-
Re: Koju igru trenutno igrate? [PC]
hahhaa, poznato. Ja isto moram otrkit svaki room jer moooožda baš u sljedećem ima neih itema ili healtha još, a onda zgineš ko idijot na glupostima xD
Jako jako zarazno, ja sam uspio prestat jer sam sve endinge otključo i vidio sve kaj se ima. E al sam tek sad DLC ugrabio nema dugo, sad sve ispočetka opet manje više :P
-
Blago vama, ja ne kužim foru u toj igri. Zaigrao par rundi i nakon desetak smrti mi se neda više igrati.
-
Mene je isto zarazila...zakon mi je što ima hrpa sadržaja i svaki put je sve drukčije posloženo...isto još nisam uspio doć do mame..poginuo na taman prije...
-
Baš zato je i zanimljivo jer je svaki playthrough poseban na svoj način. Imaš dana kad odmah dobiješ sve uber stvari, tipa 4 companiona, manje dmg, onaj bubble za imunity i misliš da si sad nedodirljiv i onda umreš zbog te samouvjerenosti. S druge strane pak ima dana kad doguraš daleko, a svaka karta koju dobiješ je loša, svaka pilula ti smanji neki stat itd.
@storm
Ako misliš na one šiljke na podu gdje je u sredini item njih možeš izbjeći uz malo spretnosti i sreće. Kroz svaki kut možeš proći bez ozljede, samo trebaš jako paziti.
Osobno niti ne pokušavam prolaziti kroz ona vrata što uzimaju health, ako negdje na mapi nemam srce za pokupiti viška.
I evo vam dva pro tipa :P.
Onaj secret room je u pravilu između tri zida. Znači ako na mapi imate područje koje je omeđeno s tri zida, vjerojatno je da je tamo secret room. Naravno da je često više takvih područja, ali barem znate gdje treba tražiti ako imate viška bombi.
U onim gambling sobama možete raznijeti one automate i onog lika koji premješta "šalice" i dobijete iteme.
-
Znači zid do secret rooma se može raznijet bombom? To mi se dogodilo jednom kad je ono zeleno đubre bacalo bombe i eksplozija me odbacila u tu sobu. Mislio sam da je bug neki.
-
Pa da, tako i je jedini način da dođeš do secret rooma. Na svakom lvlu ga imaš. Ako imaš item koji ti otkriva lokaciju, označen ti je sa znakom ?. Ako nemaš onda probaš ovako kak sam napisao.
-
Reprizirao oba KOTOR-a, još uvijek su :pray: :pray: :pray:
Sada igram Distant Worlds.
-
Machinari.... prešo ga već :(
-
Space Marine. Mnogo zabavno za sad. Priču ne kužim apsolutno ništa, but all is well!
-
GUN. Najbolja igra ikad jedino što je ubitačno teška na hard.
-
Gun sam kupio original. Kad sam pokušao ponovno odigrat prije 2 godine sakala mi je.
-
-
Ali igra kasnije i nije loša kad se iziđe iz one šume. Prvih pola sata je debilno napucavanje životinja po šumi i onaj parobrod.
-
To je tutorial koji traje 15 minuta.
-
-
O onoj koju Xero igra.
Kul je kad nabaviš nožinu pa skalpiraš bandite. I side misije su kul, osim onih stočarskih.
-
Pa dvaput smo napisali. GUN se zove. Inače najbolja igra ikad.
-
Guglao sam i izbacilo mi je samo neke flash igre pa sam odustao.
-
-
Tak je to kad djeca ne mogu igrat Red Dead Redemption pa misle da je Gun najbolja igra.
-
Jedino što RDR ima naspram GUNa je to što je duži i što je izašao relativno nedavno. Samo priča je već tisuću puta bolja bez Rockstarovih retardiranih socijalnih komentara. Da GUN 2 izađe ove godine to bi stvarno bila najbolja igra ikad. Ikad.
-
-
Imam taj GUN na Steamu, mogao bih ga odigrati nakon Max Paynea 3 od kojeg ionako ne ocekujem nesto. Gledam bas sad neki gameplay na yt, svakih par sekundi se zatrese ekran u duginim bojama sa bombasticnim captionsima tipa GUN, C4, MURDER, BETRAYAL. Treba odsjedit tih 3 sata cutscena
-
Ako preživiš prvih pola sata i najlošije TPS animacije ikad bit će ti gg. Sad se i meni igra.
-
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Dobar pokušaj.
Baš.
RDR jedna od najboljih igara ikad. Odličan gameplay, genijalna atmosfera, prejeben soundtrack.
Priča je gg, prezentacija je vrh.
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Imam taj GUN na Steamu, mogao bih ga odigrati nakon Max Paynea 3 od kojeg ionako ne ocekujem nesto. Gledam bas sad neki gameplay na yt, svakih par sekundi se zatrese ekran u duginim bojama sa bombasticnim captionsima tipa GUN, C4, MURDER, BETRAYAL. Treba odsjedit tih 3 sata cutscena
Max Payne 3 GOTY 2012
-
Sve to ima i GUN u nekima stvarima je čak i bolji, a izašao je 2005.
Max Payne 3 bi eventualno mogao bit film godine, ali ne može ni to jer je priča sranje.
-
Ako pod bolji misliš da je sve lošije onda da, slažem se.
-
Atmosfera je bolja. RDR se fura na nekakav realizam, a onda ti konj propade do pola u pijesak dok se ti napucavaš sa 17 bandita istovremeno. GUN je šageti western. Ne kažem sad da je bolja igra ipak je prestar da bude bolji, ali da je danas izašo s takvom tehnologijom koju imamo bio bi najbolja igra ikad. Ikad.
-
Nije mi baš jasan taj tvoj hejt prema Rockstaru.
Nisam igrao Gun, no RDR je jedna od najboljih igara koje sam odigrao. Ikad.
-
Ja sam si spojlao sve ako slučajno ne namjeravaju radit port :(