Ona je već došla u kina ali nisam vidio najavu niti trailer, tako da nemam mišljenje. Morao bi pogledati trailer da vidim otprilike kako izgleda. Piše da je u 3D-u...
Printable View
Ona je već došla u kina ali nisam vidio najavu niti trailer, tako da nemam mišljenje. Morao bi pogledati trailer da vidim otprilike kako izgleda. Piše da je u 3D-u...
Burton, Depp, nemaš kaj razmišljati. Film je hit očeš - nećeš :D
To je jedan od onih must see
Pa i ne baš. Iako je Depp dobar glumac u zadnje vrijeme su mu svi filmovi na isti fazon, pritome mislim uvijek neka tupa faca i glupe fraze, sa ili bez šminke.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
P.S. Zar sam ja jedini koji planira ići na From Paris With Love?
Taj isto imam u planu pogledati, trailer izgleda odlicno.
A za Alice, pa mislim, nadam se da nece failat, inace izgleda da bi mogao biti odlican film.
Big 10/10
http://www.lovefilm.com/lovefilm/ima...4713-large.jpg
S obzirom da mi je to bio najdraži film u djetinjstvu, potpuno sam subjektivan s objektivnom ocjenom.
Btw, Alice će failati jako. Čini se kao još jedna Willy Wonka iz Burtonove tvornice usiljene morbidnosti. Zanimljiv samo tinejdžericama koje briju na Nightwish i slične gluparije.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
agreed :pray:
The Lovely Bones - 6,5/10
Mislio sam da će rulat. Ne rula. Uglavnom dobro zamišljeno (valjda), ali loše izvedeno. To na kaj se film fura uopće nije bitno ni povezano s glavnom radnjom previše... ovo je jedini film u zadnjih par godina za vrijeme kojeg sam zadremal :/
Men Who Stare At Goats - 6/10
Neke scene su predobre, glumci su predobri... Nešto fali filmu i to veliko nešto. Malo je dosadnjikav film. Ideja rula.
The Box - 5/10
Loše.
Baš smo buntovni, a? :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Inače sad kad sam u zadnjih par tjedana pogledal većinu Burtonovih filmova izgubil sam volju za gledanjem ostalih. Demit!
Naravno da jesi, jer su svi na isti kalup i bez trunke mašte.
Ona scena posli sexa kad ide na posa mi je prelegendarna :).= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Naj scena:
Loša kvaliteta, al se čuje bar.
Ne, malo sam se krivo izrazil, izgubil sam volju za ostalim ne-Burtonovim filmovima jer mi fali ta mračna atmosfera i mašta koju imaju Burtonovi filmovi.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kaj ti je?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pa po traileru izgleda kao vrlo kvalitetna avantura u stilu PotC, a ne neka Bollova sprdačina.
Možda ne uspiju prenjeti priču, ali u efektima i borbama ćemo sigurno uživati (i u glavnoj glumici :) ).
Meni isto izgleda zabavno i razigrano, pravi ljetni kino hit.
Jedino što Jake izgleda izgubljeno u toj ulozi. Donnie Darko koji je obukao sandale i krenuo u pustinju. Preloš glumac.
Nije obukao sandale. Nije htio.
Zakaj ti je loš glumac.Pogledaj si ako nisi Brothers , Zodiac ,Jarhead ,Brokeback Mountain , The Day After Tomorrow...po meni sve odlično odglumljeno.
Meni se također ne čini kao trash ali dosta ljudi je komentiralo da očekuju trashast film. Zato takav komentar. Ja ga jedva čekam pošto jednostavno OBOŽAVAM PoP trilogiju. Baš me zanima kakav će biti film, efekti i parkour izgledaju fenomenalno, a ostalo ćemo da vidimo.
Wat? Kakve veze ima njegova uloga u Donnie Darku s ovom ulogom?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
A za lošost.. Eto meni nije loš.
Sve gledao osim prvog.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ima glupavu facu. Kao da nije tu, već u nekom svom svijetu.
Ja nisam tog glumca nigdje vidio, ali ovdje mi izgleda dosta uvjerljivo.
Mislim, pogledajte Hitmana, ili nešto.
Ovo će biti najkvalitetniji film prema igri.
Vjerojatno neće sadržavati mračne elemente iz Warrior Within (ipak je to Disney), no zabava je zagarantirana.
I sigurno se neće svidjeti onima koji gledaju ozbiljnije filmove, no njima se ne sviđa niti igra.
A mi ostali se ne moramo previše brinuti.
Hachiko: A Dog's Story
Jako dobar film prema istinitom događaju, priča o psu i njegovoj povezanosti sa vlasnikom. Odličan i emotivan film sa legendarnim psom. :)
http://www.imdb.com/title/tt1028532/
http://2.bp.blogspot.com/_z4PHzwTy93...d+Poster+2.jpg
Pogledao opet.
Remek-djelo koje je trebalo potrajati još barem 10 min :D
10.5/10
Transformers 2 - Revenge Of The Fallen
Daj koji qratz je to? :(
Film sam mislio ugasiti nakon prvi par minuta, tj onih retardiranih scena eksplozija, unistavanja cega vec, popracenih sa scenama retardiranog "humora" al rekoh ajde, tek je poceo, mozda jos ima nade.
I onda scena sa Megan Fox na motoru i jbni Green Day svira u pozadini (onaj zadnji single :()
Rekoh gasi to, idem gledat nešt pametnije.
Cesto mislim da Hollywood zaposljava neke glumce po principu "ajd' daj i njemu/njoj nesto da radi, samo da ne stoji tu bezveze"
To bi objasnilo pojavu i bezrazloznu popularnost Steve Carella, Megan Fox, Gerald Butlera i njima slicnih...
Barem neće biti Megan u rećem dijelu :)
Hebo je onaj njen palac :D
OH, NE! ZAŠTO!?= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Hoće, veže je ugovor da mora odraditi čitavu trilogiju.
Transformers = megaepic. Jedva čekam treći nastavak, i hoćemo moar fajtova, robota i svega ostalog!
Vanishing Point (1971)
http://www.imagesforme.com/upload/2e28f032.jpg
Kultni film koji možda i ne zaslužuje taj status.Pogledao ga po prvi puta .Film o dobroćudnom manijaku ceste čiji motivi nisu jasni .Film o bijelom američkom smeću koje sreće na svom putu te film o ludim sedamdesetima .Na trenutke briljira i ima dobar kraj ali dobar dio filma izgleda amaterski slično kao i Mad Max 1 koji je za klasu siroviji i bolji .
8/10
The Road - 8,5/10
Super je film..
= Citat =:
Izvorno postao Aral
I ja se veselim nastavku.Samo neka se ograniče na dva sata trajanja.Preko toga je nepotrebno.Najbolji primjer je sapunica od filma 2012. Da su film napravili maksimalno dva sata dugačkim bio bi barem 20% bolji.
Kako svi gledaju The Road kada izlazi u kina tek krajem petog mjeseca xD
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Meni je donila roda ;)
Fix'd.= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Dosadno mi :(
[quote=The Boz]OH, NE! ZAŠTO!?[/quote:23r3vhbb]= Citat =:
Izvorno postao "Aerial_51":23r3vhbb
Ah, fuck, nvm, čini se da su se opak pomirili :(
Eto je i u trećem...
Upravo odgledao po prvi put. Film je pregenijalan. :pray: Woody i Murray :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Leaves of Grass
http://www.empiremovies.com/_word_pr...ss-480x708.jpg
The lives of two identical twins, one an Ivy League philosophy professor, the other a small-time and brilliant marijuana grower, intertwine when the professor is lured back to his Oklahoma hometown for a doomed scheme against a local drug lord.
6.5/10
solidan film, ali nije ostavio neki veliki dojam
Vampire Assistant
Uglavnom,imam dojam da su htjeli snimiti nešto kao "horror za djecu".Zvuči smiješno,ali istinito je.Izbačene su brutalnije scene,čak i Vukodlak izgleda nekako "nježnije" xD
Vrijedi pogledati.