Imam jedan veliki: ne vjerujem svemu što čujem :)= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
Printable View
Imam jedan veliki: ne vjerujem svemu što čujem :)= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
Ane, prejak mu je naglasak, pogotovo na toj sceni :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
a tko sve priča njemački u filmu? ne mogu se više sjetiti, ali osim lande, još njemački priča archie hicox (rođeni nijemac) i ona njemačka špijunka koju glumi diane kruger, isto nijemica. pitt i roth mislim samo talijanski pričaju, ne sjećam se
Wicki i Stiglitz su rođeni Nijemci, a Hicox govori tečno, ali s neobičnim naglaskom (kao što je SSovac i primijetio, jel). U čemu je problem?= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Totalno se slažem. Prvo poglavlje je valjda najbolji dijalog ikad.= Citat =:
Izvorno postao loo
Just a tip, u četvrtak dolazi Alisa u zemlji čudesa ;)
just a tip, sinkronizirano je. nadam se da će imati i normalnu verziju
Gledao si Kavu i cigarete, gdje ekipa cijeli film visi u kafiću i priča o najobičnijim stvarima iz života?= Citat =:
Izvorno postao loo
Onaj od Jim Jarmusha?
Jes, premoćan film.
Da je Molina udario onog tipa film bi rulao mnogo, ovako je samo dobar!
Gleda se:
The Avon Barksdale Story
http://i45.tinypic.com/10y1j54.jpg
http://i46.tinypic.com/2qjj0g8.jpg
= Citat =:
The HBO series “The Wire” was based on the lives of real gangsters from Baltimore. LEGENDS OF THE UNWIRED is the first film to expose those real lives, the real people that the characters of The Wire is based upon. In this DVD, the real Avon “Bodie” Barksdale, tells all to his on screen character’s actor, Wood Harris. Bodie reveals the uncensored truth about drugs, sex, violence and death.
GIMME, NAO!
Dobar je, CGI je super i tak to ali bilo bi još bolje da je kraj bil drugačiji. Ovak je ostavil dojam ko hiljadu pecto ostalih filmova s takvim raspletom/krajem.
A sad humor: scena di onaj momak pogleda u retrovizor je epik. jednostavno EPIK!
Da stvarno odličanSfilm. :(
The Boondock Saints
http://improbablefiction.files.wordp...ints-thumb.jpg
Jako dobar film, neznam kako sam ga prije propustio! Mnogo awesome scena i solidna akcija! Ofc. glavni adut filma je Willem Dafoe koji je prokleti car!!!
To imam duže vrijeme želju pogledati, najviše zbog uloga Tom Waitsa, Bill Murraya, i GZA i RZA iz Wu-Tanga. Siguran sam da će rulat.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Pogledao sam Smokin' Aces 2, nije los akcic.
Kakav je prvi dio?
Dobar, jer ben affleck umre relativno brzo!
Ali stvarno, jel dobar film?
Jel kao drugi dio ili bolji/losiji?
Dobar je film, mene je iznenadio... Dvojku nisam gledao.
prvi je bolji
Meni isto prvi bolji.
Želim brzo neki dobar film sa ratnom tematikom, ww2, Vietnam, teroristi nije bitno, al po mogućnosti da ima sniper. :D
Enemy At The Gates.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Ilitiga neprijatelj pred vratima.
Jip Man ili IP Man kako več.
Predobar film. Remek djelo po meni.
Ilitiga enemi na gejtu, po modernom kroejšenskom.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Imas ShooterSs Marky Markom pa Most WantedSs jednim od Wayansa, Enemy At The GatesSkoji su ljudi vec spomenuli, TV film o washingtonskim snajperistima-serijskim ubojicama D.C. Sniper: 23 Days of Fear. Ne mogu se sjetiti vise niceg.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
punooo bolji od drugog= Citat =:
Izvorno postao xarabas
The Boondock Saints II: All Saints Day
http://www.shockya.com/news/wp-conte...ie_poster9.jpg
Lošiji od prvog dijela jer je dobrim dijelom kopija prvog i uopće nije tako epic kao prvi! Ono, ima scena ali nisu toliko epic!
Ali, kad sve pogledamo, nije loš film! Eh da, malo mi kopiraju Kuma drugi dio, pomalo bezveze ali bilo je neizbježno!
Southland Tales
Zanimljiv i dosta me nasmijao sa pregršt bezvesnosti i gluposti po filmu. Malo je teže za skužit film. I nisam siguran ali sam pohvatao sve xD. Jesu li ostale informacije u filmu bitne ili su tu samo da zasjene glavnu priču... Na kraju pokušavaš nač razlog za svaki postupak. Fora film ali ono...
Sad ču pogledat "Domino" .
Pogledao Transformers 2: Revenge of the Fallen
I dalje puno klišeja i svakakvih gluposti, ali u cjelini zabavnije nego prvi dio. Stari deda transformer i agent Simmons su totalno opičeni. :)
Jetfire: I have issues of my own, and it started with my mother! My ancestors have been here for centuries! My father, why, he was a wheel! The FIRST wheel! Do you know what he tranformed into?
Agent Simmons: No.
Leo: What?
Jetfire: NOTHING! But he did so with honour! DIGNITY, damn it!
Evo me iz kina, pogledao sam The Wolfman.
http://iconsoffright.com/news/The%20Wolfman%202009.jpg
- film nije loš, ali nije niti ništa specijalno. Atmosfera je odlična, ima dosta "blood & gore" efekata te dosta "boo" scena tako da je kao horror sasvim solidan no opet volio bi da je bio strašniji. Gluma je više manje odlična no karakterizacija likova jednostavno ne postoji tako da do kraja filma ostaneš potpuno ravnodušan prema likovima. Priča je potpuni klišej, totalno generička bez imalo intrige ili svježine. Romantični dio priče također ne dolazi do izražaja zbog navedenog problema - loša karakterizacija likova. Najveća mana u filmu je maska wolfmana. Nije bitno da li je to wolfman ili warezwolf, maska je strašno loša i likovi izgledaju kao majmuni, a ne kao vukodlaci. Kretnje wolfmana su vrlo dobre dok je na sve četiri, ali dok trči/hoda na dvije noge, to izgleda jednostavno loše.
- još uvijek čekam dobar film sa vukodlacima. Obožavam vampire i vukodlake, ali jednostavno nema dovoljno dobrih filmova sa tim "bićima" :(
6/10
Dead Man's Shoes
http://www.foopics.com/showfull/d6f0...a2574561168199
"God will forgive them. He'll forgive them and allow them into Heaven. I can't live with that."
Dead Man's Shoes je low budget remek-djelo od redatelja Shane Meadows-a, u suradnji sa Paddy Considine-om (ujedno i glavni glumac). Film je vizualno prelijep, sa odličnom pričom, odličnim soundtrackom, gdje svaka pjesma savršeno odgovara pojedinoj sceni, te zaista odličnom glumom glavnih likova, Richard-a i Anthony-a, koje tumače Paddy Considine te Toby Kebbell.
Zaista mi nije jasno kako Toby Kebbell nije bio nominiran za nijednu nagradu, odglumio je osobu sa mentalnim poremećajem tako odlično da sam tek na imdb-u saznao da je to lik iz filma RocknRolla. Reko idem pogledat pošto sam stvarno mislio da su uzeli osobu sa poremećajem.
Uglavnom, najbolji film koji sam pogledao u zadnje vrijeme, definitivno spada u mojih top3.
Ocjena: 10/10
Preporuka!
@Bartuc;
Maska je takva jer je ovo remake (uvjetno rečeno) originala gdje je bila ista maska, ova sa čovjekom sa vučjim odlikama, a ne obrnuto.
Meni ne smeta, bar je nešto drugačije od klasičnoga modernog dlakovuka.
Jbt zar je film toliko loš da je od Bartuca dobio 6/10? A ja mislio ići u kino =(
Ali opet, volio bi vidjeti šiljate uši i dulju njušku te kvalitetno animiranu facu vukodlaka, bio to remake ili ne. Ovako lik ima stalno otvorena usta i to strašno naruši dojam filma, takve maske su se radile prije 10 godina :( OK, neka ima više ljudskog štiha, ali ovi vukodlaci izgledaju kao majmuni... MAJMUNI :(
The Apeman (2010) :(
EDIT:
@Bull, film se isplati pogledati, pogotovo ako voliš takvu tematiku. Ali nemoj očekivati neko orgazmatično iskustvo pošto nećeš doživjeti vrhunac :D I da, cura se stisla uz mene i nije htjela šetati parkićem nakon filma, a inače nije nimalo strašljiva što se horrora tiče :P
film 9/10 od mene dobiva, odličan je... sve preporuke moje dobiva
Vidio sam 2 potencijalno dobra filma, bar što se trailera tiče. To ću vjerojatno ići gledati sljedeće dvije srijede. Budemo vidjeli jel će kaj valjati...
Bolje ih je pogledati na youtubu u HD-u.
Osim toga, u kina uskoro dolaze:
Iron Man 2 - 29.04
Prince of Persia - 10.06S- to idem gledati pa makar bio najveći trash u povijesti trasheva :D
The Twilight Saga: Eclipse - 01.07S- to ću gledati isto kao i New Moon, NE xD
A Alisa?