-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Observe and Report
http://inside224a.files.wordpress.co...nd_report1.jpg
Novi film s Seth Rogenom, crna komedija koja je zapravo prilično tužna, ali nemožete se prestat smijati.
6/10
Lord Of War
http://img.listal.com/image/9045/500...war-poster.jpg
Sama ideja filma je odlična, ali radnja mi se ponekad činila prebrzom i nepovezanom, ali zbog odlične teme koju obrađuje dobit će ocjenu više.
7/10
-
BTW Film prati stvarnu osobu, za koju sam nedavno citao da je oslobodjena od kazne nesto u stilu kao na kraju filma.
Osobno, to mi je jedan od boljih Cageovih filmova... Barem za 9tku
-
The Hills Have Eyes 2
Super je.
-
http://www.imagesforme.com/upload/a46677c1.jpg
Trailer
= Citat =:
"Tamura is an average divorced salaryman in Japan - and also a man-sized, suit-and-tie wearing, upright-walking koala bear. Though not a human being, he's a successful businessman with ventures overseas who refuses to play office politics. He hopes to marry his girlfriend, Yoko, and raise a child. His visions are of an ordinary life with an ordinary company until his ordinary retirement. But when his girlfriend turns up dead one morning, the police finger the Executive Koala as their prime suspect. Temura runs from Detective Ono and fights to prove his innocence. Tamura wants to know why there are gaps in his memory. Is he a murderer? Does he have multiple personalities? And what does his bartender (the frog) and his boss (the rabbit) know about the two-hundred year old terrifying secret behind the EXECUTIVE KOALA?"
:thumbs2:
-
Terminator 2: Judgment Day
http://www.impawards.com/1991/poster...gement_day.jpg
Najbolji akcijski film ikada napravljen, najbolji Terminator koji je izašao, najbolja Schwarzenegger uloga u filmu, prokleto savršenstvo. Otkad sam ovaj film prvi put vidio, svidio mi se i do sada sam ga pogledao vrlo velik broj puta, i svaki put sve bolji i bolji. Nevjerujem da će ikada izaći bolji akcijski film. :D
-
Mislim da je tad i dobio Oskara za specijalne efekte....
-
Jedinica je tolko puno bolja. Jebeš osjećajnog Terminatora.
-
nebi se slozio,jedinica je remek djelo,dvojka je jos iznad toga :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Jedinica je tolko puno bolja. Jebeš osjećajnog Terminatora.
I meni.Nas dvojica smo vjerojatno jedni od rjeđih koji tako misle .Dvojka je super ali uvijek mi je smetala transformacija zlog kiborga u dobrog .I atmosfera je bolja u prvom dijelu .
-
Ali jedinica nije zanimljiva koliko i dvojka, dvojka je zakon i u mojoj glavi će ostat najbolji akcijski film svih vremena. :D
-
I meni je prvi bolji jednostavno ima bolju atmosferu , a i ne forsiraju ga tolko na TV-u pa ga je veći gušt gledat.
-
legendarna dvojka :D kad sam bio mali ono kempo sam ispred televizora svaki put kad bi ga najavili da ga jos jednom gledam.
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Mislim da je tad i dobio Oskara za specijalne efekte....
4 oscara sveukupno. Preporučam da ga pogledate nakon 4. nastavka, doživljaj je još bolji. :thumbs2:
-
Meni su prva 2 jednako dobra, onda mi 4ti, pa treči koi mi je bio poprilično loš.
Četvrti mi bio ok.
-
The Passion of the Christ
http://www.coverbrowser.com/image/es...vies/376-1.jpg
Za mene, moderno remekdijelo filmske umjetnosti, i jedan od najdražih mi filmova. Na prvo površno gledanje sam ga odbacio, ali eto, nešto me nagnalo da idem ozbiljno ponoviti gradivo. Teško mi je izražavat svoje emocije riječima, te se stoga niti neću previše trudit. Samo mi je žao mi je ljudi koji su ga doživjeli kao "gore" fest, nasilno promoviranje kršćanstva, ili one još smiješnije optužbe za antisemitizam, dok se ovdje radi samo o umjetnosti. Rekao bih da je glavna poruka pobjeda duha nad tijelom, koje je samo ljuštura za ono najbitnije u nama. Siguran sam da ću ga gledati još puno puta, i da će me svaki put pogoditi kao i na ovo prvo pravo gledanje.
Da napomenem, ne smatram se katolikom, niti pripadnikom ikoje organizirane religije/sekte. I tako su moderna crkva i Vatikan izgubili svaku vezu s iskonskim učenjima Isusa, bio on stvarna osoba ili ne. Stoga vas takvi nebitni detalji pripadnosti određenim vjerama ili politikama, nikako ne bi trebali spriječiti u gledanju ovog fantastičnog filma.
9.5/10
-
http://textuallytransmitted.files.wo..._poster_01.jpg
Surrogates
5/10
A ono šta da kažem, film je gledljiv ništa više, cijela ideja filma je zanimljiva samo je to loše odrađeno u filmu i da film je prekratak ...
-
Trebali su produbiti mentalitet ljudi odnosno surogata. Malo bolje dočarati takav život. Ovako je ispalo površno, a priča je imala potencijala da film bude vrlo dobar.
-
Evo konacno da sam i ja pogledao scarface.
Dobar film.Al pacino je kao i obicno genijalan.
Jedino me ono stalno ubacivanje muzike na 2-3 sekunde zivciralo.
-
Scarface ima nekoliko legendarnih scena..npr. ona ispod tuša .Ludilo.Ipak film me nikada nije potpuno oduševio.Uvijek mi je bio nekako prerazvučen .
-
Upravo pogledah Oldboy.
http://4.bp.blogspot.com/_ILi5pjUAbZ...y_bigfinal.jpg
- film je odličan. Priča je full zanimljiva, twistovi su odlični i neočekivani, a scene su jako lijepo snimljene. Naravno, ima nekoliko glupih scena (mrav u podzemnoj i pas) koje bi osobno izbacio i dignuo filmu ocjenu za dodatnih 0,5 bodova, ali jebiga, nemre sve biti savršeno.
- i da, kod Koreanaca ne kužim kada netko dobro ili loše glumi pošto imaju totalno drugačiji mentalitet glume od Hollywoodskih glumaca. Tako da se kvaliteta ove glume definitivno nemre mjeriti sa kvalitetnijom glumom u Hollywoodu, ali voljan sam gledati kroz prste pošto je ipak riječ o kosookim frikovima sa svojim unikatnim stilom.
8,5/10
-
Neki dan sam gledao Fighting i film je totalna katastrofa,baš mi je sranje,na pola filma sam ga zgasio.
-
@Bartuc,meni je Oldboy za barem 9/10,uglavnom,podsjetio si me da ga ponovno pogledam.
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
@Bartuc,meni je Oldboy za barem 9/10,uglavnom,podsjetio si me da ga ponovno pogledam.
To sam i napisao, bio bi 9/10Sbez problema da nema one dvije scene u filmu. Prva se ne uklapa, a druga je retardirana. :D
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Naravno, ima nekoliko glupih scena (mrav u podzemnoj i pas) koje bi osobno izbacio i dignuo filmu ocjenu za dodatnih 0,5 bodova
-
napokon sam pogledao Star Trek(2009),makar se ne uklapa toliko u star trek svijet svidio mi se.Ono sto mi se ne sviđa je sto je pretrpan akcijom,sto most izgleda kao jebeni apple store i najvaznije,ne sviđa mi se sto ce se trilogija nastaviti u alternativnom svemiru zahvaljujući unistenju vulkana,to je totalno nepotrebno.Zatim,ima jednostavno previse shaky kamere,kao u transformersima,totalno nepotrebno,ali zato su specijalni efekti fenomenalni,pogotovo mi je super to sto nema zvuka u nekim scenama,ali OST mi se ne sviđa i djeluje mi mlako.Ono sto mi se sviđa je Spock,savrsen je ovaj iz heroesa za tu ulogu,bas izgleda kao hibrid vulkanca i covjeka i odlucno mu stoji to.
8/10
EDIT:e da,chekov je presmijesan a ideja da dovedu Simona Pegga u film je genijalna :)
-
The Tournament
http://www.collider.com/wp-content/i...e%20poster.jpg
Bezveze! Nek vas ne zavara ocjena na imdb-u, izbjegavajte ovo!
-
Šta ima dobru ocjenu ? Pogleo sam i okomentirao sam tamo iza.
-
6.7 (čini mi se) je relativno dobra ocjena!
-
nakon 900 glasova... past će to dosta
-
Upravo pogledah Sympathy for Mr. VengeanceSiliti "Boksuneun naui geot"...
http://www.movieposterdb.com/posters...5_2ea9a9e7.jpg
- film je vrlo dobar. Priča je odlična, kako jedna kriva odluka ima katastrofalne posljedice - tragedija i osveta. Film je malo sporijeg toka ali to ne smeta. Jedino što me smetalo u filmu je kaotično skakanje iz scene u scenu, dosta su nepovezane tako da zna biti zbunjujuće. Scene su kao i u Oldboyu, umjetnički izvedene, no sve jedno je za stepenicu lošiji naslov.
7,5/10
PS: Sljedeće gledam Sympathy for Lady Vengeance...
-
pogledao ''21''
Jeben film sa Spaceyem o blackjacku i brojanju karata.Odmah narucio knjigu.
Zna netko filmove o pokeru,kockarnicama?(osim oceanovih svih,pregledao sto puta)