Ali Kutina ima i KTC!
Printable View
Ali Kutina ima i KTC!
I Lidl...
Koliko znaš o Kutini, rekao bi čovjek da si malo-malo tamo. A da se javiš koji put pa da odemo na pivu/kavu?
kako ovo gej zvuci
Jel mi vjeruješ da sam zadnji put bio kad smo se vidjeli? :(= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
Možda.
totalno je nigdje.. predaleko dalmošima s foruma (ako ih ima) da dođu na jednu noć i predaleko normalnim ljudima da dođu na jednu noć..= Citat =:
Izvorno postao Maloki
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Ovo neće proći nekažnjeno.
Lets face it, dalmosi su poseban narod.
Da, posebno zakon, a posebno posebno sexy.
Mhm, i onda si se probudio u 20 cm snijega i odgodjene nastave. :/
Lol, kako ste ljubomorni, rugajte se vi, mi smo oni koji smo spavali tada :P
[quote=Mirko L]:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":h1s1ce9z
Ovo neće proći nekažnjeno.[/quote:h1s1ce9z]
buš me napo nožem, a ja ću nažicat kesicu kockica leda u obližnjem bircu.. znam da si samo na spomen leda odustao od ove prijetnje pa dalje neću ni nastaviti.
:P
Led?
A jel to ono čime hladiš piće dok ležiš na plaži i gledaš žene i more?
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH >:'D
Upravo zbog ovoga je najidealnije svima jer je taman negdje na pola puta.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Jebiga klinac si pa te logika ne služi :gitara: :fof: :pray:
Hahahah, frajeeeeeeeeeeeer, hahaha. Ne.
e kak do dr doci prek vikenda? znm da nema buseva al nznm dal postoji zeljeznica prema tamo i kak cesto vozi (ima nocnih linija tipa oko 2-3-4 ujutro)? vozni red HZa je ukurcu. (za buseve sam moro isto pitati na salteru)
Ima željeznica, svaki vlak koji ti vozi za Karlovac (mislim da uglavnom ide do Ogulina) stane i u Resi. Jedino ti je problem ak ideš nazad, pogotovo vikendom, jer tek rano ujutro imaš nazad.
kolko rano ti je rano? ak je oko 4 onda je i okej xD
5-6 je malo zajebano vec..
E nemam pojma, najčešće brojke koje čujem su pola 5 i pola 6, ali nemoj me uzimat za riječ :)
Zakaj, kaj bi u Resi?
E gg, meni to sad iz nekog razloga nije radilo pa sam morao bubat brojeve :)
Imate sasvim zgodan vozni nered. Skoro kao u Japanu.
@maloki
moram se napiti sa nekim ljudima, pa gledam kako da usred noci dodem doma kad se sve zatvori (u karlovac kod bake jel)
Ma s kim se to u Resi moraš napit? :)
nec ti rec. nije doro ni za mene ni za tebe :*
Kurvo.
Javi se onda kad dođeš.
Pod uvjetom da ne ideš u Frankopan, jel.
kaj jos ima? cuo sam da ima samo 1 klub i da je to to xD
i to sam cul za neki na rijeci valjda... bio neki koktel party na kojem sam skoro zavrsio xD
sprijecilo me neznanje kako doci tamo u 22 navecer, subotom. za nazad sam racunao da ima neki vlak/bus kroz dan..
Splav, sad se ponovno otvorio.
Bio je prvo potonuo pa su ga digli, pa ga je *netko* zapalio i šef dobio pare od osiguranja i obnovio ga pa prošle godine ponovno radio.
Ove godine ga je ponovno *netko* zapalio i onda su opet sjele pare od osiguranja i obnovljen je pa opet radi.
Inače su nekad Galerija i Vatrogasni bili pravi, ljudi ko u priči, ali u zadnjih 2 godine ljudi sve manje i manje.
I kažeš, nikome ništa nije sumnjivo ?= Citat =:
Izvorno postao Maloki