Dobar je K-On bio. Yui opet malo previše priča za vrijeme koncerta, no izvedba je lijepo odrađena. Kraj je tužan, doimao se kao zadnja epizoda. ;_;
Btw, Composer of K-ON!! Song In Episode 20 Passes Away.
Printable View
Dobar je K-On bio. Yui opet malo previše priča za vrijeme koncerta, no izvedba je lijepo odrađena. Kraj je tužan, doimao se kao zadnja epizoda. ;_;
Btw, Composer of K-ON!! Song In Episode 20 Passes Away.
Da Hirano je i dalje legenda, iako je cenzura opet malo živcirala, nadao sam se da su online epizode slobodne od tog prokletstva.Osim toga Bleach mi je bio meh, iako i inače ne volim ove flashback epizode, dosadne su, Fairy Tail je bio jako dobar, počinje se zahuktavati lagano, baš me zanima kako će se Natsu izvući iz ovoga
gg verzija je manje cenzurirana nego funiguys
Sad bih nabacio snappy comment kako ju je pisanje tako blesave pjesme ubilo, ali bilo bi neumjesno. ;P= Citat =:
Izvorno postao Raz
... Seriously though, prva pjesma je bila lolwat.
Other than that, slažem se sa svime navedenim... Kraj me nije previše pogodio doduše, ali za to su zaslužni moji ukućani koji očito imaju šesto čulo za takve stvari ili neš, pa me uvijek u najgorem trenutku prekinu zbog random gluposti. >_<
[Kako poslati mail s moba, oh gawd. ;_;]
EDIT: Pogledao ponovno. ;_;
Novi Bleach došao.
Gin bio brutalno ownan i ubijen. (valjda), i onda sve ode kvragu i na kraju (KONAČNO) dodje Ichigo s svojim starim na ramenu. Izgleda da je onaj upgrade dobro prošao.
Evo upravo pogledao 7 epizodu HOTDa.Dobar nastavak,dobar omjer napucavanja i zajebancije xD.
Hirano totalni car :pray: :pray: :rotfl:
Ookami-san JC Staff Crossover Mania
Olololo... Cameo overload? :P
7 Scientific Reasons a Zombie Outbreak Would Fail (Quickly)= Citat =:
Izvorno postao la50
http://www.cracked.com/article_18683_7- ... ickly.html
:rotfl:
Pogledao tu epizodu sada... Random unexpected yuri fanservice!= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_597.gif
Other than that, šteta što nisu ubacili neku rečenicu gdje naratorica komentira Kuroko, iliti, "sama sebe"... :)
Zna netko kakav je Last Exile, vidio sam OP i izgleda jako zanimljivo
Solidan, vrijedi pogledat
Naruto, One Piece i Bleach manga chapteri su vani. Također, novi Shippuuden je došao.
Gai je otvorio sedma vrata Hachimon Tonkoua, Wonder gate, čisti svrš :o
Btw. odlučio pogledat Durarara!!, nadam se da kaj valja.
Dobra je Durarara. Priča ti nije iz perspektive jednog lika već svih koji se pojavljuju u animeu, a na kraju se to sve poveže u jednu cijelinu. Ne možeš ne voljeti lika koji je slab na živce pa ga je lako razljutiti... naročito kad je toliko snažan da čupa bandere i baca ih na ljude. xD
Pogledao Amagami SS Kaoru Arc! Dobra stvar, puno normalnija nego ona s Harukom. Svidja mi se ovaj arc puno više od prošlog.
Tko je slijedeći?
Mislim da je na redu ona sramežljiva koja se druži sa sestrom glavnoga lika.
OK je bila epizoda, kraj u krevetu je mnogo bolje izveden nego kraj u prošlom arcu. Ali ono, totalno sam želio da uđe Miya i kaže "aha, ipak sam čula nešto!" :)
PS. - Šteta što nema imouto rute. ;_;
Meni je Miya bila epic kad je vec uletjela bila, ja sam mislio da zna da je Kaoru tamo, a ono fluke!
Nova verzija popisa animea za jesen:
Index & Railgun. <3
Also, happy birthday Ritsu! :3
Hmm, jedino Arakawa izgleda zanimljivo, ovo ostalo je sve random treš
letter bee 2 i sora no otoshimono 2 nije rendom treš :(
Correct. :)
Coveri i opisi su često varljivi...
Od sequela će se definitivno pratiti Letter Bee (solidna prva sezona, bila bi odlična da nije bilo previše bespotrebnih fillera) i Sora no Otoshimono (pišaona; sezona 2). Eventualno još Arakawu i Index-a, iako me ni jedan nisu previše impresionirali zbog pojedinih razloga.
Od novih stvari definitivno provijeravam Soredomo Machi wa Mawatteiru, Kuragahime, Bakuman i Ironman... za ostalo ću vidjeti.
Bakuman ce biti dobra stvar, to jednostavno ne mogu zajebat, ne s ljudima koji rade na njemu.
Arakawa i Index, te Sora no Otoshimono defintivno pratim.
Izašla je prva epizda Kuttsukiboshi!
http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_597.gif
... Sljedeća OVA će doći tek na ljeto sljedeće godine. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
Gledam Beck, odličan anime. Ima prezakon engrish xD
Počeo si prije mene! D:
Double post nyaa~
Izašla je nova epizoda Mitsudomoe! :3
On a side note, od danas pa nadalje svoju manga fangirl rođakinju Ritu zovem Ricchan. :)
Malo mi je žao što sam Beck krenuo gledati na japanskom, dub zvuči dosta bolje... naročito kad u pola animea pričaju na engleskom, a svi znamo kako su japanci vješti u njemu. ;(
Silly me, što sam tek sad primjetio da je verzija koju imam dual audio.
So like... Dub over sub? :O
Yup, barem po meni. Mislim, japanski zvuči ok, ali engleski često puta zvuči neprirodno i narušava sveukupni dojam... k tome su i sve pjesme pjevane na engleskom.
Eda, čak sam i prepoznao neke od faca u endingu.
http://i37.tinypic.com/30bheub.jpg
:)
Nisam odavno postao u ovoj temi.
Pogledao Berzerk. To je jedan od onih troll animeJa. Mangu obavezno citam.
Cromatie highschool. :pray: :pray:
Prejako. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
takodje mangu da procitam.
I konacno Bartender da pocnem gledati.
Jbt imam refleks da nedjeljom uvečer pogledam na Animetakeu jeli netko ranije stavio FMA :(