Vratio se s instrukcija. Imam jeben osjecaj da cu sutra past usmeni iz matise. :(
Printable View
Vratio se s instrukcija. Imam jeben osjecaj da cu sutra past usmeni iz matise. :(
J**ote škola i školstvo i profesori i sve što ima veze s time
+1= Citat =:
Izvorno postao Cookie monsta
Za mene škole nema dok ima zime.
idem na wc..guess how that feels :D
Ovisi. Jel meko il tvrdo?
Čovječe idem sa treninga i u tramvaju se na prozore navato mraz, sutra najavljuju novi snijeg i još veće hladnoće, oću sunce i ženske u tajicama :(
kako god da je olakšavajuće haha= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Igram Digimon World 2. Nisam ovo odigro otkad mi je sestra PS razvalila. Heh,good times.
I drink to that :)= Citat =:
Izvorno postao Cookie monsta
Štoviše rađe u uskim minicama :)
Igram dow1 sa sonicom i xerom. Brijem da ce mi oci ispasti.
Dosadno mi.
Anon friend told me to upload this...
ACTA će biti zaustavljena, nećete uspjeti..
u mad presidente Ivo?
WE HAKTIVISTS NAO
WE HAV LEGYUUN
WE DON'T FORGIVEE
WE FORGET
CUZ WE NO REMEMBER
we frum 4chan /b/
.....
.....
jebo me isus ako nebi bio sretan da ova acta prođe, da nemoram čitat ovakva sranja
Neznam jel me više iritira kad gledam po vijestima one "INTERNETI SU SLOBODNA ZEMLJA HURRR" tipove koji pripadaju svakom stereotipu starije generacije o mlađoj ili činjenica da ih je 99% imalo isprintane Guy Fawks maske, prokleti pezenti neće ni pljunit lovu za to, kako da se očekuje neki uspjeh.
A o činjenici da su se ustrtarili poziva u Ministarstvo da i ne pričam.
Jedna ženska koja je govorila na teveu je doslovno flomasterima nacrtala Guy Fawkes facu na komadu papira :pray:
Odvratan dan, baš ono
Zbrijemo cijeli dan i na razrednicu naletimo, pa wtf. I još sad ako ne uspijem to opravdat ukor jebeni imam
Youtube neuobičajeno brz danas, uživam u 720p like a boss.
Danas bio drugi rok matiše, pismeni. Takve zadatke sto nam je dala, u 3 grupe koje su na vjezbama, pola zadataka nije obradjeno. Skupio 25/60 bodova. Cu da idem na konzultacije da joj objasnim par stvari.
Ja danas položio matematiku 8)= Citat =:
Izvorno postao Carp
Sad učim teoriju za usmeni...
Ma polozio sam prvi rok pismeni, i na usmenom nas sve porusi. I sad sam opet morao pisat pismeni, koji je bio 4 puta tezi od prvog. Makes perfect sense.
Tako je meni sad iz fizike. Nije ti to nista novo.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ma znam, ali nema jebene logike. Ajde da svi pisu pismeni, ali ne, pisu samo oni koji su imali izmedju 30 i 40 bodova. Apsolutnog smisla nema.
Baka mi poklonila laptop za rodjendan. Polovni al ipak laptop. HP 4510s. Fuck yeah
Dolazi muž kući i kaže ženi:
- Evo draga, kupio sam ti aspirin.
- Šta će mi aspirin, pa ne boli me glava.
- E tu sam te čekao... Skidaj se!
De mi prodaj baku= Citat =:
Izvorno postao Feanor
preplavili me osećaji
Grandma lama ding dong
Baka i ujo kombinirano. :) Uglavnom priča je ovakva. Ujo je dobio lap od šefa, a kako ga nije koristio, a mislio ga je dati svojoj kćeri (kojoj bi to bio facebook machine) baka ga je na*ebala da ga poklone meni(kao za faks). Weeehaa.
:|= Citat =:
Izvorno postao Feanor