Vojka sam rejpao.
Printable View
Vojka sam rejpao.
Kakvu imaš bradu? o.o
pa obicni full beard.
ali bolji od Vojkovog. :D
samo sto je sad duza malo.
a mozda i gusca.
who knows.. :D
Vidi Karla, lagano pod šusom :P
Jel ima ijedna slika Karla da nije pod utjecajem alkohola na ovom forumu? xD
XD
a tek je poceo sljivu piti.
postao je rakija igrac.
ovdje je još mlada, nije ni u pubertet zašla.. (brada)
sad ima podosta sijedih, a ispod lijevog zaliska ima jedno 10ak DZINDZER dlaka koje su totalno funny.. xd
karlo baca rakija pljusak na svakoj feštu u zadnje vrijeme... xd
a razlog toga je što se ne slikam nikad sam (imam mozda 3-4 slike od kad je fejsbuka), a često sam na fešti okružen nadobudnim ljudima koji se po 3-4 puta slikaju u istoj pozi na istom mjestu kako bi savršeno slika za fejsic ispala pa onda naravno moraju i druge slikat..
ali evo jedna dok sam još trijezan bio, kojih mjesec dana stara, ovaj sam najdalje od janjca xd
namrgođeno sam ispao, ali se inače smatram vrlo pozitivnom i veselom osobom :P
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...00134278_n.jpg
Neka neka, valja malo rakije popit. ;D
A ovo sto se u pozadini vrti, jao majko moja mila.
poanta slike je natjerat barem pola ljudi ovdje koji je vide da "najednom" ogladne.. xd
Sve se meni čini da bi mi mogli organizirat neko zajedničko ljetno okupljanje-za-jelo-i-piće jer je ovo više presmiješno :D
Ekipa za oćepit.
Moze u kutini. :D
Zašto Kutina? :D
Da upozna Putina
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
haha XD
A ono, to mi je relativno blizu. :D A I Nee Joe je iz kutine, pa kad se vec nudi s nekakvim jelom i pilom... :D
BEAR VODKA PUTIN.
Kutina je hrvatski Las Vegas.
WHAT HAPPENS IN KUTINA STAYS IN KUTINA
nije to ni daleko, ko do ZGa cca ako se ne varam... ako sys vozi, splitamo gorivo, nosim rakije i dolazimo! :P= Citat =:
Izvorno postao Carp
naravno, vas 2 ste dužni pozvati starije maloljetnice i punoljetnice na feštu xd
Upravo tako. GGW Kutina.= Citat =:
Izvorno postao pimp
Uskoro je fantastični Urbanfest, a ionako je svake srijede i petka odlična feštaljka na bazenu + roštilja se gotovo na dnevnoj bazi, nogomet, gitara, brdo lošeg pića, tko hoće, javi se i pravimo laganu fešticu :)
dodemo jedan vikend definitivno, samo ne sad nego "soonish, ne da mi se još sad" (by sys)... :P
ponest cemo mi domace rakije pa nece bit samo loseg pića :P
s time da se morate pripremit dobro prije toga, ipak smo mi pokoje koplje "jači" :D
a i ostali forumaši bi mogli svratit, da se pokaze cija baka bombu nosi ^^
Ja ako budem dolazio isto cu svojih specijaliteta donjet, rakija, kobaja, i to. ^^
čovek po mom šmeku. ^^
Zna se, HDZ. Rakija, LIDL jeger, loše vino, pečeno meso s roštilja, cijeli Kid A na gitari, noći na ulici i znojenje u lokalnom diskaču. Fun, fun. Cijelo ljeto sam tu, a vjerojatno i godinu, pauza za posao :)
Lidl jeger <3
wat= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
Seksi.
Ja bih radije Kida A na svojoj gitari
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lm...lkoco1_400.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._3523486_n.jpg
Jako je tesko prat sudje kad imas preko 2 metra. :(