Survival zombie igri paše grafički stil Wallace i Gromita. Ne.
15-12-2012, 13:23
Hexfire
Re: Koju igru trenutno igrate? [PC]
Pa nije ovo Penumbra ili Amnesia da mora imati mračnu atmosferu. Ima taj neki stripoliki štih koji super paše. Ne znam što si ti igrao, ali ovo nije neka generic survival igra.
15-12-2012, 13:38
Kistra
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Završio Metro 2033.
Kad je igra završila, mislio sam si "Wtf, i to je to?!". 10 sati, mislio sam da će trajat još tolko. Znači one bijele crte koje pokazuju koje sam stanice po Metrou prošao, a koje nisam ništa ne znače?
Kraj me razočarao. Uništio mračnjake i to je to :( Čitam sad na wikiju da postoji još jedan ending do kojeg se dođe ako imam više moral bodova?? Di, što, kako? Jedini izbor kojeg se sjećam je bio kad sam spasio onog malog, da uzmem metke kao nagradu ili da ih ostavim njegovoj materi. :|
Good ending cini mi se da sam dobio tako sto sam pucao u taj uredjaj sto ispaljuje rakete i tako sacuvao mracnjake.
Mislim da ne treba toliko paziti na moral bodove,ali uglavnom nisam nista lose cinio tokom citave igre.Cak se i ne sjecam uopce takvih situacija
gdje bi imao izbor da ucinim dobro djelo,mozda samo da sam djecaku dao 1 metak,ali ostalog se nicega ne sjecam(to sto govore da pomognes decakovoj
majci,siromahu itd.) ...
15-12-2012, 13:40
Xero
Treba lootat sve što možeš i slušat razgovore da bi dobio dobar kraj.
15-12-2012, 18:04
baldrick_
losi sporedni likovi su jedna od najvecih mana the walking deada
15-12-2012, 18:34
Hexfire
Koji točno lik ti je bio loš?
15-12-2012, 18:37
hansi
the walking dead je vjerovatno najcistiji goty u povijesti gaminga
15-12-2012, 20:45
Sonic_Moronic
Gradius Deluxe Pack, mučim se s prvim.
Osjećaj kad nakupiš apgrejdova i imaš 4 optiona + laser je nenadjebiv, čisto razaranje. Težak ali kul serijal.
15-12-2012, 22:39
Hexfire
= Citat =:
Izvorno postao hansi
the walking dead je vjerovatno najcistiji goty u povijesti gaminga
Što se mene tiče također.
A čini se da su i drugi to prepoznali jer je već pobrao neke goty nagrade.
16-12-2012, 00:50
Čux
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Završio Metro 2033.
Kad je igra završila, mislio sam si "Wtf, i to je to?!". 10 sati, mislio sam da će trajat još tolko. Znači one bijele crte koje pokazuju koje sam stanice po Metrou prošao, a koje nisam ništa ne znače?
Kraj me razočarao. Uništio mračnjake i to je to :( Čitam sad na wikiju da postoji još jedan ending do kojeg se dođe ako imam više moral bodova?? Di, što, kako? Jedini izbor kojeg se sjećam je bio kad sam spasio onog malog, da uzmem metke kao nagradu ili da ih ostavim njegovoj materi. :|
Imaš brdo stvai koje ti daju moral bodove, neke i oduzimaju čak, al takvih je manje. Sad igraj opet na ranger težini pa probaj skupit :)
svi sem lija, klementine, kenija i njegove porodice i onog mladica kome ne mogu da se setim imena. nisu ostali lose per se, ali uglavnom ostaju jednodimenzionalni i odmah umru, za ste te bas briga, jer se nisi vezao za njih. najgora mi je moli, koja je imala potencijala, ali je nestala posle jedne epizode. u stvari, najgori mi je mark, koji nije ni imao potencijala
16-12-2012, 09:42
Peyo
Igram Far Cry 3. Igra je tip top. Nemam lošu riječ. Igra godine ma mojoj ljestvici. Samo dvije male ali nebitne zamjerke s obzirom da igra isto ide na realistiku: to što se ljudi ni životinje ne razlete od eksplozije i svaki puta dok si napravim damage pri padu samo lik popravlja ruku i šaku.
svi sem lija, klementine, kenija i njegove porodice i onog mladica kome ne mogu da se setim imena. nisu ostali lose per se, ali uglavnom ostaju jednodimenzionalni i odmah umru, za ste te bas briga, jer se nisi vezao za njih. najgora mi je moli, koja je imala potencijala, ali je nestala posle jedne epizode. u stvari, najgori mi je mark, koji nije ni imao potencijala
Recimo da se djelomično slažem, ali meni to nije toliko smetalo. Meni su skoro svi likovi ovdje bili pamtljivi, čak i oni koji nisu dugo s tobom jer se nađu u situaciji koju zapamtiš, Mark je savršen primjer. Meni su tu super pogodili, jer je tih 2 sata što epizoda traje da upamtiš svakog lika koji se pojavio. Definitivno su bolje razrađeni nego sporedni likovi u x drugih igara, koje se prodaju po duplo većoj cijeni.
Da se je posvetilo svakom liku podjednako prostora, epizode bi morale biti duže, a time i cijena veća, a ne vjerujem da bih zaigrao ovo da se prodavalo po uobičajenoj cijeni.
16-12-2012, 12:20
Windwalker
Pa ista stvar je i u seriji.
16-12-2012, 12:28
baldrick_
meni se sporedni likovi svidjaju na papiru, jer su skoro svi potencijalno zanimljivi, ali posto su ostali nerazradjeni nisu mi ni bili zanimljivi i vrlo verovatno cu sve da ih zaboravim.
sto se tice drugih igara, sporedni likovi u njima cesto i nisu toliko bitni kao u the walking deadu, posto su drugog zanra, u tim zanrovima sporedni likovi nemaju ni priblizno toliko veliku "minutazu" kao u the walking deadu.
mislim da bi se problem sa prevelikom duzinom epizoda resio tako sto bi bilo manje likova koji bi bili dobro razradjeni. ovako, ima ih milion, ali dzabe. mislim da bi igra takodje bila bolja kad bi bila kraca - razrade 7-8 likova, skoro svi umru i taman. neki delovi igre su mi bili cist filler, recimo, kraj trece epizode kad sklanjas ono sa ceste da bi voz mogao da prodje. skroz dosadno. pa onda ona bolnica u cetvrtoj epizodi koju su tolko bespotrebno produzili, samo da bi mi petnaest puta u sat vremena rekli da ljudi postaju zivotinje kad civilizacija propadne. plus nepotrebno razvijanje lika moli koja ionako odlazi petnaest minuta kasnije.
Ja ću se pak nekih likova sigurno sjećat dosta dugo, kao što sam rekao, baš zbog situacija. Onog lika kojem sam odrezao nogu, scene kad nađeš Marka raspolovljenog, scena kad biva ubijen Larry, obitelji kanibala, načina na koji završe Duck i njegova stara, način na koji završi Carly. Taman je dovoljno vremena da se s nekim likovima povežeš, bilo da su ti dragi ili odbojni i onda te igra nečim šokira. Meni je to super pasalo. Što se toga tiče, u rangu je sa serijom, a pretpostavljam da je i u stripu tako. Sigurno je i to utjecalo na samu igru. Da li bi bilo bolje da je likova manje pa da svaki ima više "screen timea", kako kome, meni je ovakav pristup bolji.
carley :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((
jos sam u depri zbog njezine smrti, bilo bi bas savrseno da lee, carley i clementine odu zivjet negdje sretno i zajedno na kraju, takoo me pogodio taj trenutak :cry:
16-12-2012, 16:54
Hexfire
Da, totalni wtf moment. Baš pomisliš da si uspio smiriti situaciju kad ono...
Ja ću se pak nekih likova sigurno sjećat dosta dugo, kao što sam rekao, baš zbog situacija. Onog lika kojem sam odrezao nogu, scene kad nađeš Marka raspolovljenog, scena kad biva ubijen Larry, obitelji kanibala, načina na koji završe Duck i njegova stara, način na koji završi Carly. Taman je dovoljno vremena da se s nekim likovima povežeš, bilo da su ti dragi ili odbojni i onda te igra nečim šokira. Meni je to super pasalo. Što se toga tiče, u rangu je sa serijom, a pretpostavljam da je i u stripu tako. Sigurno je i to utjecalo na samu igru. Da li bi bilo bolje da je likova manje pa da svaki ima više "screen timea", kako kome, meni je ovakav pristup bolji.
jesu to odlicne situacije, ali likovi zbog toga nisu bolji. mislim da bi te situacije bile jos bolje kad bi likovi bili razradjeniji
inace, scena sa rezanjem noge je apsolutno genijalna, mozda i najbolji deo igre. ne zato sto se u njoj reze noga, nego zato sto to ti moras da uradis. mada nisam igrao heavy rain, mogu da kazem da je ta scena definitivno mozda evolucionarna i ogromno unapredjenje u odnosu na mehanicki glupi park iz doba jure
btw, sam ja jedini koji je spasao daga
dag je muskarac i kao takav mnogo ga je bolje imati nego zlu zenu. jedino sto bih s karli mozda mogao da vodim ljubav, ali ocigledno nema ni toga
jesu to odlicne situacije, ali likovi zbog toga nisu bolji. mislim da bi te situacije bile jos bolje kad bi likovi bili razradjeniji
inace, scena sa rezanjem noge je apsolutno genijalna, mozda i najbolji deo igre. ne zato sto se u njoj reze noga, nego zato sto to ti moras da uradis. mada nisam igrao heavy rain, mogu da kazem da je ta scena definitivno mozda evolucionarna i ogromno unapredjenje u odnosu na mehanicki glupi park iz doba jure
btw, sam ja jedini koji je spasao daga
dag je muskarac i kao takav mnogo ga je bolje imati nego zlu zenu. jedino sto bih s karli mozda mogao da vodim ljubav, ali ocigledno nema ni toga
Niti ne tvrdim da su likova zbog toga bolji, samo pamtljiviji. A i nekako ti ih je žao onda bez obzira koliki seronje bili, Larry npr.
Moguće, uglavnom biram damsel in destress, a ne fat nerd guya kad dođe do takve situacije :).
E sad, dali Carly mora umrijeti ili ne, ne znam. U jednom trenutku možeš optužiti ovog klinca da je on davao lijekove, možda Carly preživi onda. Treba odigrati igru barem 2-3 puta da bi bio siguran kak se neke stvari razviju. Još jedan plus igri in my book.
Inače, taman završio petu epizodu. Kraj sam očekivao ovakav, ali je svejedno dobro ispao. Vrhunsko iskustvo sve u svemu, nešto skroz novo i veoma mi se sviđa story driven pristup. Gameplay je minimalistički i takav savršeno paše, "puzzle" su jednostavne i nikako ne prekidaju priču ili flow igre. Ima dosta šokantnih momenata, zanimljivih twistova, odličnih likova, a sam ugođaj mi je jedna od boljih stvari koje sam susreo u gamingu. Iako sam mislio ubzro počet sa ponovnim prelazom, da vidim što se drukčije može odviti, tako mi je lijepo sijela igra da ću sačekati s tim još neko vrijeme.
17-12-2012, 19:22
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Capcom je stavio fan-made igru Street Fighter X TekkenSkao besplatni download, u povodu 25. obljetnice oba serijala.
Dojmovi uskoro, looks fun.
Kako je ovo dobro, čisti Megaman gameplay sa twistom. Street Fighter likovi koriste svoje poteze i ultre tako da čak znanje toga i pomaže :D Nije preteško, koliko sam zasad igrao možda na razini dvojke, par pokušaja i dođeš do bossa. Zanimljivi leveli i par kul novih robota, najbolji su samuraji koji izvuku mač i teleportiraju se u anime stilu :)
Jedino što igri fali zbog nekog razloga je ikakav save ili password sustav, čemu to?!
17-12-2012, 19:26
StormCr0w
Pa ti si ionako harkor oldskul jebač pa ti to netreba.
OT: Igram Vičera 2. Roche path. Valjda neću morat skupljat sranja pet dana ko s Iorvethom za Saskiu.
17-12-2012, 20:01
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Pa ti si ionako harkor oldskul jebač pa ti to netreba.