@Outmind
Far Cry,Half Life 2,Doom3 ?
Printable View
@Outmind
Far Cry,Half Life 2,Doom3 ?
Neka odigra Bulletstorm.
Hard Reset,Homefront,Call of Juarez.
Uvijek spreman pomoći!= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Pravi heroj foruma!
Painkilleri 8)
@Vedran - no comment, ali dobro si me sjetio da mu se jako svidio alien vs predator 2, te nolf2 za koji znam da obožavaš.
@Vedro - Igrao je sve 3 igre i bile su mu dobre. Novi far cry mu je bez veze jer "moraš ić po mapi i istraživat i te gluposti."
@Bartuc - vidiš, mogao bih mu to predložiti. Ne znam hoće li mu se svidjeti, ali reći ću mu nek si pogleda na jubitou.
@ vedro drugi put - možda bi mogao i hard reset, meni je bio ok. Coh 1 i 2 je igrao, isto mu je bilo dobro. Valja li ovaj novi išta? Homefront mu je bio tak-tak.
@Wannabeclone - iz nekog meni nepoznatog razloga nije volio painkiller... go figure.
Blood Dragon.
Ovaj video mu pusti!!! - SH0KH9F4He8
Quake 4,Singularity,Halo,Unreal Tournament,Red Faction.
Rainbow Six New Vegas
Aj sad ozbiljno. Najbolja pucačina koja sam odigrao u zadnje dvije-tri godine je bila DOOM 3 BFG. A zapravo je ista igra kao i onaj Doom 3 prije deset godina. Zašto, jer ideš i pucaš.
Danas su pucačine postale sve osim pucanja. Pa daj se tu šuljaj, tu pričaj s ovim, pa tu moraš voziti, pa tu odi po to i to, pa nadogradi lika, pa nadogradi oružje, pa odi u kurac.
Pucačine su postale sve osim pucanja. I zato ih ne igram.
Dobro, ovaj Darkness 2 mi se baš svidio. Iako ima sve ovo gore što ne valja s pucačinama.
Call of Juarez: Gunslinger,Sniper Ghost Warrior,Sniper Elite,Necrovision,Legendary,Crysis Warhead,Ubersoldier (I,II),Prey,F.E.A.R.,Pariah,Project Snowblind,Star Wars Republic Commando,Vivisector: Beast Within...
to je to,ne mogu se vise niceg drugog sjetiti... :D
Serious Sam 3
OK ljudovi, hvala vam svima na prijedlozima. Budem za sada probao sa novim juarezom pa ćemo vidjeti kako će to proći.
@kistra - legendary, vivisector i necrovision su smećasti, čak i njemu. Sniper elite mu je bio dobar, gw nije igrao. Fear je isto igrao, ne sjećam se kakav mu je bio. Red faction 1 je meni bio super, on je pak obožavao guerillu (ovaj najnoviji u podzemlju mu je bio bzvz). Halo je prešao svojedobno, ne sjećam se dojmova. Ostale ću proslijediti dalje.
Onda Nazi Sniper Elite?
Trebaju mi neke causal igre koje ne teze vise od 0.5 gige, bez mnogo pametovanja, samo pokrenes i igras.
upravo si opisao 95% indie igara...
Ja sam valjda igrao samo ovih 5% koje forsaju preloše priče.
Zna tko koju igru kojoj je radnja u 80-ima, a da nije Vice City ili Scarface?
Hotline Miami?
COD Black ops.
Audiosurf?= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Beathazard > Audiosurf
Spomenuo bi još Syndicate, koji nitko nije.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Priča je bezveze, ali napucavanje je zabavno.
Trazim neki must-play RPG ili FPS kojeg mogu igrati bez lagganja na ovoj konfi:
Intel Celeron 1.60 GHz
1gb RAM
Intel 915GM Express Chipset 96mb
Da, znam konfa je kurac, ali igra mi se nesto :(
Planescape: Torment
A lol
FPS:
Soldier of Fortune 1
No One Lives Forever
Return to Castle Wolfenstein
Half Life originalna trilogija
SIN
Quake 3 Arena i neki stari UT ako se pališ na takve igre...
RPG:
Baldur's Gate 2 + exp
Planescape Torment
Icewind Dale
Fallout 1-2
Fallout Tactics
Dark Souls.
Lol, tek sad vidim da je to Cupa napisao, a ja mu isto preporučio Planescape :D