Ova je osm! :gitara:
I tak, Opeth novi je procuril, budem poslušal već!
Printable View
Ova je osm! :gitara:
I tak, Opeth novi je procuril, budem poslušal već!
16. 11. nadja
17. 11. wolves in the throne room
@tvornica
jes
Nakon prvih par slušanja moram priznati da mi novi Opeth i nije nešto posebno, kao da mi ne dolazi dovoljno do izražaja Emir Hot. Al' svakako ga namjeravam dodatno preslušavati.
Ocigledno je kako su inferiorni u tehnici i kako ne mogu parirati savršenim metal kompozicijama.
Legato tapping.= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Vidim pogledao si Kauboje i aliene :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Nisam još, kakav je? Šta Emir kaže?
Nije uplatio net da vidi na wikipediji.
Ma neću ni da gledam dok Emir ne kaže da se isplati pogledati.
Zar ti neko mora reci da je film u kom imas aliene i kauboje genijalan? jbg sad :(
Emir nije bilo tko.
Pa znas li ti nesto bez da ti se kaze? Skuzi sam. Alieni i kauboji covjece!! 2 u 1.
Marvin aj prekini se ponasati ko dijete kojem je netko polomio igracku, ne da mi se lockat ovo zbog tebe
Malo pozeskog melodeatha:)
metal gitara u mainstreamu je govno i nesljusljiva. eto sta cete sad, a, a, a?
E sad ces dobit batina.
Posto nemamo neku stoner/sludge/doom temu, moze ovo ovdje?
Moze.
Ne možeš drugima prigovarati o egu i onda bit egomanijak kojemu smeta što mu je netko taknuo najdraži band koji je, ruku na srce, isprazan, bez duše i dozlaboga dosadan. Kao i 99% metala koji ima epitete "progressive", "power" i "symphonic". Vjerojatno najinfantilnija glazba na svijetu.= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Ako ćemo već o tehnici, onda su ovi dečki vrh
A sa godinama mi se nemoj razbacivat.
TEHNIKA!!!!!111
He he he evo omnipotetnog akademika. Gdje si bio? Zasto da ti napisem bilo sta kad ce uvazeni moderator da mi obrise post kao sto je uradio sa zadnji nekoliko kako bi podrzao kolektivni duh koji vlada u ovoj temi i naravno ispao kul.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Malo u Dugoj Resi, malo u Zagrebu. Zašto je to bitno?
Onak. Djeciji forum je ovo ipak :(
Ev jos malo infantilne muzike za dovidjenja.
jedan moj prijatelj je iz dugarese! zapravo iz mrzlog polja! :O= Citat =:
Izvorno postao Maloki
== Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Točno to.
:D
Ne shvatate, u biti je Marvin majstor satire.
Što je i dokazao zadnjim postom ali vi ne razumijete.
Koliko sam samo djece uvrijedio :(
Dobro da većina njih koji se svađaju s tobom nisu 20 + godina :)
Al važno da nisi egotriper i da si mi umišljamo :(
Nego, sam si najavio odlazak pa da te ne zadržavamo više.
Baš ih se nešto sjetih.
krallice su baš odlična skupina. prijateljevu bendu je sad neko od njih mikso album. mislim da gitarist!
*http://godsofchaos.bandcamp.com/
ovo su demo stvari nemiksane! :D
Pu jebemti koja sirovina
Malo sad da se relaksiram pred spavanje
~24min savrsenstva.
Ja nikad nisam konto te mejdene, sto su toliko popularni? Ono ima dobrih albuma ali nista sto bi im toliku popularnost donjelo. Toliko boljih NWOBHM bendova ima. Valjda je to babys first metal band ili nesto. I'm confus.
od 15 albuma, imaju 7-9 odlidčnih albuma, dok su ostali više nego blago iznadprosječni ;)
I ja se to nekad pitam. I onda si pustim npr. ovo:= Citat =:
Izvorno postao System
ili ovo:
I sve mi je jasno. Stvarno nisam veliki obožavatelj, niti sam počeo slušat metal s njima, ali jednostavno ću ih uvijek rado čut i uvijek će mi pasat, makar ih gotovo nikad ne slušam doma ili na portabilnom muzičkom playeru. Imaju tu neku formulu neodoljivog catchynessa, pjevljivih refrena s solidnim tekstovima, i unikatnu ritam sekciju s uvijek prepoznatljivim "galopirajućim" zvukom. Vjerojatno ima boljih NWOBHM bendova, ali Maideni su jedini ostali konzistentni sa svojom kvalitetom kroz barem dva desetljeća (izuzev par rijetkih promašaja, npr. No Prayer For The Dying) i to im je vjerojatno puno pomoglo da dožive toliku popularnost.
A dobro to jeste. I nemojte me pogresno shvatiti, ja obozavam Maidene. Imam dvije originalne kasete (Iron Maiden i 7th son of 7th son) i Dance Of Death cd, i pustim ih cesto. Ali jebote svaki lik koga vidim da slusa metal ima IM maijicu i lozi se na njih. A i cudno je to da vecina tih sto slusaju maidene uopste ne ili sasvim malo slusa ostatak NWOBHM.
Samo da dodam da je Marvin mentalno retardiran
Tako nekako. Doma ih jako, jako rijetko mogu poslušat, ali kad sam vani totalno pašu. Dignu atmosferu.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Nego, opet novog Mastodona.
Moram priznat da su načini na koji koriste ovu glavu zaista... Pa u najmanju ruku kreativni :)
O jes, Mastodon :pray:
Malo mi previše vuce na pjesmu koju su objavili prije ove.
No nadam se dobrom izdanju, ipak izlazi dan prije mog rođendana.