lolol, ja sam već pomislio da ne postoje dobitne. Kupio sam colu vise od 30 puta i stalno dobivam onaj WEB :(= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Printable View
lolol, ja sam već pomislio da ne postoje dobitne. Kupio sam colu vise od 30 puta i stalno dobivam onaj WEB :(= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Smršavio sam 10 kila!!! :friends: :)
Svaka cast.Kako?(osim kosarke jelte,plivanje,dijeta?)
Da volim dok se apsolutno s nicim ne zamaram^^
Hvala. :) A fino, izbacio sam slatkiše, sokove i kečap iz prehrane (rafinirani šećer u slatkišima ubija), malo radio s utezima, malo trbušnjake i tako to, išao sam redovno na treninge, jeo puno više voća i povrća. :)= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Fizički ili psihički? :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Dosadno mi je. A moram učit.
Po ovim njegovim postovima koji sadržavaju druženje s kolegicama, reko bi i jedno i drugo :))))))))= Citat =:
Izvorno postao gothic45
Sad je eurovizija. Maloprije otkrio.
Slovenija >>> sve.
Da postoji šansa da napravim dobro maturu iz hrvatskog
Popravili su mi net, veceras sam normalno na irc-u
Biće party.
OT- Grlo me boli i imam laganu temperatruru. Toliko od Inbara. :/
Danas: BAZGA BOKTE. :pray:
OMG SEZONA BAZGE POČINJE!!
:pray: :pray: :pray:
BAZGAAAAAAAAA
Ja je pijem već mjesec dana :P
+1 :)= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Puko mi grom u kucu,nemam neta.....disi Babicu hehe :D
Evo stara pravi drugu turu soka, nadam se da će izić bar 3-4 litra, to mi je taman 2-3 tjedna :D
Moja stara pravi to kao sirup pa duže traje... Trenutno smo na izmaku prve ture, uskoro ćemo ići brati cvjetove za drugu. :)
Moji još nemaju u planu... Ne znam da li kod nas već cvate, ali jedva čekam. Osjećaj kad dođeš nakon nogometa, bicikliranja ili bilo čega da si mrtav umoran, i onda eksirat 3 deca toga :pray:
Bazga? Good stuff. Voda sa okusom, mmm. :)
Ja obično koristim par većih metalnih posuda, sličnih onima za grijanje vode, stane oko pola litra u to, traje kojih sat vremena :D :D
Točno to meni bilo danas. :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I sigurno ti cvate... Samo nemoj blizu ceste ili tak. Treba brati čim dalje od civilizacije.
Ja čitav dan govorim da bum bral al sam prvo išel u goste, a kasnije mi se nije više dalo, baš žalosno.
Bazga? Brao ju u utorak :>
Moram i ja, bazga je zakon! :pray:
Spoznao sam da nije dobra ideja gađati se s airsoft oružjem bez opreme. :)
Ja imam zalihe bazge u podrumu, nitko ne pije. <.<
PIJ BOKTE
Moram ispraviti netočan navod, bazga se ne pije, BAZGA SE LOČE!!!!
Kako se loče, kad staviš 10% toga i ostatak je voda? Mislim, barem ja. :D