Alice in Wonderland Review
Prosjek...al pogledat ću kad dođe na dvd.
Printable View
Alice in Wonderland Review
Prosjek...al pogledat ću kad dođe na dvd.
Upravo završio 4+ satni maraton Harry Pottera. Prvo odgledao The Half-Blood Prince-a nakon toga i The Prisoner of Azkaban. Oba su odlična, mada mi je šestica za nijansu bolja od TPOA.
The Half-Blood Prince- 10/10
The Prisoner of Azkaban- 8/10
@Aral: Ocjena je slična i na Rotten Tomatoesu, šteta, film na kraju ispade prosjek.
Ne bi se složio da je šestica najbolja...daleko od toga...po meni su treći i četvrti dio najbolji u serijalu...petica je najveći fail...ostali su dobri..ni loši ni odlični...
Pa koliko su god svi filmovi losi sestica se toliko istice da je to nevjerovatno, jedan od najgorih filmova ikad snimljenih bez ijedne svijetle tocke, jedna jedina scena u cilom filmu je dobro odradjena. Neznam na koji nacin moras gledati film i sta viditi u njemu da bi dao filmu ocjenu 10/10, bez obzira koliko neko moze biti napaljen na Emmu Watson to jednostavno nema nikakvog smisla. Taj film kad sam gledao nakon pola sata sam zaboravio da sam ga gledao, morao sam pretrazivat filmove da se sjetim koji je bio, jedino sto sam se sjecao da je bio uzasno glup. Ali stvarno sta si ti u tome filmu vidio za takvu pohvalu, da si nekom drugom Harry Potter filmu dao takvu ocjenu mozda bih mogao shvatiti, bio bi suludi fan, ali sestom filmu koji ubija sve ono dobro sto jedan film treba biti, to neshvacam.
Svaka rijec na svom mjestu.
Istina, nikakva gluma, loša radnja, loša akcija. Čitav film je ispao strašno površno. A da ne pričam koliko je film ljigav otkako su glumci odrasli :yuck: Prva 2 nastavka su imali šarma pošto si ih mogao svrstati u dječje filmove, ali iza toga kvaliteta eksponencijalno pada.
Potpis na Bartuca. Prvi mi je bio genijalan kao jedan obiteljski film, pun magije i istraživanja koje će i odraslu osobu bez problema držat prikovanu uz naslonjač. Kod drugog sam imao blagi deja vu osjećaj, no bio je gledljiv, iako u skoro svakom segmentu lošiji od predhodnika. Ovi ostali... :yuck: (s tim da zadnjeg nisam gledao, ni ne namjeravam).
Harry Potter...naježim se na samu pomisao da bi i trailer vidio od toga...brrrr :scared:
Niste shvatili. Zadnji film je loš jer se fokusirao na nepotrebnu dramu između likova koja je svakom normalnom čeljadetu očita, čak i na štetu toga da su izbacili akcijske scene (nisam nikada mislio da ću navijati za njih) koje su bile kao stvorene za film. Jednostavno, kroz film se praktički ništa ne događa već gledaš naporan slice-of-life do zadnjih 30 minuta gdje se dogodi sva osakaćena akcija.
Fail scenarista, eto što je zadnji film.
Nešto sam čuo da je to tako pošto šesti nastavak predstavlja uvod u zadnja 2 nastavka :D
Samo prva 2 valjaju.
Ja nisam pogledao ni jedan.Pokušao u par navrata ali svaki puta odusatao nakon 20 minuta.Filmovi su teška dosada.
The Fourth Kind
Dosta dobar film. Bilo bi mi draže da nisu mješali film sa "dokumentarcem".
Ali gluma je dobra, izvedba je dobra, užitak je ok. Vrijedi pogledat. Zanimljiv film.
28 Weeks Later
Standard zombie priča ali ima bolju atmosferu nego Resident Evil.
Soundtrack je fenomenalan.
Prvi dio mi je ipak bio bolji.
= Citat =:
Izvorno postao gothic45
to nije zombi film...
Šesti je meni najbolji nakon prvog i drugog dijela. Imam drugačije kriterije od vas i samim time i drugačije gledam film. Prije svega Yates je odlično odradio film, njegov posao je vrhunski odrađen i za nijansu bolje od prethodnika (peti nisam gledao i ne mogu komentarisati, no ostale jesam pogledao). Po prvi put u tom aspektu, film je odlično urađen, par dijelova filma je tako odlično urađeno da je zasigurno utjecalo na ocjenu filma. Drugo, efekti su spektakularni, zaista i čine još jedan važan čimbenik za ocjenu filma. Gluma je sa druge strane, ok i Watson i Grint su standardno dobri dok je Radcliffe na momente izgledao nekako uštogljeno, kao da ne zna šta da uradi, i to mi je zasmetalo. Da je film definitivno vrijedan gledanja jeste, da je za desetku, pa i nije no ako gledamo ostale filmove u serijalu (osim jedinice i dvice), The Half-Blood Prince je zasigurno najbolje ispao i upravo zato mi je film za 10. Ističe se iznad prethodnika i konačno izgleda onako kako bi Harry Potter i trebao izgledati.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Ovaj dio o Watson neću ni komentirati, čisto da zaobiđem provociranje i sranje.
Pa to je film po knjizi relativno mracne atmosfere s podosta akcije, jednostavno nemoze biti bolje predispozicije za film, ali u filmu nema akcije, nesjecam se nijedne prave scene borbe, a ocekivala se velika, epic borba u dvorcu. Radcliff me iritira svojom samom pojavom, ali bez obzira na to koliko god mi je u prva 2 film odlicno pasao za ulogu ode je ocito slava mu u glavu udarila, a moguce da je i los scenarij i sl. problem, ali stvarno je slabo odglumljeno, druga 2 glavna glumca su bila relativno dobra, recimo nema ih potrebe previse kritizirati, ali zato Dumbledore, jednostavno je ono najgora moguca gluma Dumbledorea, nikakav dojam mocnog ekscentricnog starca s previse godina, vec nekog umisljenog debila, od prve scena u film s njime jedva cekas kad ce umrijeti, i nikako docekati, treba mnogo volje da se ne premotaju scene di se on pojavljuje, ocajan izbog glumca za tako vaznu ulogu. I onda specijali efekti, s obzirom na to da su skoro svu borbu izbacili iz filma moze se reci da je dobro, ali mnogi filmovi imaju dobre i bolje efekte, mislim uzmi Transformerse, ali to ih necini dobrim filmom, tako da to netreba biti razlog za vecu ocjenu, mozda za manju s obzirom kako su tolike tehnicke/tehnoloske mogucnosti slabo iskoristili. Ma ja pokusavam biti sto objektivniji, Harry Potter su knjige koje su me vise-manje privukle knjizevnosti kad sam bia dite, stoga kad vidim vako losu ekranizaciju tesko mi padne.
PS. Jedina svjetla tocka je kada Ron popije ljubavni otrov, odlicno odglumnjena i osmisljena scena, ostalno nista.
haha
Koliko je boljie 28weeks later dok ne gledaš na to kao zombie film. Puno je originalniji. Još je zanimljiviji na činjenici da je takvo nešto postojalo. zaraza bijesnila preko zraka, ali je odma izolirana i istrijebljena (U nekom rudniku šišmiši prenjeli ja mislim, ne sječam se najbolje). Ali može se ponovit. Ovako bi to izgledalo da se masovno proširi.
Nisu prenijeli šišmiši nego aktivisti za prava životinja koji su oslobodili majmune iz laboratorija i pritom se zarazili .
Nije film o zombijima ali se može gledati kao zombi film.Po meni najbolji film takve vrste , mislim na prvi dio.
Je tko gledao onaj film o Johniju Cashu sinoć na HRTu,baš je dobar film.
najbolji. al išao sam van pa nisam gledao, a dvd mi trza :(
mortal kombat
:pray:
Ponovno pogledao A History of Violence.
http://www.imagesforme.com/upload/c02d1c2b.jpg
Odlican film, odlican! 9/10. Stari majstor Cronenberg.
Mortal Kombat
Đizs. Bome sam pljuvao po ovom filmu, ali nakon ponovnog gledanja mogu reći da sam shvatio koncept "toliko loše da je dobro". :)
Strašan treš.
"To win your next match, use the element which brings life!"
*prosvjetljenje*
"Water!"
Meni taj film stvara toliku tjeskobu da je to strasno.......kao da mi je neka tezina u plucima.= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Ne znam zasto je to tako, i u vecini Coronenbergovih filmova koje sam gledao.
Ovo mi je bas napad na zivce.
devedesete <3= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Alice in Wonderland
meh, obožavam burtona, ali ovo je bezveze
5/10
http://dvdmedia.ign.com/dvd/image/ar...35551_640w.jpg
Dead Space Downfall
Vgg, posebice sto sam ga maloprije pogledao.
Ahaahah najbolja scena u mortal combat kad šu sang dojde do katana di je reptil onaj i počne pričat; katana je najopasnija protivnica, reptilu moj, pazi na nju. On se odkameni i odtrči. Kako glupo !!!! ahahahahaha
Bourne Supremacy
Dobar nastavak, sa malo predugim akcijskim scenama.
Priča mi se sviđa, ali minus ide završnoj automobilskoj potjeri s onim tipom...
Nešto između sedam i osam, ali zasad 7/10, dok ne pogledam treći.
Inače, prvi mi je bolji.
A History of Violence
Što reći o ovome. Ima neku atmosferu, par dobrih scena, ideju, dobre glumce.
Bilo bi sedam, ali zbog onih glupih i nepotrebnih scena seksa, 6/10.
New Moon
http://buffalosfire.com/wp-content/u.../new-moon1.jpg
Nikad više pijan neću birati i gledati filmove, nikad!!!!
da, bolji je kad si trijezan :D
da, film je toliko glup da niti kad si mrtav pijan nije smiješan a kamoli zabavan :D
Samo mi je uništio raspoloženje!
Ice Age 3 - solidan crtić, ne znam što ga tolko hvale jer meni i nije nešto previše dobar... 7/10
Big Fish :cry:
nemam riječi za taj film, jednostavno je predobar
Capitalism: A Love Story
:thumbs2:
Znao sam da kapitalizam propada ali nisam znao da je već propao :D . Američki piloti putničkih aviona svedeni na vozače autobusa...pilotkinje koje dodatno konobare kako bi preživjele , piloti koji su mjesecima umjesto plaće dobivali bonove za hranu , radnici koji zauzimaju tvornice kako bi dobili neisplaćenu plaću , masovno protjerivanje dužnika iz "njihovih" kuća...ode sve u :toilet: .
Pogledajte film...dobar je.
Meni je mozda i najbolji od sva 3, a tu je negdi na razni prvog, ali puno vise je vjeverice i njegova ljubavna prica su odlicni, pravo :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Napoleon Dinamite
Odlična komedija - 8/10
http://www.imdb.com/title/tt0374900/
Old School
Jedan od najboljih filmova što sam gledao - 9/10
http://www.imdb.com/title/tt0302886/
Strange Wilderness
Ništa posebno, propali pokušaj da bude komedija - 5/10
http://www.imdb.com/title/tt0489282/