hrvatska, sta ti je tu sumnjivo?
isto ko sto je macao slucajno izgorio na jarunu...
Printable View
hrvatska, sta ti je tu sumnjivo?
isto ko sto je macao slucajno izgorio na jarunu...
jbt tek sad ovo vidim...= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
mogu ih i ovdje gledat na bazenu (a uglavnom su i bolje jer je debelim ženskama vecinom bad dolazit), a tak i tak se ne volim kupat u bazenu/moru.. toplice su mi više awesome.
A za more ne vrijedi to za debele ženske?
Ahah, bazeni i toplice :)
pa mozda domace da, but turistkinje not giving a fuck. whatsoever, ne volim se kupat u moru jer onda moram odmah pod neki tuš jer me nervira ona sol. odem na more 10 dana, okupam se 3 put. a i ko da ste vi domaci 24/7. dalmatinci najvece cicije za sunce.
http://i45.tinypic.com/hweno6.jpg
Tko ga prepozna bez varanja na facebooku, +10.
Kasparov
E, sad kad si vidio u GMK :)
Nope, vidio sam na tv-u da je bio
Ti njega diraš. On tebe ne dira.
A kako sam mu tek uletio. On se slikao s nekom random djecom i ja sam uskočio i fizički mu okrenuo tijelo i pokazao na kameru :)
Prisilio sam ga da se slika :)
Ajde, bar se obadvojica ne smiješite ko da ste najbolji prijatelji.
ahah
taki sam ti ja :wink:
Maloki double.
Pusti ti njih Mirko oni su ljubomorni. Dalmatinci su arijska rasa.
Trebao si doć i ti, puši mater :(
Chevap je očito ozdravio. Hoćeš li sad priznati da nisi nikad jeo prave ćevape?
Seratore, imam Chronovu bolest i u srijedu izlazim. Neću barem dva mjeseca jest išta takvo :(
Definiraj "pravi ćevap". Šta s ovim što sam dosad jeo, nisu materijalni ili ne egzistiraju?
Ne 2 mjeseca neg vise nikad neces jest takvo sta ak mislis pazit na zdravlje
Mda, kad mi prođe prva terapija smijem jest sve, sranje ili ne. Ako se i dalje držim umjerenosti onda mi ne može nitko ništa :P
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Pa ti sad jedi pancetu. (Btw nisam dobio one slike na mob, sad sam te mogao ucjenjivati)= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
https://twitter.com/dzi93/status/227171 ... 52/photo/1
with my same-shirt homie.
LIJEVI SAM JA :0
dobar vikend je dobar.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...84195084_n.jpg= Citat =:
Evo ti stol pun pravih cevapa. :D
>pravi ćevapi
>beštek
>manjak ajvara, kajmaka i piva
>pommes
ishygddt.jpg
Lijepo, al ne privlači me baš sad. Kad mi bude bolje, idu opasno dobre kombinacije obroka svaki dan - min. 2 kuhana obroka (npr.) i na to sve ćevapi, kakva panceta ili sl...
I jehbote ne mogu vjerovat da sam prošlo ljeto imao oko 100, a sad 80 kg :( Chupa još sam ti dužan, I do not forget.
sve je dobro, ali ajvara KRONIČNO fali!
Ne zabotavite čvrsti jogurt. Ćevapi u Sarajci + čvrsti jogurt su epic win.
Ajvar smo tu prestali trazit, jer je odvratan. Sladak i nikakav. Ja sam uzeo cevape u kajmaku (gore lijevo) za marku vise, nema boljeg.
Nope, Chron mi je dijagnosticiran prije 6 mjeseci i dalje nesmijem jest nista "ozbiljnije", inace odma problemi nastaju= Citat =:
Zovem vas sve u Tuzlu da probate PRAVE cevape 8)