E, šta je s Limenkom? Jesu završili s renoviranjem? Zadnja tri puta sam bio prisiljen jesti u Sarajci na korzu jer je Limenka bila zatvorena zbog tih nekih renovacija= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Printable View
E, šta je s Limenkom? Jesu završili s renoviranjem? Zadnja tri puta sam bio prisiljen jesti u Sarajci na korzu jer je Limenka bila zatvorena zbog tih nekih renovacija= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Javi sledeci puta kad budes u blizini da odemo na trenutno najbolje,meni barem. A to je Play u trzom centru na Brcanskoj malti.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Limneka vise nije to TO. Renovirana je i sad lici na neku slasticarnu i onaj smek cevapa i one domacinske atmosfere je nestao iako je ukus mozda isti. Sarajka je manje vise ok.
Kad bi se su tuzlansku lepinu mogli ubacivati travnicki cevapi to bi bilo :pray: :pray: :pray:
Baš mi je žao, Limenka je bila pojam. :(
Nikad nisam bio u Playu, baš bi mogli nekad i otić tamo, javit ću ti se kad budem bio u Tuzli (za mjesec dana, sestrina svadba). Sarajka je super (meni) zato što je moj stari radio one starinske drvene stolove i plafon :D
Jeste Limenka je bila posebna,svi su tu volili jesti al eto,mladjim generacijama nije dovoljno moderna. Vidjet ces kad dodjes,slasticarna obicna. Play je odlican,unutar trznog centra je ali je sav u drvetu i ciglama,opustena atmosfera a cevapi vrhunski. Mali su prilicno al strasno ukusni i sto je najbitnije luk ide unutar lepine ma sta ti trazio :)
Javi se obavezno kad dodjes i da poslije cevapa odemo da nam vidis i Panonsko more,pardon jezero,pardon more... :)
Imali gdje u Zagrebu za pojesti tako dobre ćevape ?
Imaš u Velikoj Gorici Jadran, vlasnik je kupio recept od nekog Hercegovca za masu para, odlični ćevapi= Citat =:
Izvorno postao šcer od SAVE BAĆIĆA
Možda tebi, ali kod mene je tako da moram uzimat te neke tablete sve dok se ne stabilizira na skroz normalno, a kasnije nastavit s normalnom prehranom (original "zdrava" proširena na sve). Ne mogu govoriti unaprijed, ali mislim da neće bit ništa od jednih ćevapa.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Testiranje je u devetom mjesecu, može?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ofkors, uz nezaobilazni raid na stripoteke, fali mi Dylana podosta :(
Jesi siguran da si tamo u devetom? Ne bih se čudio da nas sudba rastavi.
A gle, idem u školu tamo, trebao bih biti u ZG u devetom.
Čistio sam memori kard i naletio na ovo :/
http://i.imgur.com/2l3WQ.jpg
Sick, jel još radiš u Iveti?
Di je ta slika bila dok su obrade bile aktualne :D :pray:
Da. Kak znaš :D?= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Ma napiso si to negdje, mislio sam te pitat jel ti šef možda Filip Divković, rođak mi je ovo ono
Takav ne radi u Iveti :/
+ meni je jedini šef Direktor ^^
A joj da, sori, dao je otkaz prije nekog vremena :)
true Bjelovarčanin!
tvrdo ili umri.
nema labavo
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...00449108_n.jpg
jedna s "jutarnje" kave xd
Macan.
Imaš do jaja kosu
:oops:
CRANK IT UP!
Barem 2 sata si pravu takvu frizuru.= Citat =:
Izvorno postao Azer
Ja bih imao takvu kosu da je perem.
Ja bi možda imo takvu kosu da nisam čelav.
Čelav si jer nisi prao kosu.
Piše se ćelav.
Lažeš.