A kad će EU postati F2P više. Ne radi mi se novi account za aktivirati trial. :)
Printable View
A kad će EU postati F2P više. Ne radi mi se novi account za aktivirati trial. :)
Nije ti potreban trial na EU serveru, imaš Frii Kambek Vikend.
Većina misle da ce krajem mjeseca krenut f2p. I nije ti neka razlika izmedu fri trijala i f2p, osim sto nemos zasad koristit mail,a time ni auction house. Doduse, imamo rest xp bonus i monster play,sto necemo imati u f2p... :D
I da,kapetana na sve strane u breeu.
Evo,ponavljam, ja sam level 25 Elf Champion, nick je Wolfthir. Trenutacno sam u Lone landsu (koji je gušt skupit 15 questova,zaletit se u prvu utvrdu i pobit sve sto se mice, posto ti sve treba za questove,i onda jos to sve predat i poprodavat :D)
eo i ja na eldaru mozda ste sreli neke tamo bobo smrad kinship to su moji frendi hahah XD
Ah. Dobro za znati. :)= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Sad još samo skinuti client od 10GB. Issa ti.
Skinuto. Sad slijedi instalacija :yuck:
upravo instalirah,sad neznam s kojom classom da zapocnem :?
[quote=Arbiter of Change]Ah. Dobro za znati. :)= Citat =:
Izvorno postao "DJ Not Nice":1l7eudxx
Sad još samo skinuti client od 10GB. Issa ti.[/quote:1l7eudxx]
brzo se skida, meni je išlo oko 1400kbps, a inače imam brzinu nekih 400 xd
il je optima povečala brzine :/
I od drugih sa max adsl-om sam cuo da su imali j*backe brzine.
@Lucky- eh, ne znam sta inace igras, al preporucio bih ti guardiana ili minstrela. Guardian je tank, i nema ih puno okolo,tako da ces sigurno bit dobrodosao svugdje. Minstrel je healer/buffer, al ima i sasvim dobar ranged dps. Ak bas os, mos uzet i captaina, koji je melee, al ima dobar dps, moze buffat i moze healat malo (ima ih u bree-u ko govana :P)
na kraju sam se odlucio za Dwarf guardiana,tnx4help gaurnor
GDJE SE TREBA REGAT!??! :-x
np. Dwarf guardian je jako dobra kombinacija.
Evo,27. level. Mogo bih skocit nazad do ered luina, moram farmat tin i copper,pa usput pomoc vama njubovima :D
Nickove na sunce,molim
Misliš ovdje https://cogaccounts.codemasters.comS?
Regan sam, al mi klijent kaže incorrect pass, a logiram se normalno na sajt.
sumnjam da češ dobit lotro trial ako napraviš codemaster master acc, imaš tamo free trial na lotro eu i tamo napraviš >.>
@gaurnor, ja sam 43, mogo bi se vratit naučit pecat i usput pomoč tebi njubu i ostalim njubovima ^^
Jedva cekam... :roll:
Ne,dobro je napravio account, samo sto se free trial nekad nece aktivirat. Ovako,prvo se odlogiraj, pa idi na Community,pa forums, i vidjet ces kao jedan podforum da pise 14-days free trial. To stisni,i onda se ulogiraj
@Gaunror
Sve sam napravio, opet mi ne da da se logiram. :yuck:
Cek,u client ti neda?
Da.
tuži se csru il kak se zovu ovdje.... odi na support >.>
gilaina 33 hunt uda, uda, trcim okolo ne znam di da qvestam :rotfl:
Nisam pokontao ovu zadnju izjavu u cijelosti...
U vezi logina, pogledaj malo u forumu pod problemima, ni meni ni mnogim drugima nije bilo isprva radilo, pa ima mnogo tema o tom.
Koji je onda službeni server PCP-a na kraju?
Eldar valjda
Jeste, vec nas ima par, pa djabe sad se prebacivat...
Ajd,ko je krenio igrat?
Ja sam u procesu instalacije pa ćete me vidit onlajn za par sati.
btw Kolko je točno velik high texture pack ?
nekih 10gb
+ racunaj patchiranje nekih gigabajt,il nest...
traze se ljudi za kinship bobo smrad na eldaru hada da se mal zajebavamo :D
moj ign je rangerica, džaba me tellat jer nemogu replyat, to im je stvarno genijalna stvar, pa me samo inviteat ak uopče mogu u kin s trialom :/