Pogledo OrphanSi mogu rec da sam se ugodno iznenadio...radnja se sporo razvija twistovi su nepredvidivi i gluma je odlicna...
zabavno
Printable View
Pogledo OrphanSi mogu rec da sam se ugodno iznenadio...radnja se sporo razvija twistovi su nepredvidivi i gluma je odlicna...
zabavno
The Final Destination - meni super film
9 - razočarao me
Zadnje sta sam pogledao jest Knowing sa Nicolas Cageom...
Fora film...jedino IMO zadnjih 10 minuta je stvarno nepotrebno....
Surrogates
1/10
dno dna
užas dosadni i nezanimljivi
predvidljivo do najmanjeg detalja
sreća da ne traje dugo
šteta love za kartu
Pogledao Zombieland. M-cIjPOJdFM
Woody Harrelson :pray:
Ja sam se posteno nasmijo obozavam vaku vrstu komedije.
9/10.
Surrogates
Meni je film dobar, vi ludi imate previše zahtjeva ko svi danas...
Film je miran i solidan. Dobar je kad nije baš tipičan. Ideja je dobra, ok sve je onako ništa posebno, ali ideja je dobra.
Tournament
Ok je film, obična akcija, sa nerealnosti... I kopija naravno.
District 9, Paranolmal ActivitySizgleda da su jedni od ponajboljih filmova u zadnje vrijeme, jer nisu kopije, nego su LOW BUDGET filmovi koi su dobri. Čuo sam da je i Pandorum dobar film, nešto između Event HorizonSi Descent.
Kaj si pogledao Paranormal Activity? Jel strašan kao što ga reklamiraju? :D
mladi par koji se useli u opsjednutu kuću ?= Citat =:
Izvorno postao tigerija
nije baš originalno
ne kažem da film nije dobar
baš suprotno, mislim da je dobar
The Taking of Pelham 123
Solidno. Poznati glumci i dobar redatelj .Na žalost priča je izlizana .Ali solidna zabava...
Dead or Alive
Dobri komadi i tučnjava...
Treba pustit mozak na pašu i uživat.
Ja jesam.
7/10
Mene je film totalno razočarao!! Ima preglup kraj! Neznam, možda sam očekivao da će film biti u stilu Die Hard!= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Gran Torino - odlican
Vi ljudi imate fakat prevelika ocekivanja spustite se na zemlju. Pa nece on pravit film za "tvoj ukus". Da si Bill Gates mozda neko i bi. Al ovako ajd stfu i gledaj film.
lol.= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Nisam gledao Paranolmal ali rekli su mi ljudi, i ovi koi su radili review.
Razlika između toga i drugih horrora jest da nema tamo onih skoči pa te uplaši fora. Nego te drži u napetosti stalno film. Slično kao descent. Scary je. Nije spooky. Scary filmovi su najbolji, onda su slasheri, onda su groose, spooky su najgori...
Uglavnom film je napravljen sa iznimljo malim buđetom xD. Iznimno...
Moram još one Besterdse pogledat, to isto super film.
i ja kazem, nekad pomalo pretjeruju= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
1. Pogledao sam neki dan REC* i stvarno sam se upisao na kraj filma.
2. Jucer sam pogledao Alien vs Predator 1,2 dijel i stvarno je filmcina :pray: .
= Citat =:
Izvorno postao //ZeX\\
:hangin:
Meni je prvi dio ok, priča je ODLIČNA, izvedba je loša, prva polovica filma je ok, i nakon kad alien pobije dva predatora film postaje dosadan.
Dvojika mi je bila katastrofa...
JELI TKO POGLEDO PANDORUM ?
Parents
Meni je bio vrlo dobar hororac, a ima jedan jedini shock trenutak, za ostatak je kriva atmosfera.
Ode mi san za danas.
Eh, i kraj...
Bez uvrede, ali oba AvP su sramota i uvreda za sve fanove obaju serijala. Ono, loša režija i općenito filmovi koji bi bili B kategorije da nema budžete iza sebe.= Citat =:
Izvorno postao //ZeX\\
Lijepo receno,Arby
Ja sam samo dvojku pogledao mislim. Jedini dio koji me se dojmio je bio kada na kraju nuklearka doleti i neka random žena kaže da svijet još nije spreman za tu tehnologiju, ostalo mi je bilo osrednje-loše.
Inglorious Basterds
Jako dobar film, jedan od najboljih ove godine.
9,5/10
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Baš, katastrofa. Prvi još i može proći, da se pogledati iako film nije bog zna što, ali drugi je dno dna.
Odlučio sam ne ići na Final Destination, SaZzu mi javio da film qurca ne valja u kinu, tako da smo odustali. A i kaže da karta nije 19,5kn nego je preko 40kn. Valjda je 19,5kn samo ako ne želiš 3D naočale!? Bezveze...
Haha bartuc xD.
Pogledao sam The Hills Have Eyes.
Film mi je odličan, makar ima oko 4-5 mana u filmu. Ali film je prva liga, makar mi prije godinu ipo bio bolji. Sad slijedi drugi dio.
[quote=Arbiter of Change]Bez uvrede, ali oba AvP su sramota i uvreda za sve fanove obaju serijala. Ono, loša režija i općenito filmovi koji bi bili B kategorije da nema budžete iza sebe.[/quote:15p3xm4h]= Citat =:
Izvorno postao "//ZeX\\":15p3xm4h
Ne kužim. Oba serijala imaju glupe klišeje i scene koje mi idu na živce, ali zakon je jer ipak su to elijeni i futurističke lignje.
E AK TI SE NE SVIDŽA ONDA NEMOJ POSTAT :-x
Upravo pogledasmo The Prestige.
- film je odličan. Ima vrlo zanimljivu radnju, možda malo mlake ali ipak solidne twistove. Malo mi je žao što su ubacili SF elemente u film (Teslina naprava), ali ajde, neću mu rušiti ocjenu zbog toga. Fino je snimljen, dijalozi su zanimljivi, scene su odlične, a vremenski period je fino dočaran u filmu. A i glumačka postava mi se svidjela :D
8,5/10
Istina ...The Prestige i The Illusionist.Dva filma slične tematike i oba kvalitetna .Obavezno pogledati :thumbs2: .