Nisi ništa platio.
Printable View
Nisi ništa platio.
Ne znam o čemu pričaš.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Možeš ti napist šta god hoćeš kao citat.
slazem se= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
i botanicula i the walking dead su svakako kvalitetne igre.
takodje bih voleo da odigram i resonance i deponiju, to sam propustio od hvaljenih & zanimljivih avantura, pa da donesem konacan sud. u svakom slucaju, primordia je super
Počeo Psychonauts.
Odlično!
Zasad baš sve po mom ukusu.
respect= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Cijela poanta foruma i je da drugima namećeš svoje mišljenje i ukažeš im na greške u njihovom ukusu.
Slažem se.
Igram Company of Heroes. Jedan sam od onih koji nemaju apsolutno nikakvog smisla za strategije, ali nađe se tu i tamo koja da mi zaokupi pažnju barem na neko vrijeme. Zasad mi je ovo jako dobro. Prešao sam prve dvije misije i sviđa mi se način kako se razvijaju. Već sam nakon tutorijala mislio da će biti klasični, napravi bazu, naštancaj vojsku, pregazi švabe gameplay.
Vidjet ću do kad će me uspjeti zadržat, a onda vjerojatno krećem sa Splinter Cellovima fino po redu. Ili "nabavim" nešto od far cry, hitman, dishonored tria iako me ništa od toga ne zanima baš pretjerano.
Bacim tu i tamo pol sata AssCreeda tek toliko da razbijem par glava sa sjekirom i još uvijek igram prokleti Fallout New Vegas koji nikako da dođe ka kraju. 50 sati igre zasad, nisam valjda otkrio ni 50% lokacija. Isto ga igram u manjim dozama, jer mi je već naporan pomalo.
I igram s burazom Castle crushers. Zasad zabavno, sa solidnim humorom, fantastičnih grafičkim stilom i dizajnom likova. Co-op je barem duplo zabavniji nego u prokletom Diablu 3 za kojeg sam dao deset puta više para.
Dam ti ja FC2 key ako hoces igrati. Meni i tako skuplja prasinu. Retail, jel.
Dvojku već imam na steamu, al hvala :).
Pričam o ovom novom, kojeg ću vjerojatno isprobati reda radi.
Sleeping dogs. Combati sistem i razbijanje glava od zidove je odlično napravljeno. Samo još da vozači ne voze u krivom smjeru, na to se nikako neću naviknuti...
Ti si ko Mujo kad mu Haso javi neka oprezno vozi jer neki luđak ide krivom stranom po autocesti.
Pa ko da itko vozi po pravoj strani u sandboxima.
Ja uvijek jurim po traci za suprotni smijer.
Ja uzmem avion ili jetpack.
GTA:San Andreas
Deus Ex 1
Sasvim dovoljno.
Metro 2033.
Atmosfera rula, napucavanje je zabavno, iako neka oružja djeluju "sirovo". Upotreba gas maske toliko utječe na atmosferu, ne znam zašto su taj element izbjegavali u dosadašnjim pucačinama. Onaj osjećaj kad s razbijenim staklom i 2 filtera moram izdržat još desetak minuta je neprocjenjiv. Isto mi se sviđa "živost" metroa. Ljudi pričaju, jedu, piju, kartaju, trguju, djeca se love, babe metu stepenice. Zvuk je perverzija - škripanje cijevi, vjetar, krčanje radija i geigerova mjerača, disanje, zvijeri, pucanje, žamor na stanicama, kapanje vode... Jedini problem je što igra nema subtitle opciju za sporedne likove, tako da se s uključenim ruskim govorenim jezikom propusti dosta detalja, a engleska sinkronizacija s lažnim naglascima saka.
Jedina zamjerka ide na pomalo dosadne neprijatelje i kratkoću levela.
PS, želim onaj upaljač :D
Jedina stvar koja me odbija od drugog prelaska
Pa cijela ta igra je nenormalno traljava. Onak, najgora mehanika ikad. Uz Stalker.
= Citat =:
Izvorno postao Falus
Pa već si kod drugog prelaska znao što te čeka pa si mogao kupit neko oružje s prigušivačem :)
Da sam znao, i ja bi kupio. Evo, upravo prešao taj dio sa stealthom, koristio sam noževe i šuljao se uokolo, nije teško.
Nemoraš se nigdje šuljat, uvijek moš ramobostyle igrat i razvalit sve :P Meni je jedno i drugo jednako zabavno bilo, igra manje više tebi prepusti kak očeš pristupit levelu.
To da si tolko ovisan o masci i filterima mi je super, uvijek je frka kad se ide van :D Nisam dugo igro, mogo bi ju opet bacit :)
samo ako ukazes na greske argumentima. mislis da nekog boli penis sto ti mislis da su the walking dead i botanikula bolje igre od primordije ako to samo tako kazes, bez argumenata?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
da
Nastavljam sa Walking dead, epizoda 4. Za sad odlično, svaka sljedeća sve bolja i napetija, twistovi sve zanimljiviji, a likovi i atmosfera su mi nešto neviđeno do danas :)
Ta igra izgleda jednostavno preružno da bi netko ozbiljno mogao shvatiti likove i atmosferu.
Istina da je dosta textura low res, ali tko to primjećuje u ovakvoj igri :)
Ovakav grafički stil savršeno paše u ovakvu igru.
Završio Metro 2033.
Kad je igra završila, mislio sam si "Wtf, i to je to?!". 10 sati, mislio sam da će trajat još tolko. Znači one bijele crte koje pokazuju koje sam stanice po Metrou prošao, a koje nisam ništa ne znače?
Lol čak je i Aral uspio dobit dobar kraj.