Ako se dobro sjećam na svim je, pc, ps3 i 360.
Printable View
Ako se dobro sjećam na svim je, pc, ps3 i 360.
Hunted: The Demon's Forge.
E to je ta, hvala! :thumbs2:
Ali smeće je igra.
Je, loša je.
LOTR: WITN je zabavniji i bolji po pitanju gameplaya, ali nažalost, ima gamebreaking bugova.
Jedini gamebreaking bug co-op igara je igranje s tobom.
did, sta ti reko
Heh.
Nažalost, to nije jedini.
Fukken told!= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Dajte nešto dosta nasilno, "naturalističko", mračno, bolesno i/ili uznemirujuće.
The Suffering
Condemned
Manhunt= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
The Suffering je besplatan inace http://news.bigdownload.com/2008/09/25/ ... free-game/
Edit: ne radi download sa onog linka,pa sam nasao drugi http://www.shacknews.com/file/12350/the ... -free-game
hotline miami= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Call of Cthulhu
Tražim nešto tipa Darksiders. U biti planiram igrati Darksiders samo me zanima ima li išta slično što bi bilo bolje/zabavnije igrati prije.
Bolje nema, a toga tipa ti je Legacy of Kain serijal igara (Soul Reaver, Defiance). Možda Devil May Cry? Ako imaš konzolu onda valjda i God of War.
Sve je bolje od Darksidersa.
God of War serijal= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
Dante's Inferno
Conan 2007
Castlevania: Lords of Shadow
Devil May Cry serijal
Ninja Gaiden serijal
Bayonetta
Prince of Persia serijal
Legacy of Kain serijal
Garshasp serijal
...
To bi ja svrstao pod taj žanr. Neke su bolje, neke lošije. Ima ih sigurno još.
Problem je što su neke samo za konzole.
Conan 2007 saka, Garshasp je dosada.
Hvala, ajd neće biti dosadno idućih dana. ^^
To su poor man's God of War-i.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Meni je bio Conan ok kratka zabava, no ništa što se može mjeriti uz bolje naslove tog žanra.
Prince of Persia serijal je nešto najbolje ikad.
Osim zadnjeg koji je skoro neigriv.
Ako misliš na Forgotten Sands onda da, iako meni nije toliko loš bio, onako za jedanput odigrat i nikad više. Dok sam triologiju prošao bezbroj puta. Al da se nemože mjerti s ostatkom to da.
Da, taj. Monotona borba me skroz ubila u pojam. Jedva sam se prisilio da završim. Trik s vodom je bio cool 10 minuta i to je bilo to.
Volio bih jedino vidjet nastavak onog fantasy princa ili šta li već, ako se ne varam završio je cliffhangerom, a ima potencijala za dobar nastavak ionako je taj fantasy bio pun mana inače bi bio dobra igra.
Kak sam čuo, na konzolama taj fantasy Prince ima kraj u obliku DLC-a.
Ne bih znao. Igrao sam PC verziju, ne posjedujem PS3/X360.
Šteta što su Forgotten Sands radili samo zato jer je i film pararelno izlazio pa su onda nešto bezveze sklepali.
Novi pop je bio gori svakim nastavkom, Two Thrones odbijam preći.