meni su usrali oba kraja.... cjeli anime/mangu ponaša se "cool" i onda na kraju moli za milost kao zadnja pi...= Citat =:
Izvorno postao olio
Printable View
meni su usrali oba kraja.... cjeli anime/mangu ponaša se "cool" i onda na kraju moli za milost kao zadnja pi...= Citat =:
Izvorno postao olio
Pogledao zadnji Code Geass i Lucky Star OVA.
Code GeassSje bio dobar i začudo, ako se ignorira brzanje i ignoriranje manje važnih likova od čega serijal pati u zadnjih nekoliko epizoda, kraj je dosta epski i melodramatičan, ali krajnji utisak koji mi je R2 ostavio je da je nevjerojatno inferiorniji u usporedbi sa R1 te da ga vrijedi gledati samo zbog eventualno 5-6 stvarno odličnih epizoda koje ne koriste stari i prokušani sistem "hajmo ubrzati radnju 2 mjeseca tako da srežemo sve glavnih zbivanja" ili "koristimo WTF događaje umjesto logičnih slijedova".
Lucky Star OVA... šta da kažem; očito je da je rađena samo za fanove (u koje se ubrajam), ali glavni problem je vjerojatno općeniti nedostatak humora i potpuna nepovezanost scena (znam da ovo zvuči čudno za ionako random anime kao što je LS, ali tako je). Humora ima naravno, ali to su ipak uglavnom kratki gegovi i epizoda ne koristi baš odnose koji su već stvoreni među likovima. Začudo, posebno mi se svidio jedan poduži dio gdje heroine igraju neki MMO.
procitao 5. dio ostrice besmrtnika i svidio mi se, iako manji i rin nisu imali veliku ulogu, vec se dosta radilo o drugim "Meh wants revenge!!!!111" bastardovima, no gg je :)
btw, arbiter, cisto da zadovoljim svoje pubertetske nagone, kad se pojavljuje golotinja :)))) ?
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
http://www.crunchyroll.com/media-457546 ... tml?h264=1
hehe.... evo pogledajte online
= Citat =:
Izvorno postao LL21
i odlično mi je što leoluch nije umro
ako glavni lik ostane ziv, znaci da ce eventualno nastavak se praviti, bilo u obliku filma ili nove sezone...
Pusti ga, to se on samo tješi jer nije na kraju definitivno prikazalo tekst "Lelouch je mrtav". :)
@TeraBajt:
Mislim da nema toliko full frontal golotinje, ali ono dovoljno da se zaradi M rating si već trebao vidjeti, ako se ne varam (moguće je). Pogledaj anime ako možeš, tamo ima ono umjetničke golotinje već u samom uvodu.
Gledao sve episode DB (cak i kada je bo mali :D ), FF Advent i Last Order. Skida mi se Green Green i FMA. Eh da ima li koji aniem da je fanstsy-magic-sword-style. Kao Warcraft ili Warhammer ako me kužite.
fate stay night je onako malo slican tome.
Anime ti nema zastupljene baš takve "klasične" Tolkien-inspirirane uratke (Japanci imaju svoje viđenje, drugačije i općenito previše mix 'n' mash za neupućene ljude, viđenje fantasy settinga), ali vjerojatno najbliže bi ti bili Record of Lodoss War (više DnD-like) i Berserk (premda bi više po settingu bilo slično Greyhawku, ako si upoznat).= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
Nema veze idem pocet skidat elfen lied :twisted:= Citat =:
BTW gledao green green prije nekoliko minuti. Mogu reći da je anime poprilično dobar. Dobra doza nuditija, perverzije i smijeha taman za teenejđerske umove :D Skinuo uvodnu pijesmu jer mi je nekako ušla i ne mogu je izbaciti. Samo da još ne počnem pjevušiti na japanski :)
hm, da, vidio sam nesto umjetnicke golotinje, crteži gole rin sa onim noževima^^. Sto se tice animea, ne bih ga zelio gledati sve dok ne procitam do kraja mangu, jer bih volio imati sve nastavke, a ako krenem jednom sa animeom znam da necu prestati na dijelu kojeg nisam procitao :). Thx na odgovoru :)= Citat =:
Tako i ja. Kažem sebi da necu pogledati iducu episodu nakon ove ali me vrag natra da pogledam jos jednu i eto zakasnim na bus, zakasnim u školu dobijem neopravdani :D
Srry na dubl postu ali ne mogu editovat.
Jali ima jos neki anime slican Green Green jer mi se bas gledaju ovakvi anime umjesto onih brutalnih.
The Code is the power of immortality, which C.C. has. The 98th Emperor of Britannia, Charles, has the Code. He transferred the Code to Lelouch while strangling him in episode 21. Lelouch wanted this, and he deliberately told Suzaku to not interfere.= Citat =:
However, the Code does not activate unless receiver dies first. This is shown when the nun kills C.C. after transferring the Code to her. Charle’s Code activated when he shot himself. Here is one of the big misconceptions that most people have: The transfer of the Code does not involve death of the transferrer. The nun was crazy and killed herself after she transferred her code. VV was injured from the battle and died. So basically, after episode 21, Lelouch had Charle’s Code (inactivated) and C.C’s contracted Geass.
When Lelouch got stabbed by Zero/Suzaku at the end, his Code was activated. What supports this is that Nunnally got Lelouch's memories when she touched her, just like Lelouch did when he touched C.C. back in Narita. The only way this could have happened is his Code activating. This pretty much confirms that he has the Code.
Unlike C.C., and Charles, who lost their Geasses because the people who contracted them died, Lelouch didn’t obtain C.C.’s Code and thus kept his Geass, while having the Code (which he obtained from Charles at the same time). Lelouch therefore has achieved CODE GEASS.
Basically, Lelouch is the person driving the cart in the last scene. He, who is now immortal, travels the brand new world he has created together with the also immortal C.C. C.C. talks to Lelouch in the end by saying: "Geass is the power of kings, it will isolate you... well, I guess thats a little wrong... eh, Lelouch?"
Now comes the second big misconception. A lot of people say C.C. was just talking to the dead like with Marianne, that's not true. She could only talk to her because of the nature of her Geass which allowed her to implant herself into the "hearts" of others. That's how she was able to talk with Marianne. Lelouch's Geass was entirely different, meaning that she could only have spoken to him if he was there. Also, the fact that the cart driver is masking his features completely supports this fact, considering the fact that Lelouch is now considered dead.
OMG !!!!!
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... cene-manga
ja bi onda trebao na 50 godina otići
jel postoji neki animej sa cepelinima ?
O_o= Citat =:
Izvorno postao King tiger
...
Imaš veliki nacistički cepelin u mangi Hellsinga. XD
e moze to.
Tko bi rekao da je došlo ovoliko dobrihSanime naslova kroz zadnji tjedan (ima još, ali samo sam ove pogledao/pratio). Biti će ovo dobrih nekoliko mjeseci za ljubitelje animea; neki stari serijali se nastavljaju, neki su dobili remake (Casshern je predobar), a i ovi novi su dobri.
Casshern Sins
Clannad - After Story
Toradora!
Vampire Knight Guilty
Kemeko DX!
Yozakura Quartet
Ga-Rei Zero
Shikabane Hime: Aka
ef - A tale of Melodies
Kuro Shitsuji
Tales of the Abyss
To Aru Majutsu no Index
Kannagi
Kyou no Go no Ni
I konačno spiritualni nasljednik Legend of Galactic Heroesa - Tytania. Pogledao 1. epizodu i jako sam impresioniran.
Da ne spominjem kako Kurozuka doživjela anime ekranizaciju... odlično.
Još malo pa sam gotov sa prvim narutoom. Ajde mi molim vas preporučite anime koji će zadovoljavat sljedeće kategorije:
Da ima dobru priču (samo da nije nekakva romansa, može i akcija i thriller i horror)
Da nije pretjerano perverzan (recimo hellsing je još skroz ok, tentacle sex baš i nije)
da nije pre kratak (premda sam svjestan da su najkraći animei jako dobri), ali opet da nije ni neka sapunica kao dbz
Po mogućnosti da je dubban na eng ili njem (znam da je u izvorniku doživljaj najpotpuniji, ali trenutno mi se ne da čitat subove)
E da zaboravih napoenut vrlo važnu stvar - mora bit gotov tj sve epizode moraju biti na broju. Ak me išta živcira onda je to čekanje novih epizoda...
Mislim da ih ima na zadnjim epkama FMA. Al marginalno. Tj. nemaju veze baš s radnjom. Al pojave se, ej!= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Kaj nije blue water imao neke cepeline? Znam da je tamo kakti kraj 19st ili tak neš, davno je to bilo...
Trinity Blood isto ima cepeline u nekim epizodama.
Kolko se sjecam i Last EXILE ima cepeline
http://www.onemanga.com/Code_Geass_-_Ni ... unnally/1/
evo vam vi sto slinite za kod gejasom ^^
+4 OVA= Citat =:
Izvorno postao LL21
= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
šrot i to teški... samo su likovi poveznica sa geassom uopće nije isti žanr kao i animee.... to i crtež je šrot..
Nema ništa slično osim eventualno Black Blood Brothers... ali svemu što bi se moglo uspoređivati sa Hellsingom jednostavno nedostaje onog "badass" factora. Nego, jesi li pogledao Tytaniu?