec unaprijed integriranog IE) za europsko trziste. Kao na zahtjev poslovnim partnera Microsoft je odustao od te verzije i sada ceka odobrenje komisije za pustanje normalne verzije u prodaju na europskom trzistu. Detaljnije mozete procitati ovdje
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
da tocno taj:)
Očito zbog toga što je EU komisija tražila integraciju i drugih softwarea, kao Firefox, Opera i Chrome.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Što je MS odbio.
Kao i MPC i ostale playere...
Inače, glupost je vaditi IE van, jer ga moraš instalirati radi Live Messengera...
Ono WTF MS? Are You stupid of what?
Europska komisija je retardirana. IE je kao i sami Windowsi Microsoftov proizvod i kao takvog ga ONI dizajniraju. Kao da se netko upetlja u proizvodnju Ferrarija i kaže im da ne smiju staviti svjetla jer će možda netko htjeti montirati drukčija svjetla.
Ili još bolje, da EU brani da se rađaju djeca sa crnom kosom, jer će možda željeti biti plave kose...
Ili još još uber bolje, da EU brani da se rađaju crnci, jer će možda moželjeti biti Mich... ovaj bjelci! :D
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Tu nije ništa čudno. Takva situacija je bila sa Fiatom (Talijan) u Njemačkoj. Fiat Tipo je bio izravna konkurencija Golfu (nudio je isto ili čak više za puno manje novca), ali za njemačko tržište se morao mijenjati čitav dizajn Tipaća (getriba itd.) tako da slučajno svemogućem Golfu nebi mogao parirati "neki tamo" Fiat Tipo.
Država diktira takve stvari, a pošto je država ili čitava EU ogromno tržište, normalno da će se MS ili bilo tko sa imalo mozga prilagoditi da ne izgubi takvo tržište.
PS: Ja sam imao Tipaća uvezenog iz Njemačke :( Ima 90 konja ali radi lošije od auta sa 60-75 konja zbog toga. Dok pravi talijanski tipo rastura malu dijecu :D
I zato talijanskom tipu djelovi koštaju 3x više nego da kupiš novog, a obavezno nakon 7 godina sve ide kvragu,
dok golfa voziš i voziš godinama...
Sto se tice IEa... mislim da ga onih 30-40% firefoxovog djela trzista koriste samo kako bih nakon instalacije windowsa skinilo firefox :rotfl: :pray:
True....= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ali ja FF imam na USB-u i HDD-u, pa IE nikad ni ne pokrećem! :D
Ma ja kad instaliram Windows samo napravim backup vrjednih stvari na drugi disk, napravim format, puknem windows, i prije amabas svega pokrenem IE da skinem firefox pa tek onda mogu poceti skidati najnovije drivere za maticnu (ako ih npr windows vec nema), DX, drivere za grafu, antivirus i sve ostalo i to u najnovijoj inačici :D
Druge diskove ni nediram.
Osobno IE preferiram zbog ogromne razlike u brzini. Doduše kako ga ne mogu dobiti u tamnoj verziji, koristim Firefox no da mogu, iste sekunde bih prešao na IE. IE 8 se pokazao daleko bržim od trenutne verzije Firefoxa (ne znam za četvorku kakva je no od trojke je fenomenalno brži) a kako mi se Opera i Chrome ne sviđaju...well. :D
"Trojka" nije "3.5", već "3.0.x.x".
3.5 je bar 3x brža od 3.0, a 3.0 je bar 2x brža od IE 7 & 8 skupa...
Apgrejd sa 32-bitnog builda 7100 a 64-bitni RTM bi trebao proć bez problema? Da ili ne?
BTW Ogromna razlika u brzini bilo koja dva browsera = ROFL
Uspoređivao sam moju trenutnu verziju Firefoxa (3.013) i IE8 i IE8 je daleko brže otvarao stranice. I pod to daleko, stvarno mislim daleko. Gotovo je trenutno otvarao PCP portal dok je Firefoxu trebalo oko sekundu-dvije da ga učita. Stranice manje popunjene sadržajima otvaraju podjednako ali se opet primjeti razlika. Negdje ispod postoji tema koju sam otvorio o IE8 i nisam jedini koji tako misli.
I nisam siguran jesu li što promjenili ali mislim da se nije moglo updateati 32 bitnu verziju sustava u 64 bitnu verziju. No opet to je vrijedilo kod upgradea Viste u RC7100 pa ne znam jel vrijedi još uvijek.
NE, nemožeš napraviti upgrade sa x86 na x64.
Možeš sa Viste x86 ma 7 x86, ili Vx64 na 7x64.
Naravno možeš i updateati buildove, recimo sa 7100 na 7600.
Ali ne možeš kombinirati corove (dakle nikako sa 32bit na 64bit, ni obratno).
PS - Hellboy... Probaj 3.5.x.x FF...
Velika ti je razlika, kao i kod N95 starog i novog firmwarea...
Ne znam, ali meni su te razlike u brzini browsera bile presmješne još od doba kad je opera prva izašla i kad je ekipa govorila OMG KAKO JE BRZA iako smo se svi vukli na modemcima. I danas zovem teški bullshit na to isprobavajući razne chromove, firefoxe, ie-ove i opere u raznim vremenima. Jedini zaključak je da na brzinu utječe brzina veze i brzina PC-a sve ostalo je placebo efekt i wannabe izigravanje stručnjaka.
Ili drugim ljudima puno sporije protječe vrijeme pa mogu primjetiti "ogromne" razlike u otvaranju stranica, u tom slučaju - priznajem, zajeb s moje strane.
Ne browsa samo brže, nego je iscrtavanje mnogo brže i bolje...
A smooth scrolling je savršen.