Ne samo AoC nego i sve druge igre koji će izdati...
Printable View
Ne samo AoC nego i sve druge igre koji će izdati...
W00t - dobiti ću AoC (o, ironijo) na dar tako da ću probati igru... smexy, premda ne gajim neke velike nade. :)
ne kontam se baš u aoc
pa bih vas pito kolko se to plaća
Prepaid bon; 199kn za 60 dana igre (naravno, uvijek možeš i karticom plaćati, ali onda ti se obračunava mjesečno).
Ne moraš uopće pitati koliko se za svaki MMO posebno plaća, jer su ti svi tu negdje 200-250kn za 60 dana.
Eto, razmišljam da si uplatim jedan prepaid, za dobra stara vremena :). Kakvo je stanje igre sad, jesu uveli DX10, neke druge bitnije promjene?
Inače, imao sam lvl80 Barbariana na Battlescaru, sa dosta lijepih stvari na sebi :), pa možda da ne propadne. Sad su moji otišli na Fury, a možda im se pridružim ako je igra BITNO uznapredovala.
Kako ti se dalo
Ja imam lvl 25 Bear Shamana xD
Arghz0rz - ova nikako da mi više pošalje igru, a već sam (legalno) instalirao client i sad mi samo sjedi na kompu.
Ako tko ima Buddy Pass bio bi mu zahvalan ako bi mi mogao poslati. :)
de mi molim te objasni kak si besplatno dobijo igru? oču i ja :(
Možeš legalno skinuti stari beta client sa torrenta (ili odakle već) koji je oko 14GB i onda ga patchirati (nekih 4GB sve ukupno), ali ti treba Buddy Key (ako tko od starih igrača ima jedan lijepo ga umoljavam da mi ga pošalje ako ikako može) ili pravi key iz AoC:HA igre kako bi napravio account i započeo sa igrom, a tu sam ja zapeo (frendica još nije poslala igru koju mi je trebala poslati prije tjedan dana... ili pošta ima nekih problema).
Bilo bi komično da nije tragično - AoC, za kojeg navodno treba uber mašina kako bi ga igrao, mi ide bar duplo bolje od WAR-a (po performansama).
Koliko AoC ima sada pretplatnika?
Na nekoliko mjesta sam naišao na informaciju da je broj pretplatnika počeo rasti.
Po priči navodno ~100k, ali nitko ne zna pouzdano.
Inače, Mile vas pozdravlja (vidi ispod - najgori zamislivi miš-maš oklopa koji sam ikad imao), a meni je igra prežestoka. Iskreno, teško se vidim da ću ikada više moći u potpunosti uživati po pitanju borbe u drugom MMO-u nakon što sam vidio borbu u AoC. Je da je običan "stisni 1, 2, 3" kao i kod konvencionalnih MMO naslova, ali to što imaš direktnu kontrolu nad udarcima lika je savršeno fluidna stvar... a da ne spominjem jizz materijal kad izvedete svoj prvi fatality.
http://www.imagesforme.com/out.php/t...2215104942.jpg
Zbog načina borbe i FFA servera mi je najviše žao što je AoC bio fail.
FFA serveri su iskreno nešto što jedino radi u teoriji i to bez ljudskog faktora. Upravo zbog toga sam i rollao na PvE serveru jer ne želim da me neka balavurdija genka dok prihvaćam quest. Ali najviše me iznenadilo da ima dosta ljudi u igri, i to ne samo u newbie zoni koja je prepuna, nego i u "normalnim" zonama. Valjda su server mergeri napravili čuda.
Inače, GLAVNI problem koji imam sa igrom i Funcomom je njihov odnos prema patchiranju igre. Svaki patch, ma koliko trivijalan bio, ima negdje 5-6 sati downtime-a dok ga ne stave. E sad, jučer su trebali staviti novi patch.. ali su 4 sata usred stavljanja odlučili da ga ipak neće staviti i onda su bila još 4 sata kako bi vratili servere na prijašnju verziju igre... faking 8 sati downtime-a za ništa.
Inače, 3 levela kasnije i Mile počinje ličiti na Barbara:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...2414050259.jpg
Meni su FFA serveri u AoC-u bili genijalni, nikad čisti "faction based MMO" kao što je WoW ili WAR nemogu donijeti uzbuđenje koje čovjek u FFA igri osjeti kada na pustom području ugleda drugog igrača.
@Arbiter na kojem si serveru ?
razmisljam da rollam lika na nekom drugom serveru....
a sto se drugih igri tice ne mogu zamislit da igram bilokoju drugu poslje aoc-a osim gw-a jer je to definitivno naj moo ikad napravljen po mom misljenju.... igrao sam sve moguce u zadnjih 5-6 god od f2p do p2p... sad tek vidim nakon duzeg vremena i pokusaja da se vratim na war ili wow nije islo, kupio karticu i za jednu i za drugu igru pa rezem kitu ako sam igrao duze od 2 dana a da mi nisu dosadile :o
ono po meni su neuspoedive wow i war sa aoc-om :P
po ovim screenovima, što je arbiter dao, igra je prelijepa, neznam kak se sve to vrti ingame kad budu onak veliki fajtevi...
i ja sam isto mislio uzet AoC prvo, al onda kad sam čuo kak je to sve ispalo, pa sam čuo za WAR, pa počeli hypeat LOTRO MoM... na kraju se za WAR odlučio iako je AoC još bio u igri... sad opet igram sretno WAR, doduše trial, za proljetne praznike planiram produžit pa da bar tih par dana mogu onak odigrat kak treba...
Na Cromu sam... ne dam nick, bolji su spojevi na slijepo. :)
Ne kažem ja sad da je sama igra superiornija drugim naslovima, ali borba je ono što prodaje igru, čak i sad nakon što su je navodno pojednostavnili tako da su skratili comboe i slično. Jednostavno je brutalna i fluidna, a da ne spominjem kako konačno stvarno imaš dojam da kontroliraš svog lika, a ne da samo čekaš kad će više auto attack dok ti se puni mana.
Iskreno, mene FFA nikad nije posebno privlačio zbog exploitanja i bagre koju prirodno privlači. Ovo što je Glass rekao, kad se vidiš na putu s nekim pa onih nekoliko sekundi u western stilu kad gledaš tko će prvi potegnuti sječivo drugom u glavu, to su dobri trenutci, ali konglomerati guildova kojima je cilj samo griefati uokolo, lowbie ekipa koja gangabanga više levele zbog nedorađenog murder sistema... to mi se ne sviđa i treba poraditi na tome. Endgame siege borbe su navodno OK sada, posebno jer su to u biti opsade gradova koje kontroliraju pojedine guilde.
ocke vidimo se na Cromu...
iskreno renger meni je stil borbe i opcenito svega u igri puno bolje nego na waru, war sam igrao oko 3 mjeseca i frend me nagovara da se vratim tamo al sam rekao nema sanse nakon svega sto su popravili u aoc-u igra puno bolje klizi nego prije... a da odigras jedno 4-5 dana i ti bi rekao zbogom waru... :P hehe :D
Ja pokušavam već 2 tjedna zamijenit s nekim moj WAR acc za AoC acc. Još ništa :(
Ako Mythic ovako nastavi biti će ti ga još teže zamijeniti.
e a kak se onda kontrolira sve to, al ranged combat, dakle kad pucaš strelom, jel je osnovni aim and shoot te opcija autoaima(tak je prije bilo ak se ne varam), il su i to promjenili?= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
heh vjerojatno jer trenutno igram na trial accu, al da se vratim na svog SWeja... ma ni isus me nebi odvojio :D
vidis s tom klasom nisam nikad igrao a nisam imao previse problema s njima, ja ti igram samo male classe mac ili toljaga xD
tako da ti sta god kzem ne bi mogao pomoc :P
Imaš klasičan auto aim sa 3 "napinjanja" (kao melee), ali možeš ući i u 1st person pogled i pucati. Naravno, Rangeri jedini imaju ranged comboe.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Meni samo nije jasno kako to da su Rangeri OP kroz polovicu igre jer je meni osobno ranged borba jako nespretna tamo.
Zato što imaju jako veliki burst damage i dovoljno CC-a da te drže na udaljenosti dok te napadaju, a uz to su rougue archtype pa vole i stealth.
Da, tek sam prije nekoliko dana primjetio... ali ajde, biti će bolje nakon 40. levela valjda.
7-day trial je došao... više na linku:
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/off ... urope.html
meh... baš mi se da skidat kolko več ima...
P.S. skidam ga..
P.P.S. ne kužim sad je to cjela igra na 14 mb, al upalio mi se onaj launcher i patcha mi igru :/
P.P.P.S. ovo mi se nekak sviđa, mogo bi odjebat WAR :S
Bitno da si dosad WAR uzdizao u nebesa, i nijedna ga igra nije bila dostojna... :P
Btw i ja skidam, da napokon probam AoC u DX10 :)
pa nije... ono je bio samo prvi dojam, ljep launcher i dobar slideshow u pozadini x)
ne kužim baš sistem AoCa... što prije nač guildu i kefinjat se s drugim guildama il šta :S