Dabog da za inat tebi napravili port.
Printable View
Dabog da za inat tebi napravili port.
Lol bmk za priču u vesternima. Igrao bi se zbog atmosfere i napucavanja. Da sam si spojlao neki dobar film onda bi već plakao.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Boli i mene, samo hoću da naprave port :(.
Admir je rekao da ima neki info kako je već preko godinu dana neka closed beta za RDR na kompu.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
To vec dvije godine rade iako mi je malo cudno sta imas toliko testirati jednu sp igru, nije MMO
jebiga, valda se furaju na Blizz, 6 godina testiranja D3
Pa 6 godina patcheva i igra je tu.
no šalu na stranu, bilo kako bilo RDR bi bilo jako lijepo zaigrat na PCu ^^
Odustao od Shogun ekspanzije pošto takve igre zahtjevaju tonu vremena kojeg trenutno nemam pa se odlučio na instant iskustvo a.k.a. Rage. Prvi puta igram na PC-u i ono, kapa dolje Carmacku. Ne sjećam se kada sam zadnji puta igrao FPS koji je konstatno radio na 60 fps-ova bez ikakvih dropova, a da pritom izgleda vrlo dobro. Konzolitisa ima doduše na bacanje, no nema veze, zaboravim na to pored za promjenu odličnog AI-a iz kojeg proizlazi (pre)zabavan gameplay. Ako netko želi odraditi co-op misije, neka se javi. Igram uglavnom u večernjim satima.
Secret of Monkey Island, zaigrao opet i nekim čudom sam skužio stvari bez prohoda, sad sam pri kraju ova tri zadatka. Vidjet ćemo kako će biti dalje. Insult swordfighting je bio genijalan, i koji se vrag dogodio u onom dvorcu, mislio sam da se nešto zbugalo pa se igra počela sama igrati :pray:
Igrao bi ja co-op al skidam jos Max Payne 3 a RAGE je odmah iza njega po GB= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Nije bed, brijem da ću igrati ovo kroz cijeli prvi mjesec.
Kada skineš i ako budeš imaš volje za co-op, cimneš me na Steamu :)
Znači isplati se Rage za tih 5 eura koliko zna biti na akcijama?
Zabavna je igra u umjerenim dozama.
Posebice se isplati uzeti zbog co-opa koji je vgg.
Sleeping dogs?
Da.
Počeo Resident Evil 4.
U početku su mi kontrole bile trome i čudne i sve je djelovalo sporo, pogotovo nakon brze Dragon's Dogme.
Ali čim sam se naviknuo, sjetio sam se zašto je ovo najsavršeniji spoj TPS-a i avanture.
Jedini problem je što neznam hoću li je uspjeti završiti, jer je prestrašna.
Pogotovo dok mi viknu Cabrón!Si Te voy a matar!
Evo, još se tresem.
Kako ti to može bit strašno :(
Doduše, ja sam imao noćne more od AvP 2 i facehuggera.
Daj skuži sarkazam.
Ide mi na k.... kad neki seru kako su RE5 i RE6 loši jer nisu više strašni kao što je četvorka bila, a samo kaj se ne prasnem smijati na neke scene.
Jedino je ona šuma atmosferična. Ali je i močvara u RE5.
Kako da skužim sarkazam kad imaš gej avatar i gledaš ponije? Prirodno je da si uplašena pizda.
Uplašene pizde su oni koji ne gledaju ponije.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Vidiš:
rZR6juoGnnc
Sjebano.
Igram Far Cry 3: iako mi QTE idu na živce, karakterizacija je okej i doima se zabavnom igra. Dođoh sad na drugi otok, so far - 7/10.
Nema drugog otoka, sve je jedan otok.
Imaju 2 otoka: sjeverni i južni. Zapravo, koliko vidim ima više otoka, ali se igra odvija samo na ta dva. Mislim da miješaš otokSi otočje.
Aha. Onda sam vjerojatno preletio taj dio bez da sam zapravo shvatio da sam stigo na drugi otok :|
Zašto bi inače morao letit, ako nije drugi otok?