Ti onda imas jebene srece pa ti stave normalne ljude u team.
Printable View
Ti onda imas jebene srece pa ti stave normalne ljude u team.
Ja lvl 26 :( A igram vec tolko dugo :(
Objasnio covjek.
Lol... Tip dođe, kaže "Djeco, ja sam najbolji u svemu ikad. Ja posjedujem jumfove vaših majki i sestara." Onda kad mu ljudi kaži da je kreten, kaže "WTF, zakej me mrzite?"
Pa neka. Kad je tip kreten.
A svatko tko misli da od milijun dolara za humanitarne akcije on proslijedi milijun dolara u humanitarne svrhe je naivan.
bar tip ne napravi neki video kao komjuniti saka i onda tip ode jebeni solo q, pika ryzea i oce mid a zadnji je pick i vec imaju mid i onda trolla, svaki jebeni game mora ic ryze mid, flejma tim skoro svaki put, svaki put radi iste iteme i nimalo ne gleda sta neprijatelj pika, kad nedobije mid rece retaju koji sa njim duo quea da uzme revive i heal da forcea neciji dodge
Problem sto ljudi njegovo trolanje shvacaju ozbiljno, i ne shvacaju da se on samo zajebava.
@ hansi da, to stoji, jebo ga rajz i mid. Il soraka. Nikad nece u dajmond lig.
A sto se tice tih novaca, ne znam, u to se ne zelim mijesat jer ne znam o tome puno, iako sam pratio njegov sharecraft svih 100 dana.
pratim ga ja odavno i cak mi je jedno vrijeme bio drag i smjesan, al nevjerojatno mi je antipatican sad
Hahaha, bullying mentality right there. "Da, profesorice, opalio sam mu pljusku, ali on ne shvaća da to nije bilo za ozbiljno."= Citat =:
Izvorno postao Carp
Mislim, lik ti namjerno izgubi partiju. I sad, ak je to učinio zato jer te mrzi, lik je kreten, al ak je to učinio zato jer je duhovit, sve je ok? LOLne. Kreten ti je izgubio partiju. Motivi u nevažni.
Ja ga jos nisam vidio da trolla game, tak da taj podatak nisam znao. ;)
Ne razumijem sistem bodovanja u rankedu. Ja i frend quamo, razlika izmedju nas je 6 ptsa, ja izgubim 32, on izgubi 19.
Cini mi se da cu ostat u do 1200 cijeli zivot, 1 ranked imam 19-2 sa cass, druga 2 moram igrat supp i jbg...
Samo šta ti imaš cirka 15 gejmova a on ima možda 40 gejmova. Evo da ti jednostavno objasnim.
Recimo da si baš sad hitto level 30 i kreneš u ranked.
1) Starting Elo ti je 1200 i bacat će te više manje s ljudima tog Elo-a
2) Pošto nisi igrao nikad prije ranked ulaziš u "Placement Matches", to su ti mečevi u kojima imaš increased elo gain da se lakše popneš(ili padneš) i na taj način brže dođeš do tvog Elo rangea
3) Dakle u prvih 10 gejmova dobivaš ili gubiš 50 Elo-a po gejmu, i nakon tih 10 gejmova će prikazat tvoj elo(prije toga neće, jedino možeš u match statsima stavit cursor ispred svog imena pa vidjet svoj trenutačni elo) Primjerice da si završio 4W/6L, tvoj elo bi trebao biti otprilike 1100(kažem otprilike jer se nekad dobiva po 49, ovisno o razlici u Elu između oba teama)
4) Nakon što si to završio, imaš regularne mečeve ali increased gain je i dalje prisutan, međutim on eksponencijalno pada s brojem mečeva koje odigraš, tako da nakon placement mečeva možeš vidjet gubitak i loss od kojih 30 - 35, pa 20...
5) Konačno, nakon otprilike 50 gejmova se elo gain više ili manje konstantan, on seže od 11 - 14 ako igraš s ljudima sličnog elo-a, međutim ako queueaš s frendom koji je mnogo veći je raspon 10 - 15.
Kako se određuje da li ću dobit 11, 12, 13 ili 14 Elo-a ?
Jednostavno, matchmaking je dizajniran na način da gotovo uvijek jednom teamu daje neznatnu prednost. To znači da će igraći na protivničkom teamu gotovo stalno imat ili nešto veći Elo od vas, ili nešto manji. Primjerice ti si 1200, frend 1205, first pick vam je 1243, 2nd 1236 i 3rd 1211, a protivnici imaju 1311,1296,1285,1260,1240. Statistički gledano oni su "bolji" od vas i prema tome, ako oni vas pobjede dobit će 11 Elo-a, međutim ako vi njih pobjedite, against all odds, bit će te nagrađeni sa 14 Elo-a.
Nadam se da ti je sad malo jasnije, ako ne slobodno pitaš još.
I da, Elo system će uskoro bit "revampan" u nešto veoma slično Starcraftovom systemu, bit će Tieri(Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond i Challanger) i unutar svakog Divisioni od 1 - 5, svaki division 250 igrača(više istih divisiona sa drugačijim igračima, tipa Katarina's Kittys, Udyr's Turtles blablabla) i kad ćeš queueat će te bacit sa samo tim igračima iz tvoj jedinstvenog divisiona. Startaš divison sa 0 bodova, i dobivat ćeš nešto slično elu međutim bit će adjustani malo veći brojevi tipa 15-20-25, i kad dođeš do 100 tvoja iduća 3 meča se gledaju kao best of 3. Dakle trebaš pobjedit 2/3 ta meča i baci te u veći divison. Kad si primjerice divison Silver I (najveći silver division), i dođeš do 100 bodova, ideš u best of 5 mečeve od kojih trebaš 3/5 dobit i onda te baci u idući tier, tj.
Gold.
EDIT: Ako slučajno izgubiš meč kad si recimo na 0 u divisionu Silver I, baca te u Silver II, dakle u divisionima možeš padat, međutim nikad u Tierovima. Ako dođeš do Divison Gold V, nemoš opet past na Silver I.
1 sekunda guglanja
http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system
nece que bit odreden po divisionima, que ce te stavljat u gejmove sa ljudima neoovisno o ligama i divisionima, ali dobar post looky
Ugh, mora da mi je to promaklo, može malo jasnije objašnjenje ?
Btw, thx :oops:
<3
que ce radit isto kao i prije, ljude ce otprilike po elou trpat u gejmove
http://na.leagueoflegends.com/news/new- ... oon-ranked
Will I only be matched against opponents in my league?
No. Matchmaking isn’t affected by your league, and you’ll still be competing against all opponents of your skill level in the League of Legends community. Your league measures your progress against a set of opponents of similar skill level, but doesn’t restrict competition solely to those players.
Frend je imao 2 game vise od mene, ali nwm, nezelim se uopce trudit razmisljat o tome i razbijat glavu kad dobivam mentalne retardacije u teamu.
@Looky kerijaj me do 1400 <3
Tenks hansi!<3
Zeko Peko, pročitao sam to već ali hvala!
A kad ti se slicno dogodi u rankedu? :D
ane, ubio bi nekog lol
al ovo je bio zajebancija gejm, imo sam 3-4 tripplea, 2 quadre i 1 pentu koju mi nije racunalo jer sam prekasno zadnjeg ubio
Pro KS machine Lux.
http://www.leagueoflegendsskins.com/...me/Corki_2.jpg
Hahahahaha! :pray: :pray:
kupim vayne, prvi game 25 5 u manje od 30 minuta
ide me nesto danas, al opet nikako jebeni penta, 2 puta uvatim quadru i onda zadnja pizda pobjegne :(((((((((((((((
ko izda - pizda!
zahtjrbam bam
ovog
topica
oma saaa smada
alo pijani po ma lo
jucer u katowicama na intel extreme mastersu:
Ocelote :(