Nana
http://madisoncomedy.com/images/come...randma_lee.jpg
Printable View
Menta ili metvica ili nana!!!
Ja je znam kao nana!
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6185225_n.jpg
Sad ću jedan fap za ovo :pray:
10000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Iako je ona bolja u čaju, mislim da je nisam dosad pio kao sok
Čestitke Flander :pray:
Jednog dana cu i ja 10000..lol ocu vraga XD
4 godine mi je trebalo xD
Hellboyu je trebalo 4 minute ^^
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooo
You ruined it :'(
Spoznao sam da su igrači u našem SF Roleplayu nešto manje aktivni. Ako ima zainteresiranih igralaca koji se nisu usudili krenuti ispočetka, možete napraviti likove u OOC temi i negdje ćemo vas ubaciti u priču.
http://img191.imageshack.us/img191/3429/spoznao.jpg
Lijepa brojka!
Filmovi ih taman navršili 666.
Da ću spavat vani ak se ne operem.
Da mi se neda spat
Da neću dobiti lovu za tablet ako ne predam radioničke vježbe do petka, sutra ne idem u školu a u četvrtak nema nastave XD
Imat ću 2 iz hrvackog.
Ak te cini sretnijim 80% srednje i osnovne sam imo 2 iz hrvatskog= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Da sam nepopravljiva dobricina. A dobricine na kraju najcesce izvise.
Nema tu pomoci...
Da je Rainmeter dosta zanimljv, pogotovo ako mu se posveti nešto vremena :D
Spoznao sam da sa cvikerima zgledam kao cura.
Ja bi ih onda nosio samo po kuhinji.
Mogu birat to ili vid koji je u kurcu, ozbiljno mislim o tome da ih skinem kad me nitko ne vidi.
A da probaš s kontaktnim lećama?
[Ili, ako imaš para, laserskom operacijom. :P ]
Ja također s naočalama izgledam nešto ženskastije, ali što se može. Otići ću na operaciju jednog dana, pretpostavljam. Iako bi u jednu ruku volio odmah nabaviti leće, bezveze mi je što bi u tri godine na iste potrošio dovoljno da platim spomenutu operaciju.
On topic, spoznah da je ono što je počelo kao usputno zafrkavanje mog mačka, prešlo u spontanu radnju te sada moja stara izluđuje dok ja u random trenutcima mijaučem po kući. :)
Ja mislim da neću ići nikad na lasersku operaciju jer nisam baš siguran koliko je to dobro. Ono što ti naprave na toj operaciji je da ti laserski "isturpijaju" rožnicu sa stražnje strane tako da ti se svjetlost bolje fokusira.
Postoje nekakve vježbe za skidanje dioptrije, ali to treba vježbat redovito i minimalno nosit naočale.
Ma ovo je kriva astigmatizam ak se ne varam (mrzim maminu familiju).
Spoznao sam da je na ovoj temi Spam Party, pa riješio da se i ja pridružim žurci...
Uglavnom, imam neke turbo skupe Police cvike (kakve nosi Antonio Banderas) i jako malu dioptriju. Nosim ih jako rijetko, jer dobro vidim i bez njih, ali ipak mrvu bolje s njima. Nemam potrebu i naviku nositi naočale, a doktor mi kakaraka da mi je dioptrija too small za leće. Kaj da delam pajdaši? Helpujte mi pliz!
Nosi ih još manje. Najbolji savjet koji ti mogu dat.
Spoznao sam da postoji jedinka koja egzistenzira uglavnom u JEDNOJ temi na cijelome forumu, korisnik broji preko 700 postova. Jebeno.
Tema je "Potraga za pjesmama...".
Da, dok ti oči ne odu totalno u kurac. Misliš da ti se neće povećati dioptrija ako ih stalno tako naprežeš?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon