:|= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Najbolji pištolj u cod4
Printable View
:|= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Najbolji pištolj u cod4
[quote=Kam!kaZa]:|= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":m7ujb95z
Najbolji pištolj u cod4[/quote:m7ujb95z]
Točno
e i sada pitanje vezano uz cod waw, dali imamo silencer kao perk u mp ?
silencer je attachment, a ne perk... na nekim oruzjima se zove flash hider... looooool
zombie mod je prejeben :pray:
nešto predobro i ultrazabavno a opet ultra teško^^
ona čarobna kutija owna :pray:
evo kreno malo igrat single player i mogu reči da je doista dobro odrađen....prva me misija jako impresionirala....stvarno su je dotjerali...mada sam to i očekivo....... 8)
[quote=Kam!kaZa]:|= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":2lp26b3m
Najbolji pištolj u cod4[/quote:2lp26b3m]
ja nisam reko da nevalja več sam reko da je glup i to zbog tog što je prejak, pa de gdje ima da sa m21 snajperom lik preživi metak a sa DE 1hit1kill...
de mi molim te objasni šta je tu smješno? tak svi neki qrc se na kraju rečenice deru loooooooooooooool bilo neš smješno il ne, fakat ne kućim vas codaše..= Citat =:
silencer je attachment, a ne perk... na nekim oruzjima se zove flash hider... looooool
[quote=Rang€r][quote="Kam!kaZa":xvagcka5]:|= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":xvagcka5
Najbolji pištolj u cod4[/quote:xvagcka5]
ja nisam reko da nevalja več sam reko da je glup i to zbog tog što je prejak, pa de gdje ima da sa m21 snajperom lik preživi metak a sa DE 1hit1kill...
de mi molim te objasni šta je tu smješno? tak svi neki qrc se na kraju rečenice deru loooooooooooooool bilo neš smješno il ne, fakat ne kućim vas codaše..[/quote:xvagcka5]= Citat =:
smijesno mi je kaj se na nekim oruzjima zove flash hider... a i pitanje za silencer perk mi je isto smijsno... al vecinom moj lol ne znaci bas nist... lol mi codasi... looooool
kojeg pitanja za silencer perk? svaš je ljudima smješno, čak i neke strava i tužne situacije, al kad neko neš smiješno izvali u rl ak nije cool nečete se smijat... imam takih u razredu pun qrc...
= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
Desert Eagle je prilično imba bio...ali ja bih sa onim 9mm roxao isto...barem na HC
ok, shvatio msam, ima ga, opet ce biti na warovima skrivanje-pokolj-kempanje..... samo u warovima mi je cod 2 bolji!!
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
jel imaš u školi dopunsku nastavu iz hrvatskog? toplo ti preporucam...
zaš mi preporučaš? btw nemam
Pozdrav svima ovdje koji su me jučer derali na serveru i slali mi cucke na grkljan i isprika onima koje sam ja valjda nehotice roknuo dok sam čistio pušku ili su se neoprezno poskliznuli na moj nož ili bajunet. Igra je doista izvanredna, mada sam kao prvi dojam imao filing kao da igram nešto na konzoli s nabrijanom grafikom, no sada me nakon nekoliko dana samo pere euforično zadovoljstvo igranja i osjećam se kao dijete u slastičarni, što već nisam iskusio od vremena RTCW i WET. Slažem se kako ovo nije realistična igra niti to pokušava biti. Ovo je napravljeno da se uživa a ne da se muči u igranju.
Igrao sam jos nesto malo i jos mi se vise ne sviđa,dosadna je i strasno me nerviraju zvukovi na pocetku i na kraju bitke.
tvoj problem jbg sjedi i plači a moš i cod4 igrat
uživaj ;)
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Oprosti ali zašto moraš imat odgovor na svaki post?
= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
kao i svaki COD
:)
Inače bajoneta je imba,skeljim to na neki riflu(najcesce springfielda) i cheater sam
koji likovi neznam kak te neubiju dok ti do njih dođeš s bajunetom \o/
@kamikaza eto tako forum je za postanje, a ja postam malo češče jer imam valjd više slobodnog vremena od ostalih...
Ma drmnes juggernaut i onda se skitas tamo iza zidova i kada prolazi. BANZAI!
Od sad igram sa RPD-jevom prababom DP (degtaryev), onaj LMG s tanjurom gore. Puška je doista izvrsna :)
Serveri su izvrsni, lagga nikad nigdje, al zato whinera ko u priči... izvedem svoj jump-prone evade i odmah gledam u referate na chatu o bunny hoppingu i molbama da pokažem svoj skill jer sam n00b, hopper, lamer, grenade cooker, i slično... kamuflaža također radi svoj posao, hvala Bogu sada je to perk, osim što lišće dobivam samo kad imam bolt action rifle... a bolji mi je gewehr sa silencerom. Dogzi su super, malo skilla i daju se counterat, a arty je jednostavno preslab... također bih volio jednom vidjeti (i čuti) recon plane :D
arty je sve samo ne preslab... kolko sam puta krepo zbog tog jebenog sranja :x
najgore kad likovi bace na sebe artiljeriju, a ja jedini na njihovom podrucju+nema friendly fire :-x
igra ima bugova pun k.
fps igra (ppsh ,250 lock i odi ti s karom na njega)
većina puški nema recoil (gewehr , ppsh i tako dalje)
riflovi su preslabi ako nemaš Stoping power i Deep Impact perkove.
da nema u nazivu Call of Duty pitam se kolko bi igrača to igralo.
al nije sve tako sivo :) ima par dobrih stvari a to je bajoneta i bipodi kod strojki
sve u svemu i ja igram jer je cod i jer ima nekog potencijala(dok izade promod itd)
i kaj je najbolje nebudem imal vremena odigrati par poštenih cb-ova jer je već cod6 na vratima...
CoD 2 je zakon
btw, od bipod-a nikakve koristi... navodno bi se trebal spustiti kod prone-a, ali nista... i to da vecina oruzja nemaju recoil, ma kaj vecina, sva...
a ček u cod2 moš karom na ppsh? očeš probat?
nije istina da riflei ne ownaju, sve zavisi od skilla(ja s rifleima suxam), al ima dost likova na serverima koji ownaju s rifleima i to tako da im score bude +20 najmanje jer ne umiru puno...
naravno da mozes. i to s guštom
hehe itekako možeš, Kron je totalno upravu što se tiče gušta, jer onda ekipica živčani na to kad jedan metak pobi njihovih 70 :P
Odigrao sp. Nije loša igra , dapače ali COD 4 je bolji i to dosta bolji.AI je jako loš.Japanezeri često stoje i ne vide te ni sa dva metra.Njabolji dio igre je paljenje bunkera.Sve u svemu solidna arkada.
imao predobar trenutak na serveru, neka mapa na pacifiku (mislim da cliffside) i ja sam amer i idem sa jednom frajerom kroz neki prolaz, ja prvi. cujem kao da se krecu 3 osobe a ne 2, i vidim ovog mrtvog na podu i milisekundu poslije japanac sa onom cijelom kamuflažom na sebi meni zareže grkljan. nismo ga vidjeli, stvarno. predobro, pogotovo gledat taj killcam. :pray:
možete dat neke ip-eve? ocemo se gledat malo prek nisana nekad? :D
igrao kod frendova već jedno 3 puta mp, par tjedana prije toga sp, i nemam riječi kolko je i jedno i drugo odlično.
Najbolji cod do sad, hjeli vi to prihvatit ili ne :yuck:
žao mi je samo što će brzo doć novi cod, pa neću imat dovoljno vremena uživit se u ovaj.