The Sands of Time jedini valja, ostali počnu smarat nakon 2 sata.
Onog crtanog nisam igrao.
Printable View
The Sands of Time jedini valja, ostali počnu smarat nakon 2 sata.
Onog crtanog nisam igrao.
Ona prva tri su bezgrešni.
A možda sam samo ja.
Drugi mi je dosadio nakon dva sata.
Trojka em je donjela lošiju grafiku, em se izgubio onaj bajkoviti osjećaj (dobro, još u dvojci). Ali dark prince je bio prenaporan. I previše QTE-a. I loše lokacije.
Trilogija je genijalna, na kraju prvog i na kraju trećeg nastavka mi uvijek dođe da suzu pustim :cry:
"Come, and I will tell you a tale like none you have ever heard." :pray: :pray:
Warrior Within mi je bio nešto najbolje ikad kad sam ga prvi put igrao. A igrao sam ga na nekom smeću od grafe tipa GeForce MX2 ili nešto tako u vrijeme izlaska igre i guštao svake sekunde.
Warrior Within previše backtrackinga, Two Thrones ovo što je rekao vrana.
Warrior Within spada u top 10 najgorih igara ikad.
:rotfl:
Istinu zbori, a ti se smiješ.
Može ga biti sram, tako se smijati čovjeku.
Kupio Darksiders. I to ne preko Steama, volim imati fizičku kopiju igre. Plus, ovako me je čak i jeftinije došlo. ^^
Jesi morao na stim registrirat i di si uzeo?
Poslije toga kupi PoP triologiju, vjerovatno je prodaju za kikiriki sada.
Jeste. Uzeo sam ja prije par godina Sands of Time i 2thrones za 50 kuna. Preuzeo je Sold Out ili tako nešto.
Treba Steam, uzeo u Tisak Mediji, also, pokupio par dobrih DVD-a, tamo na kraju reda ih sakre po 10kn. Čak je i dosta jeftina cijena multimedije kada ju usporedim sa dućanima u koje sam prije svraćao i čak dijelom Interneta. Nađe se. :D
EDIT: @Izgubljeni: E vidiš dobra ideja, stvarno ne bi imao ništa protiv da si popunim kolekciju sa PoP trilogijom, čak mi budi i stare uspomene.
Tisak se zna rješavati lagera po jeftinim cijenama. Ja sam pred dvije-tri godine uzeo Fallout, dvojku i Brotherhood za 10 kuna.
Ja sam isto prije priželjkivao nastavak, no možda je i bolje da ga nema jer igra ima genijalan kraj.= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
Jedino bih volio da je interakcija između princa i Elike bila uvjerljivija, jer baš i nisam previše mario za likove do samoga kraja.
"What is one grain of sand in the desert?"
"What is one grain of sand in the storm?"
Naježim se svaki puta kada vidim zadnju scenu. :)
Meni je taj Princ bio ok jedno 2 sata, taman koliko treba da vidiš sav gameplay.
Meni je svaka igra bila ok jedno 2 sata, taman koliko treba da vidiš sav gameplay.
Neznam ne sjećam se, davno sam ga igrao u vrijeme kad je izašao. Al znam da sam bio skeptičan prije nego sam ga zaigrao da bi na kraju ispala ok igra.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Trebao bih neku trkalicu, jel valja ovi novi Most Wanted?
Oke je ak voliš Burnout.
Nisam ni to igrao, jedino one neke stare za PS2, mislio sam ili taj NFS ili Paradise City probat.
Paradise City
Sjećam se da je jednom u PC Playu bila recenzija neke igre gdje neki lik umre pa razdjeli bogatstvo svojoj djeci/unucima/nećacima, pa se igrač natječe s ostalima u kupovanju nekih slika na aukcijama. Zna li tko kako se zove igra?'
zvuci kao the great art race
Ajme, sjećam se kad je to bilo u PCP
ja se secam iz sveta kompjutera
Molim pomoć u izboru igre za buraza. Naime, duši me već neko vrijeme da mu nabavim neku poštenu pcuačinu, a stvarno više nemam ideja. Par kriterija koje je naveo:
-Najbitnije je da je to "pravi" fps bez mnogo filozofiranja - ideš okolo, napucavaš se i napreduješ
Nije bitan setting, niti priča
-Nije bitno jesu li old school healthpackovi ili newfag health regeneration
-Može biti i starija igra, no novije bi bilo bolje.
Ne moram ni spominjati da je već odigrao sve codove, moh-ove, serious samove i slične igre. Jedna od najboljih igara ikada mu je soldier of fortune 2, pa možda nešto takvo. S druge strane, nije mu se svidio operation flashpoint.
Alien Colonial Marines i Duke Nukem Forever.